Plzeň – Mladá Boleslav 5:4 (kon.) | Pardubice – Kometa Brno 0:1 (kon.) | K. Vary – Litvínov 6:3 (kon.)
Motor ČB – Sparta 4:2 (kon.) | Slavia – Kladno 3:0 (kon.)
konec
HC Škoda Plzeň
5:4 (2:2, 2:2, 1:0)
BK Mladá Boleslav
Úterý 12.10.2010, 17:30 • ČEZ Aréna Plzeň • Tipsport extraliga
Partner:
     
    57:33
    Plzeň právě vstřelila branku!
    Z ničeho přichází gól! Michal Dvořák procedil obloučkem přihrávku skrz boleslavského obránce na rozjetého MARTINA HEŘMANA (2+0), který byl faulován, ale i tak stačil blafákem zasunout puk mezi chrániči Marka Schwarze do sítě, 5:4! Asistence: Michal Dvořák (0+1).
     
    28:36
    Mladá Boleslav právě vstřelila branku!
    Brankostroj pokračuje! Hosté vyvinuli drtivý tlak, dlouze obléhali domácí klec a nakonec se dočkali odměny. Mezi kruhy vypálil pohotově MAREK LOSKOT (1+1) a Dušan Salfický neměl nárok, vyrovnáno, 4:4! Asistence: Lukáš Pabiška (4+3) a Darrell Hay (1+2).
     
    27:43
    Plzeň právě vstřelila branku!
    Už to vypadalo, že nabídnutou nevšedně dlouhou početní převahu domácí nevyužijí, když Martin Straka zavezl puk za branku, poslal jej mezi kruhy na hůl volného PAVLA VOSTŘÁKA (2+3), který jistě trefil odkrytou svatyni, znovu se otáčí skóre, domácí vedou 4:3! Asistence: Martin Straka (5+10).
     
    25:55
    Plzeň právě vstřelila branku!
    Domácí se dobře dívali, jak Boleslavští bleskově využili své přesilovky. Petr Sýkora našel u levé tyče TOMÁŠE VLASÁKA (8+10) a Marek Schwarz se nestihl přemístit, vyrovnáno, 3:3! Asistence: Petr Sýkora (2+3).
     
    22:59
    Mladá Boleslav právě vstřelila branku!
    Hosté otáčejí vývoj utkání! Duncan Milroy centroval z rohu pásma před branku, kde do prudkého pasu vložil hůl NIKOLA GAJOVSKÝ (1+1) a umístil kotouč pod břevno nad lapačku Dušana Salfického, to se chytat nedalo, 2:3! Asistence: Duncan Milroy (3+2) a Boris Žabka (3+4).
     
    12:50
    Mladá Boleslav právě vstřelila branku!
    Hosté znovu bleskově využívají přesilovku, dokonale rozebrali domácí obranu, na konci rychlé kombinace se na JOSEFA JINDRU (1+0) smála prázdná branka, to nešlo nedat, vyrovnáno, 2:2! Asistence: Daniel Boháč (2+2) a Tomáš Divíšek (4+5).
     
    11:54
    Mladá Boleslav právě vstřelila branku!
    I hosté se prosazují v početní výhodě! Na modré napřáhl ESA LEHIKOINEN (1+2) a Dušan Salfický jeho projektil zaregistroval až za svými zády, sníženo, 2:1! Asistence: Lukáš Pabiška (4+2) a Jiří Marušák (0+5).
     
    3:44
    Plzeň právě vstřelila branku!
    Plzeň má raketový nástup! Marek Schwarz neudržel pumelici od modré a pohotový JAN STRÁNSKÝ (1+1) jej bez váhání uklidil podél bližší tyče do sítě, 2:0! Asistence: Jan Heřman (2+1).
     
    2:18
    Plzeň právě vstřelila branku!
    Modrobílí rychle využívají svou přesilovku! Před branku si vybruslil volný MARTIN STRAKA (5+9) a prostřelil přemisťujícího se Marka Schwarze, 1:0! Asistence: Petr Sýkora (2+2) a Jiří Hanzlík (1+6).
    Marken.cz

    Jan Skalák

    Branky a nahrávky: 3. Straka (Sýkora, Hanzlík), 4. Stránský (J. Heřman), 26. Vlasák (Sýkora), 28. Vostřák (Straka), 58. M. Heřman (Dvořák) - 12. Lehikoinen (Pabiška, Marušák), 13. Jindra (Boháč, Divíšek), 23. Gajovský (Milroy, Žabka), 29. Loskot (Pabiška, Hay)


    HC Škoda Plzeň: Salfický (Halmoši) – Benák, Jiří Hanzlík, Modrý, Slaney, Dresler, Jeřábek, Hucl – P. Sýkora, M. Straka, Vlasák - Vostřák, Jan Kovář, Johnson – Lammers, M. Heřman, Dvořák – Stránský, Obdržálek, J. Heřman - Lev


    BK Mladá Boleslav: Schwarz (Valent) - Žabka, Jindra, Marušák, Lehikoinen, Hay, Macháček, Duben, Čížek - Vrbata, Divíšek, Boháč - Loskot, Macho, L. Pabiška - Bahenský, Gajovský, Matějovský - Nouza, Milroy, Handlovský


    Rozhodčí: Hradil, Polák - Jílek, Jindra

    Diváci: 4 835
    bahis siteleri