Vítkovice – Zlín 5:2 (kon.) | K. Vary – Mladá Boleslav 2:1 (po s.n.)
konec
HC Vítkovice Ridera
5:2 (1:0, 1:2, 3:0)
Berani Zlín
Neděle 10.10.2010, 17:00 • ČEZ aréna Ostrava • Tipsport extraliga
Partner:
     
    Dnešní zápas je u konce. Domácí začali dobře, ve druhé části se hra vyrovnala, ve třetí třetině se také dlouho hrál vyrovnaný hokej, ale domácí nakonec potvrdili svou formu a třemi góly definitivně zpečetili osud utkání. Loučíme se s Vámi, pokud fandíte vítkovickým, užijte si vítězný večer, pokud Zlínu, nevěšte hlavu, příště to klidně může vyjít. Těšíme se s Vámi napočtenou. (19:37:27)
     
    Nejlepšími hráči utkání byli vyhlášeni:
    PSG Zlín - Bedřich Köhler
    HC Vítkovice Steel - Rudolf Huna
     
    Zásahy gólmanů:
    Sedláček - 10
    Málek - 7
     
    60:00
    Konec zápasu.
     
    59:23
    Dnešnímu utkání přihlíží 4 174 diváků.
     
    58:39
    Domácí ostřelovali Sedláčka, ale ten všech pokusy s přehledem kryl.
     
    57:43
    Zlínští ještě stále bojují, ale hraje se nahoru dolů a tak nemají pořádný klid na zakončení.
     
    54:55
    Do hry naskakuje domácí Petr Pohl.
     
    55:31
    Vítkovice právě vstřelily branku!
    Domácí využili svou přesilovku - čtyři hráči se snažili zpod bruslí vydolovat kotouč, ten nakonec vybojoval Pohl, nahrál PETROVI VRÁNOVI, kterého zlínští nechali před Sedláčkem samotného, a ten se jej mohl zeptat, kam to chce - 5:2. Asistence: Petr Pohl, Pavel Trnka.
     
    54:48
    Za držení protihráče je vyloučen Balaštík, hraje se ve čtyřech.
     
    53:56
    Zlínští zatím nepůsobí domácím větší potíže.
     
    52:55
    Ujčík si vykoledoval dvouminutový trest za držení protihráče, když se vzteky rozjel a naskočil na mantinel - dostal za to navíc desetiminutový osobní trest. Dvouminutový trest za něj odsedí pert Pohl.
     
    52:41
    Muži dohlížející na trestné lvici, jakoby se s časomírou setkali poprvé, na světelné tabuli postupně naskočilo skóre až 4:6 pro hosty - zlínští fanoušci se dožadují desítky, domácí fanoušci si žádají vyrovnání :-)
     
    52:41
    Vítkovice právě vstřelily branku!
    Domácí měli blízko ke gólu, když ve vyložené šanci trefil Huna tyčku, puk se odrazil k Burgerovi, který vrátil puk dozadu na MARKA MALÍKA, který vystřelil pod víko - 4:2. Asistence: Jiří Burger.
     
    52:12
    Dnes už podruhé trefil puk hlídkující ostrahu u zlínské střídačky. V první třetině musel své stanoviště oputit jeden z pořádkové služby, když se puk odrazil od helmy jednoho ze zlínských hráčů na střídačce, a rozbil hlídkujícímu muži hlavu, nyní jeho mladší kolega dopadl znatelně lépe... :-)
     
    51:55
    Hosté se brání aktivně, nedovolují domácímu týmu rozehrát.
     
    51:01
    Hosté špatně vystřídali, trest za příliš mnoho hráčů na ledě odpyká Čech.
     
    50:00
    Zlínští v útoku, ale domácí jsou proti a odebírají jim kotouč.
     
    49:10
    Vítkovice právě vstřelily branku!
    Domácí u branky Zlína vybojovali kotouč, ten vzduchem putoval před branku, Linhart jej rukou netrefil, aby jej dostal na zem, ke kotouči se dostal RUDOLF HUNA a zakončil - 3:2. Asistence: Jan Káňa.
    Marken.cz

    Monika Baloghová

    Branky a nahrávky: 8. Svačina (Huna, Burger), 28. Huna (Ujčík, Burger), 50. Huna (Káňa), 53. Malík (Burger), 56. Vrána (Pohl, Trnka) - 37. Vlach (Rachůnek), 40. Köhler (Balaštík, Leška)


    HC Vítkovice Ridera: Málek - Barinka, Malík, Ovčačík, Punčochář, Rehák, Trnka, Voráček - Burger, Huna, Húževka, Káňa, Klimek, Pohl, Tomas, Svačina, Sýkora, Szturc, Šedivý, Ujčík, Vrána
    Berani Zlín: Sedláček - Lučka, Řezníček, Galvas, Linhart, Hamrlík, Míka, Švrček, Bořuta - Sýkora, Köhler, Rachůnek, Čech, Leška, Vlach, Ondráček, Balán, Holík, Sivák, Balaštík, Důras

    Rozhodčí: Souček, Turčan - Tošenovjan, Hlavatý

    Diváci: 4 174
    bahis siteleri