Liberec – Boston 1:7 (kon.)
konec
Bílí Tygři Liberec
1:7 (0:1, 1:2, 0:4)
Boston Bruins
Úterý 05.10.2010, 19:00 • Tipsport arena • Přípravné zápasy
Partner:
     
    49:20
    Boston právě vstřelil branku!
    Náskok Bostonu rychle narůstá! Bergeron přenechal za modrou puk BLAKU WHEELEROVI a ten střelou pod lapačku dává sedmý gól Bruins. Asistence: Bergeron, Chára. 1:7.
     
    47:32
    Boston právě vstřelil branku!
    A je tu pětibrankový rozdíl. GREGORY CAMBELL se obtočil kolem branky a ze vzduchu sklepl puk mezi Vošvrdovy betony. Asistence: Paille, Thornton. 1:6.
     
    46:01
    Boston právě vstřelil branku!
    Čakajíkův faul je po šestnácti vteřinách potrestán. TYLER SEGUIN si sjel z rohu na vrchol kruhů a přesnou střelou vymetl šibenici liberecké branky. Asistence: Boychuk, Bergeron. 1:5.
     
    41:21
    Boston právě vstřelil branku!
    Matt Hunwic našel přes celé hřiště na útočné modré PATRICE BERGERONA, který si opět zabrzdil před Vošvrdou, položil si ho a zakončil k tyči. Na oba liberecké brankáře tak vyzkoušel stejnou fintu. Asistence: Hunwick. 1:4.
     
    30:45
    Boston právě vstřelil branku!
    Gól Bruins v oslabení. Další okénko v obraně Tygrů je potrestáno. Bergeron uloupil libereckou rozehrávku ve středu hřiště, přihrál JORDANU CARONOVI, jenž se štěstím propaluje Pince. Asistence: Bergeron. 1:3.
     
    28:11
    Liberec právě vstřelil branku!
    Boychuk si nechal vypíchnout puk od Nedvěda a ten upaloval s Podkonickým v situaci 2 na 1. Celou akci pak zakončil ANDREJ PODKONICKÝ střelou pod víko, Thomas se natahoval jen marně. Asistence: Nedvěd.
     
    22:14
    Boston právě vstřelil branku!
    Moravec udělal obrovskou hrubku na vlastní modré a nabídl tak samostatný nájezd PATRICE BERGERONOVI, který před Pincem lišácky zastavil, položil si ho a pohodlně zasunul k tyčce. Bez asistence. 0:2.
     
    18:37
    Boston právě vstřelil branku!
    0:1! Medvědi předvedli rychlý protiútok a otevřeli skóre zápasu. NATHAN HORTON předvedl krásnou stahovačku a z mezikruží zakončuje přesně nad rameno Pince. Asistence: Chára, Krejčí. 0:1.

    Petr Schultz

    Branky a nahrávky: 29. Podkonický (Nedvěd) - 19. Horton (Chára, Krejčí), 23. Bergeron, 31. Caron (Bergeron), 42. Bergeron (Hunwick), 47. Seguin (Boychuk, Bergeron), 48. Cambell (Thornton, Paille), 50. Wheeler (Bergeron, Chára)


    Bílí Tygři Liberec: Pinc - Výtisk, Hunkes, Čakajík, Derner, Rýgl, Trončinský, Holub, Moravec - Podkonický, Nedvěd, Dušek - Kudrna, Vak, Hořava - Klimenta, Plodek, Víšek - Špaček, Urban, Bárta.

    Boston Bruins: Thomas - Chára, Boychuk, Ference, Seidenberg, Stuart, Hunwick - Lucic, Krejčí, Horton, Cambell, Seguin, Paille, Thornton, Wheeler, Recchi, Bergeron, Caron, McQuaid, Marchand, Ryder.

    Diváci: 7500 (Vyprodáno)
    bahis siteleri