Třinec – K. Vary 3:4 (po s.n.) | Kladno – Plzeň 4:3 (po s.n.) | Mladá Boleslav – Liberec 3:5 (kon.)
Zlín – Motor ČB 2:3 (kon.) | Kometa Brno – Vítkovice 4:1 (kon.) | Pardubice – Slavia 2:4 (kon.)
konec
HC Dynamo Pardubice
2:4 (0:2, 1:0, 1:2)
HC Slavia Praha
Pátek 08.10.2010, 18:00 • ČEZ Arena • Tipsport extraliga
Partner:
     
    59:50
    Slavia právě vstřelila branku!
    Je rozhodnuto! MICHAL VONDRKA po nahrávce Štefanky projel skoro přes celé hřiště a pohodlně zakončuje do prázdné branky. Asistence: Juraj Štefanka.
     
    58:35
    Pardubice právě vstřelily branku!
    Domácí i přesto proměnují přesilovou hru a dramatizují závěr. Kolář I našel na levém křídle JANA STARÉHO, který prudkou ranou propasíroval kotouč za Kopřivu. Asistence: Jan Kolář I a Václav Kočí.
     
    41:44
    Slavia právě vstřelila branku!
    Hosté znovu odskakují na dvoubrankový rozdíl. Krenželok po nahrávce Jelínka zakončoval pouze do ležícího brankáře Eatonu, který při tomto zákroku vyjel z brankoviště. Tohoto momentu bleskově využil mládík DMITRIJ JAŠKIN, který již neměl větší starosti a puk zametl do klece. Asistence: Lukáš Krenželok a Petr Jelínek.
     
    35:53
    Pardubice právě vstřelily branku!
    Domácí se tedy konečně dočkávají branky a poprvé se jim povedlo v této sezóně využít přesilovou hru. Střela z hole Píši byla zblokována na hůl VÁCLAVA KOČÍHO, který s trochou štěstí dostává touš za záda hostujícího brankáře. Asistence: Aleš Píša a Libor Pivko.
     
    19:59
    Slavia právě vstřelila branku!
    Vteřinu před koncem třetiny využívají hosté přesilovku! Brankář Růžička si nejprve poradil s výjezdem Vondrky zpoza branky, poté ale nestačil na dorážku PETRA KADLECE, který si sjel od modré čáry a nekompromisně uklidil touš do sítě. Asistence: Michal Vondrka a Vladimír Růžička.
     
    9:44
    Slavia právě vstřelila branku!
    Hosté využívají první přesilovku utkání! Zmatky v pardubickém brankovišti, kdy Růžička odjížděl z branky v domnění, že drží kotouč v lapačce, končí brankou. Kotouč vyštrachal TOMÁŠ ŽIŽKA a posílá Slavii do vedení. Asistence: Daniel Branda a Michal Vondrka.
    Marken.cz

    David Záruba

    Martin Mišovec

    Branky a nahrávky: 36. Kočí (Píša, Pivko), 59. Starý (Kolář I, Kočí) - 10. Žižka (Branda, Vondrka), 20. Kadlec (Vondrka, Růžička), 42. Jaškin (Krenželok, Jelínek), 60. Vondrka (Štefanka)


    HC Dynamo Pardubice: Růžička (Svoboda) - Píša, Kočí, Jillson, Kolář II, Kudělka, Kaberle, Mezei - Cetkovský, Špirko, Pivko - Pineault, Nahodil, Somík - Bartek, Koukal, Buchtele - Rákos, Zohorna, Starý - Kolář.

    Trenéři: Josef Jandač a Jan Votruba

    HC Slavia Praha: Kopřiva (Furch) - Kadlec, Kolařík, Kuboš, Roth, Špelda, Vašíček, Žižka - Micka, Štefanka, Vondrka - Jaškin, Endál, Krenželok - Branda, Růžička, Tomica - Jelínek, Doležal, Sklenář - Žejdl.

    Trenéři: Vladimír Růžička, Jiří Čelanský a Josef Beránek

    Rozhodčí: Hribik, Mikula - Bejček, Charvát

    Diváci: 9495
    bahis siteleri