Hr. Králové – Motor ČB 5:4 (po pr.) | Havířov – Vítkovice 5:4 (kon.) | Vsetín – Zlín 4:2 (kon.)
Plzeň – Sparta 5:7 (kon.) | Kometa Brno – Olomouc 2:3 (po s.n.) | Liberec – Letňany 4:2 (kon.)
Havlíčkův Brod – Mladá Boleslav 2:3 (po s.n.) | Ústí n/L – Slavia 2:3 (kon.)
konec
VHK ROBE Vsetín
4:2 (0:0, 2:2, 2:0)
Berani Zlín
Úterý 28.09.2010, 16:30 • Zimní stadion Na Lapači • Extraliga staršího dorostu
Partner:
     
    59:56
    Vsetín vstřelil branku!
    Hostující hry na riziko Vsetín využívá. Po zlínském výpadu se k volnému puku dostal MARTIN KÝVALA, vyjel od levého mantinelu před branku a puk sebejistě zakončil mezi betony přemisťujicího se Rozuma. Asistence: Dominik Tobola, Martin Kohout.
     
    49:52
    Vsetín vstřelil branku!
    Z nenadání ovšem udeřilo na straně druhé. Pelc přihrál do jízdy Slováčkovi, jenž pohotově poslal puk rozjetému MARTINU PTÁČNÍKOVI, který špičkou hole dokázal usměrnit touš mezi betony přemisťujícího se Rozuma. Asistence: Vítězslav Pelc, Ondřej Slováček.
     
    37:43
    Vsetín vstřelil branku!

    Odpověď domácích na sebe nenechala dlouho čekat. Zodpovědnost na sebe vzal DOMINIK POKORNÝ a z pravého kruhu srovnal na 2:2. Asistence: Petr Hradil.
     
    37:09
    Zlín právě vstřelil branku!
    Jurík našel přes celé pásmo DAVIDA HRAZDÍRU, který se před prázdnou klecí nemýlil. Asistence: David Jurik.
     
    22:49
    Vsetín vstřelil branku!

    Domácí se v útočném pásmu zmocnili puku a Slováček jej prostrčil na Pelce, jenž našel volného MARTINA PTÁČNÍKA. Před ním byla už jen prázdná brána - 1:1. Asistence: Vítězslav Pelc a Ondřej Slováček.
     
    21:43
    Zlín právě vstřelil branku!

    Jsou to ale hosté, kdo se raduje. Početní výhodu zužitkoval kapitán DAVID JURÍK a posílá Ševce do vedení. Asistence: Pavel Sedláček a Jakub Řezáč.

    Václav Trávníček

    Branky a nahrávky: 23. Ptáčník (Pelc, Slováček), 38. Pokorný (Hradil), 50. Ptáčník (Slováček, Pelc), 60. Kývala (Tobola, Kohout) - 22. Jurík D. (Sedláček, Řezáč J.), 38. Hrazdíra (Jurík)


    VHK ROBE Vsetín: Kohn (Bača) - Pelc, Daněk, Ptáčník M., Žák, Slováček, Štrbík, Hradil, Janeba, Tobola, Štědrý, Pokorný, Stodůlka, Vašíček, Kohout, Báchor, Neuwirth, Kývala, Brida, Gajdoš.
    Berani Zlín: Rozum (Svoboda) - Buchta, Jurša, Jurík D., Hrazdíra, Papežík, Mika, Macharáček, Popelka, Matula D., Řezáč J., Strojil, Skočík, Sekerka, Sedláček, Stuchlík, Tomeček, Valuculín, Galuška.
    bahis siteleri