Spartak – Chelsea 0:2 (kon.) | AS Řím – Basilej 1:3 (kon.) | Bayern – Kluž 3:2 (kon.)
Marseille – Žilina 1:0 (kon.) | Ajax – Auxerre 2:1 (kon.) | Real Madrid – AC Milán 2:0 (kon.)
Braga – Partizan Bělehrad 2:0 (kon.) | Arsenal – Šachtar 5:1 (kon.)
konec
Real Madrid
2:0 (2:0)
AC Milán
Úterý 19.10.2010, 20:45 • Santiago Bernabéu, Madrid • Liga mistrů
Předzápasové kurzy
     
    89
    A úplně poslední střídání dnešního zápasu. Odchází Higuaín, který pustí na hřiště Benzemu.
     
    87
    José Mourinho podruhé střídá. Di Maríu nahradí na posledních pár minut Granero.
     
    83
    Poprvé střídá Real, ze hřiště odchází Özil a nahradí ho Lassana Diarra.
     
    83
    Robinho provětral rukavice Casillasovi, jeho střela k pravé tyči vůbec nebyla špatná. Příchodem Robinha se hra AC hodně oživila.
     
    81
    Žlutá karta pro Di Maríu.
     
    80
    No, první velká šance Milána v druhé půli. A byl v tom namočený i Robinho, který poslal míč na pravou stranu, odkud přišel míč do vápna na Ibrahimoviče a míč po teči jen těsně minul levou tyč.
     
    80
    Možná i proto Milán sahá velmi často k nedovoleným zákrokem. Další žlutou kartu vidí Antonini.
     
    78
    Poslední milánské střídání. Na hřiště přichází Inzaghi, který nahradí Pata.
     
    77
    K přímému kopu se postavil opět Ronaldo a rozhodl se propálit zeď, to se mu z části podařilo. K odraženému míči se natahovali tři hráči Madridu, nakonec to byl Pepe, který se dostal na dlouhou nohu k dorážce, ovšem míč minul těsně pravou tyč a portugalský obránce se chytá za hlavu.
     
    76
    Boateng zatím zažívá nevydařený zápas. Teď si tvrdě vyšlápl před velkým vápnem na Özila a vidí žlutou kartu.
     
    73
    První žlutá karta dnešního utkání a vidí ji Bonera.
     
    72
    Za hromového pískotu další milánské střídání. Odchází totiž Ronaldinho, jehož nahradí Robinho a bude tak mít šanci potrápit svého bývalého zaměstnavatele.
     
    71
    Marcelo výborně přihrál na penaltu Ronaldovi, ten však netrefil v jasné pozice míč ideálně a balón šel vedle levé tyče.
     
    59
    Ještě předtím však střídání, ze hry odejde Gattuso a pošle do hry Kevina-Prince Boatenga, letní akvizici Milána.
     
    44
    Özil si narazil s Ronaldem, jenž stál ve vápně, a placírkou zkoušel překonat z pravé strany Ameliu, ten však míč vyrazil a k odraženému míči už se nikdo z domácích hráčů nedostal.
     
    42
    Teď to Di María provedl hodně sobecky. Individuálně přešel přes milánského hráče a Madrid se řítil v přečíslení k hostujícímu vápnu. Na pravé straně byl úplně volný Ronaldo, který by byl v jasné šanci. Jenže Di Mariá se rozhodl jít sám přes obránce a míč si dal daleko od nohy.
     
    40
    Ronaldo vysunut přihrávkou za obranu do vápna a ještě nahrával před bránu nabíhajícímu Di Maríovi, kterému šanci v poslední chvíli zhatil skluzem Gattuso a od Di Maríi putoval míč nad bránu.
     
    37
    Hm, Ronaldo umí. Po dlouhé době se Real dostal k něčemu zajímavému a byl u toho právě tento hráč. Doslova si pohrál s Nestou, když naznačil střelu, míč si posunul na levou stranu a zpoza vápna nepříjemně vypálil k levé tyči, Amelia musel zasáhnout a střelu vyrazit.
     
    35
    S Realem mohlo být zle. Ronaldinho našel nezištně na levé straně Seedorfa, který měl dostatek času, aby si rozmyslel, co udělá s míčem. Seedorf nakonec balón napálil jen nad bránu Casillase.
     
    30
    ...Andrea Pirlo to z pravé strany zkusil střelecky a byla z toho hodně nepříjemná situace pro Casillase, míč mířil do pravého horního rohu a madridský brankář musel zasáhnout, dokonce se mi zdálo, že mu pomohlo břevno.
     
    14
    Real právě vstřelil branku!
    Tak to jo dvojitý smrtící úder Milána. Ronaldo pádil po levé straně, přihrál do vápna MESUTU ÖZILOVI, který svoji střelu otřel o nešťastníka Boneru, od nějž míč putoval lobem do brány. Amelia opět bez šance, protože reagoval na původní směr střely.
     
    13
    Real právě vstřelil branku!
    K míči se pochopitelně postavil CRISTIANO RONALDO a propálil milánskou velmi chatrnou zeď. Portugalský reprezentant trefil skulinu ve zdi a míč zamířil k pravé tyči. Amelia nic neviděl a neměl šanci.

    Zdeněk Plánka

    Branky: 13. Ronaldo, 14. Özil

    Karty:   81. Di Mária - 73. Bonera, 76. Boateng, 80. Antonini


    Real Madrid: Casillas - Arbeloa, Pepe, Carvalho, Marcelo - Xabi Alonso, Khedira - Di María (87. Granero), Özil (83. L. Diarra), Ronaldo - Higuaín (89. Benzema).
    AC Milán: Amelia - Zambrotta, Nesta, Bonera, Antonini - Pirlo - Seedorf, Gattuso (59. K.P.Boateng) - Ronaldinho (72. Robinho), Ibrahimovič, Pato (78. Inzaghi).

    Rozhodčí: Pedro Proeca - Tiago Trigo, Ricardo Santos - Hugo Miguel (všichni POR)
    bahis siteleri