Dobřany – Vlašim 1:3 (kon.) | Hr. Králové – Ústí n/L 3:2 (kon.) | Plzeň – Pardubice 4:1 (kon.)
Karviná – Kert Park Praha 0:9 (kon.) | Třinec – Kladno 3:2 (po s.s.) | Letohrad – Most 5:3 (kon.)
konec
HBC Plzeň
4:1 (1:0, 2:1, 1:0)
HBC Pardubice
Sobota 25.09.2010, 17:00 • Hokejbalová hala Plzeň
Kralovická 14, Plzeň
Kapacita: 500 diváků • CROSSDOCK Extraliga
     
    30:14
    Plzeň právě vstřelila branku!
    Domácí předvádí dobrý nástup do třetiny. ONDŘEJ KEJŘ obejle branku a vypadalo to, že už se dostal do špatné pozici na střelu, ale bylo tomu naopak. Asistence: Benedikt.
     
    29:06
    Pardubice právě vstřelily branku!
    Semera vůbec neviděl míček a také proto se daří hostům snížit. Autorem první pardubické trefy je ZDENĚK HODR! Asistence: Drenko, Krejčí.
     
    24:37
    Plzeň právě vstřelila branku!
    Branka ve vlastním oslabení. Beránek poslal do brejku Komance a Kadaněho. Tito dva měli spoutu prostoru před brankou a také ho dokázali využít. Radek Komanec nahrál na vrcholy kruhů MARTINU KADANĚMU, který o horní tyčku dává třetí branku.
     
    16:37
    Plzeň právě vstřelila branku!
    Přesilovou hru sice domácí nevyužili, ale z dalšího závaru před brankou vytěžili další gól. V chumlu hráču se nejlépe zorientoval PAVEL ŠTULC a zvyšuje na 2:0 pro domácí! Asistence: Jaroslav Kejř.
     
    13:46
    Plzeň právě vstřelila branku!
    Regner se prokličkoval od modré až před branku a tam míček přenechal MICHALU SLANCOVI, který dává úvodní branku zápasu! Asistence: Regner.

    Jakub Vais

    Branky a nahrávky: 14. Slanec (Regner), 17. Štulc (J.Kejř), 25. Kadaně (Komanec, Beránek), 31. O.Kejř (Benedikt) - 30. Hodr (Drenko, Krejčí)


    HBC Plzeň: Semera(Větrovský) - Kadaně, Edl, Slanec, Beránek, Bezděk, Kavalír - O. Kejř, Průcha, Arnet - Komanec, Štulc, J. Kejř - Vágner, Benedikt, Chowaniec - Liška, Regner.
    HBC Pardubice: Smekal(Matrka) - Kamaryt, Šatara, Krejčí, Drenko, Mokříž, Stránský, Hlaváček - Minařík, Hodr, Waber, Hubáček, Voleský, Merta, Weber, Hrnčíř, Válek, Zemánek, Skřivánek.

    Rozhodčí: Kokoška, Touš

    Diváci: 72