Pardubice – Zlín 1:3 (kon.) | Liberec – Slavia 1:4 (kon.)
konec
Bílí Tygři Liberec
1:4 (1:1, 0:1, 0:2)
HC Slavia Praha
Středa 29.09.2010, 18:30Tipsport extraliga
Partner:
     
    56:02
    Domácí stále pokračují v pěti proti třem statečným, kotouč léta okolo hostujícího brankoviště, u něhož operuje aktivní Kudrna. V ani jednom případě ale z bezprostřední blízkosti nedokázal skórovat.
     
    55:23
    Miloslav Hořava navíc dostává desetiminutový trest za nesportovní chování.
     
    54:31
    Kolařík jde pykat za krosček, Kalousova družina bude hrát v pěti proti třem.
     
    52:20
    Jaškin dostává 2+2 za vysokou hůl, Liberec čeká dlouhá početní převaha.
     
    51:37
    Andrej Podkonický dostává osobní desetiminutový trest za nesportovní chování.
     
    49:26
    Slavia právě vstřelila branku!

    Pražané zasazují trápícímu se sokovi čtvrtý úder a duel se zdá být rozhodnut. Jaškin se štěstím procpal hrací předmět na rozjetého JIŘÍHO VAŠÍČKA, jenž ve středu hřiště nabral rychlost a ujížděl sám na Pince, ač tísněn, dokázal zakončit přesně - 1:4. Asistence: Dmitrij Jaškin.
     
    46:31
    Jan Výtisk si jde odpočinout na trestnou lavici, provinil se hákováním. Hosté hrají v přesile.
     
    45:52
    Pěkné hokejové momenty na obou stranách. Z vrcholu kruhu nejprve napřáhl Štefanka, jeho tvrdá pumelice těsně minula levou tyč. Liberečtí se posléze dostali do protiútoku, který zakončoval Klimenta, brankář Kopřiva stáhl puk do lapačky.
     
    44:36
    Slavia právě vstřelila branku!

    Hostující celek sice početní převahu nevuyžil, avšak dokázal se prosadit hned posléze. Branda vyslal nepříliš tvrdou střelu na Pince z dálky, ten nešťastně vyrazil kotouč pouze před sebe a přijíždějící VLADIMÍR RŮŽIČKA neměl problém skórovat - 1:3. Asistence: Branda, Tomica.
     
    43:33
    Parádní střela Petra Kadlece od modré čáry minula pravou šibenici domácí klece jen o malý kousek, Tygři následně znovu vyhazují.
     
    42:07
    Bílí Tygři jdou ovšem do čtyř, za vysokou hůl je vyloučen Ondřej.
     
    35:10
    Hosté mohli také svému sokovi odskočit na dvoubrankový rozdíl. Branda napálil puk na Pince, ten jeho projektil vyrazil jen k volnému Sklenářovi, jenž z úhlu nedokázal zacílit přesně do poloprázdné branky.
     
    33:30
    Bude se pokračovat ve čtyřech na obou stranách, Nedvěd dostává menší trest za vysokou hůl.
     
    32:34
    Liberečtí se zatím přes pozorně bránícího soka nemohou prosadit, nyní však budou mít možnost další početní převahy. Na trestnou lavici odklouzal Branda.
     
    29:19
    Slavia právě vstřelila branku!

    Pražané jsou za aktivitu ve druhé části odměněni vedoucím gólem, LUKÁŠ KRENŽELOK prosvištěl po pravé straně až před Pince, který jeho první pokus dokázal odrazit, hostující forvard se však prosadil z následné dorážky - 1:2. Asistence: Petr Kadlec.
     
    28:11
    Pražané se znovu nasunuli před soupeřovo teritorium, z čehož pramení vyloučení domácího hráče. Výtisk si jde odpočinout za sekání.
     
    25:04
    Juraj Štefanka dostává menší trest, Tygři hrají přesilovku.
     
    18:53
    Další trest pro hostující družinu. Sklenář dostává dvě minuty za faul kolenem.
     
    15:33
    Růžička dostává dvě minuty za vysokou hůl, Liberec hraje v přesile.
     
    14:31
    Slavia právě vstřelila branku!

    Rozhodčí nakonec nekompromisně ukázal do středového kruhu, branka platí. MICHAL VONDRKA zřejmě po hbitém obkroužení soupeřovy branky šťastně protlačil puk za brankovou čáru. Hosté využívají přesilovou hru.- 1:1. Bez asistence.
     
    14:31
    Přesilovkové komando hostujícího týmu vedené Michalem Vondrkou možná docílilo branky! Po závaru před libereckou klecí se odchází hlavní sudí poradit s kolegou u videa.
     
    14:23
    Pražané mají možnost náskok svého soka dorovnat, Výtisk pyká za hákování.
     
    13:34
    Slavia se ovšem vzápětí dostala do rychlého přečíslení a mohlo být vyrovnáno! Holec poslal skákavou přihrávku na rozjetého Krenželoka, jemuž neposedný puk přeskočil hůl.
     
    11:34
    Liberec právě vstřelil branku!

    Severočeši výhodu jednoho muže v poli přeci jen využívají. Dušek nalezl z levé strany na pravém kruhu uplně volného ANDREJE PODKONICKÉHO, který svižnou ranou propálil Kopřivu - 1:0. Asistence: Antonín Dušek, Petr Nedvěd.
     
    10:05
    Holec sedí na trestné lavici, přesilovou hru si tak zahrají také Liberečtí.
     
    4:21
    Obrovská šance Juraje Štefanky! Útočník hostujícího celku si počkal na odražený kotouč a z hranice brankoviště mohl pohodlně skórovat, napálil však pouze břevno.
     
    3:46
    Hořava se však vzápětí provinil proti pravidlům ve středu hřiště, hosté hrají přesilovku.
     
    1:38
    Několik velkých příležitostí si ale o chvilku později vypracovali Bílí Tygři, před soupeřovo teritorium se dral Dušek a posléze také Podkonický, Kopřiva si se střelami z bezprostřední blízkosti dokázal poradit.
    Marken.cz

    Lukáš Šonský

    Branky a nahrávky: 12. Podkonický (Dušek, Nedvěd) - 15. Vondrka, 30. Krenželok (Kadlec), 45. Růžička (Branda, Tomica), 50. Vašíček (Jaškin)


    Bílí Tygři Liberec: Pinc (Vošvrda) - Čakajík, Hunkes, Moravec, Derner, Trončinský, Holub, Výtisk, Rýgl - Podkonický, Nedvěd, Dušek - Kudrna, Vak, Hořava - Klimenta, Plodek, Víšek - Ondřej, Bárta, Špaček.

    HC Slavia Praha: Kopřiva (Slipčenko) - Kadlec, Špelda, Roth, Žižka, Kuboš, Vašíček, Kolařík, Micka, Štefanka, Krenželok, Svoboda, Branda, Vondrka, Jaškin, Holec, Růžička, Tomica, Endál, Sklenář, Doležal.

    Rozhodčí: Blecha, Hodek - Lhotský, Rozlílek.

    Diváci: 6 727
    bahis siteleri