Chomutov – Tábor 4:0 (kon.) | Znojmo – Ústí n/L 3:4 (po s.n.) | Jihlava – Vrchlabí 5:3 (kon.)
Benátky n/J – Hr. Králové 8:2 (kon.) | Písek – Beroun 3:0 (kon.) | Olomouc – Havlíčkův Brod 2:3 (po pr.)
Chrudim – Třebíč 3:6 (kon.) | Litoměřice – Kadaň 2:0 (kon.)
konec
HC Benátky nad Jizerou
8:2 (4:0, 1:2, 3:0)
Královští lvi Hradec Králové
Středa 22.09.2010, 17:301. liga (ČR)
Partner:
     
    55:46
    Benátky právě vstřelily branku!
    Domácí střílí třetí gól v dnešním zápase v oslabení. Opět chyba hostujícího beka, jehož střela se odrazila na hůl PETRA KICI, který spěchal sám na Blažíčka a rychlou kličkou jej překonal. Bez asistence.
     
    53:59
    Benátky právě vstřelily branku!
    Fatální minela obránce hostí Lukáše Chmelíře, který zapomněl puk za sebou znamená sedmou branku v síti hostí. Hattrick si na své konto připisuje TOMÁŠ URBAN. Branka padla v oslabení. Bez asistence.
     
    46:46
    Benátky právě vstřelily branku!
    Domácí ochozy burácí. Velké peklo rozpoutali domácí hráči před Robinem Blažíčkem. Branka visela několikrát doslova ve vzduchu, ale hostující gólman výtečně odolával. Nepovedlo se mu zastavit až střelu TOMÁŠE URBANA, který nasměroval někde z oblasti kruhů puk do branky. Asistence: Petr Kica, Michal Nevyhoštěný.
     
    36:43
    Hradec právě vstřelil branku!
    Hosté dramatizují zápas. Opět se prosadili bleskově v přesilové hře, kdy se puk dostal na hokejku JANA HRUŠKY, který prostřelil domácího gólmana. Asistence: Jaroslav Roubík, Jiří Kadlec.
     
    30:41
    Hradec právě vstřelil branku!
    Tuto přesilovku hosté za jedenáct vteřin využívají. Chmelířovu střelu ještě Stejskal stihl vyrazit, na dorážku JAROSLAVA ROUBÍKA z bezprostřední blízkosti byl ale krátký. Asistence: Lukáš Chmelíř.
     
    25:01
    Benátky právě vstřelily branku!
    To však Petra Kolmanna vůbec nemusí mrzet, neboť o chvilku později si připisuje asistenci. Dávno mohl vypustit svoji střelu na brankáře hostí Luňáka počkal si však na hokejku TOMÁŠE KLIMTA, kterou milimetrovou přihrávkou našel. Klimtovi stačilo pouze nastavit hůl. Asistence: Petr Kolmann, Lukáš Krejčík.
     
    18:07
    Benátky právě vstřelily branku!
    A hostující gólman Filip Luňák počtvrté loví puk ze své sítě. Na útočné modré si sklepl puk MAREK PABIŠKA a z kruhu ho neomylně posílá k tyči za Luňákova záda. Asistence: Miroslav Kopic.
     
    14:56
    Benátky právě vstřelily branku!
    Hosté znovu ztratili puk v útočném pásmu a domácí založili útok. Po přejetí modré čáry našel Skořepa perfektní zadovkou hokejku Pavlů, jehož střela vypadává Luňákovy z výstroje přesně na hokejku CTIBORA JECHA, pro kterého není problém rozvlnit síť za zády Filipa Luňáka. To vše v oslabení. Asistence: Michal Pavlů, Josef Skořepa.
     
    7:44
    Benátky právě vstřelily branku!
    Od mantinelu vyslal střelu na Luňáka TOMÁŠ URBAN. Hostující gólman měl patrně zakrytý výhled a puk registruje až v síti. Asistence: David Kajínek.
     
    4:37
    Benátky právě vstřelily branku!
    Hosté již hráli ve čtyřech, ale nestačili se ještě zformovat před Luňákem, když se puk dostal na hokejku MARKA PABIŠKY, jehož pokus přepadl Luňákovi přes vyrážečku do sítě. Asistence: Petr Kolmann, Michal Pavlů.
    Marken.cz

    Ondřej Nejedlo

    Branky a nahrávky: 5. Pabiška (Kolmann, Pavlů), 8. Urban (Kajínek), 15. Jech (Pavlů, Skořepa), 19. Pabiška (Kopic), 26. Klimt (Kolmann, Krejčík), 47. Urban (Kica, Nevyhoštěný), 54. Urban, 56. Kica - 31. Roubík (Chmelíř), 37. J. Hruška (Roubík, Kadlec)


    HC Benátky nad Jizerou: Stejskal (Nedvídek) - Kolmann, Pavlů, Drábek, Kajínek, Vála, Hobza, Tondr - Kica, Urban, Nevyhoštěný, Loskot, Klimt, Krejčík, Jech, Skořepa, Vařecha, Kopic, Pabiška, Hudíček, Weiss.

    Královští lvi Hradec Králové: Luňák (26. Blažíček) - Horák, Křetínský, Čáp, Hendrich, Táborský, Chmelíř, Seidl - Koudelka, J. Hruška, Roubík, Kadlec, Budínský, Moskal, Volráb, Berger, Kubica, O. Hruška, Valášek, Březina, Macháň.

    Rozhodčí: Pavlovič - M. Svoboda, Zavřel

    Diváci: 363
    bahis siteleri