Poruba 2011 – Šumperk 6:2 (kon.)
konec
HC RT TORAX Poruba 2011
6:2 (1:2, 3:0, 2:0)
DRACI PARS ŠUMPERK
Úterý 28.09.2010, 17:00Liga juniorů
Partner:
     
    Poruba neměla příliš dobrý vstup do zápasu, když dvakrát v oslabení inkasovala. Poté se dokázala zvednout a převzít otěže zápasu do svých rukou. Nakonec se RT TORAX raduje ze zaslouženě vysokého vítězství 6:2. Šumperk sice Porubu přestřílel, ale pokusy Draků byly spíše propagačního charakteru. (19:53:26)
     
    Střely na branku ve 3. třetině: 11:14.
     
    60:00
    Konec zápasu.
     
    51:53
    Poruba právě vstřelila branku!
    Poruba je při chuti. Vidlákovu střelu tečoval těsně před gólmanem JAN BARČÁK a trefil přesně horní růžek branky. Asistence: Martin Vidlák, Lukáš Kofroň.
     
    47:24
    Poruba právě vstřelila branku!
    Poruba trestá hrubý faul na Motyku, za který Soos vyfasoval trest do konce utkání. Bystroň našel před brankou volného Dalibora Kameníčka, který poslal do branky Kulhavého již pátý kousek. Asistence: Tomáš Bystroň.
     
    40:01
    Začala třetí třetina.
     
    Střely na branku ve 2. třetině: 15:14.
     
    40:00
    Druhá třetina skončila.
     
    37:14
    Poruba právě vstřelila branku!
    DALIBOR KAMENÍČEK zvládl trestné střílení na výbornou. Vykoupal Kulhavého a zasunul bez problémů do odkrytého místa dračí klece.
     
    37:14
    Rozhodčí Czubaj zkřižuje ruce nad hlavou, což znamená trestné střílení pro Porubu!
     
    23:29
    Poruba právě vstřelila branku!
    Kameníček našel v přesilové hře mezi kruhy přesně hůl MARTINA VIDLÁKA, který se nemýlil a otočil vývoj utkání již na 3:2. Asistence: Dalibor Kameníček, Tomáš Bystroň.
     
    20:38
    Poruba právě vstřelila branku!
    Zuber vyslal lehkou žabičkou do samostatného úniku JANA BARČÁKA a ten chladnokrevně pod horní tyče nedal Kulhavému žádnou šanci. Asistence: Vlastimil Zuber.
     
    20:01
    Začala druhá třetina.
     
    Střely na branku v 1. třetině: 10:13.
     
    20:00
    První třetina skončila.
     
    08:30
    Poruba právě vstřelila branku!
    Poruba okamžitě snižuje. Zuber našel mezi kruhy zcela volného ADAMA MOTYKU, který se do prázdné klece nemohl netrefit. Asistence: Vlastimil Zuber, Jan Barčák.
     
    08:08
    Draci právě vstřelili branku!
    Téměř totožnou brankou, a opět v přesilové hře, posílá Draky do dvoubrankového vedení LUKÁŠ DRTIL. Asistence: Jan Holinka.
     
    05:17
    Draci právě vstřelili branku!
    Hosté se ujímají v přesilové hře vedení, v předbrankovém prostoru dorazil touš do branky LUKÁŠ DRTIL. Asistence: Michal Doleček.
     
    00:01
    Utkání právě začalo.
     
    Úvodní sestavy:

    HC RT TORAX Poruba: Konvička (Hanuska) - Mládenka, Šrubař, Ferenc, Dusík, Odsedek, Jasiok - Motyka, Barčák, Zuber - Bystroň, Kameníček, Vidlák - Kofroň, Kurovský, Dominec - Otawa, Sovadník.

    Salith Šumperk: Kulhavý (Misiorz) - Doleček, Holinka, Provaz, Soos, Drtil, Nevrlý, Svoboda, Vejchoda, Kovář, Měrka, Feledík, Žalčík, Horváth, Gewiese, Navrátil.

    Rozhodčí: Czubaj - Hlavatý, Tošenovjan.

    Adam Bagar

    Branky a nahrávky: 9. Motyka (Zuber, Barčák), 21. Barčák (Zuber), 24. Vidlák (Kameníček, Bystroň), 38. Kameníček z TS, 48. Kameníček (Bystroň), 52. Barčák (Vidlák, Kofroň) - 6. Drtil (Doleček), 9. Drtil (Holinka)


    HC RT TORAX Poruba 2011: Konvička (Hanuska) - Mládenka, Šrubař, Ferenc, Dusík, Odsedek, Jasiok - Motyka, Barčák, Zuber - Bystroň, Kameníček, Vidlák - Kofroň, Kurovský, Dominec - Otawa, Sovadník.
    DRACI PARS ŠUMPERK: Kulhavý (Misiorz) - Doleček, Holinka, Provaz, Soos, Drtil, Nevrlý, Svoboda, Vejchoda, Kovář, Měrka, Feledík, Žalčík, Horváth, Gewiese, Navrátil.

    Rozhodčí: Czubaj - Hlavatý, Tošenovjan
    bahis siteleri