Lichtenštejnsko – Česko 0:2 (kon.) | Skotsko – Španělsko 2:3 (kon.)
konec
Skotsko
2:3 (0:1)
Španělsko
Úterý 12.10.2010, 21:00 • Hampden Park, Glasgow • Kvalifikace ME
     
    79
    Španělsko právě vstřelilo branku!
    Teď už však domácí tlačit čas bude. FERNANDO LLORENTE byl na hřišti tři minuty a hned dává důležitý gól, tomu se říká efektivita. Našel ho ve vápně dlouhý centr z levé strany, míč přistál Llorentemu přímo na noze a ze dvou metrů dával prakticky do prázdné brány. Před ním chybovali skotští obránci, ani jeden z nich nedokázal dlouhý míč odvrátit a přitom nechali španělského útočníka úplně samotného.
     
    66
    Skotsko právě vstřelilo branku!
    Skotům se to povedlo! A nešťastníkem je GERARD PIQUÉ, který si srazil pas Jamese Morrisona do vápna neomylně do sítě. Míč zaplul pod břevno, Casillas s tím nemohl vůbec nic udělat.
     
    58
    Skotsko právě vstřelilo branku!
    Ale, ale, ale! Tak jsem to zakřikl. Skotové podnikli rychlý protiútok. Miller nacentroval z pravé strany do vápna, kde si za obranu zaběhl STEVEN NAISMITH a lehce hlavou usměrnil míč do sítě. Šance Skotů tak rázem ožívají.
     
    55
    Španělsko právě vstřelilo branku!
    ANDERS INIESTA střílí druhou branku Španělů. Po pasu z levé strany se dostal ve vápně ke střele Villa, jeho střela byla zblokována, ale odrazila se k barcelonskému záložníkovi, který míč přesnou střelou po zemi dostal do brány.
     
    44
    Španělsko právě vstřelilo branku!
    K pěnaltě se postavil DAVID VILLA a poslal míč přízemní střelou k pravé tyči. McGregor směr vystihl, ale míč nechytil. Španělský ostrostřelec měl však velké štěstí.

    Zdeněk Plánka

    Branky: 58. Naismith, 66. Piqué (vla.) - 44. Villa (pen.), 55. Iniesta, 79. Llorente

    Karty:   44. Whittaker, 73. Miller, 89. Whittaker


    Skotsko: McGregor - Bardsley, Weir , McManus , Whittaker - Fletcher (C) , Miller, Dorrans (80. Mackie), Morrison (88. Maloney), McCulloh (46. Adam), Naismith
    Španělsko: Casillas (C) - Capdevila, Puyol, Piqué, Ramos - Busquets (90. Marchena) - Silva (76. Llorente), Iniesta, Xabi Alonso, Cazorla (70. Hernández) - Villa

    Rozhodčí: Massimo Busacca - Francesco Buragina, Manuel Navarro - Claudio Circhetta (všichni SUI)
    bahis siteleri