Slavia – Zlín 0:2 (kon.) | Liberec – K. Vary 3:4 (po s.n.) | Kometa Brno – Mladá Boleslav 1:0 (kon.)
Kladno – Sparta 3:1 (kon.) | Plzeň – Motor ČB 4:2 (kon.) | Vítkovice – Litvínov 4:2 (kon.)
konec
HC Vítkovice Ridera
4:2 (2:1, 1:0, 1:1)
HC VERVA Litvínov
Neděle 24.10.2010, 18:10 • ČEZ Aréna Ostrava • Tipsport extraliga
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    50:57
    Vítkovice právě vstřelily branku!
    Domácí slaví úspěch, Pohl zblízka trefil jen Fraňka, puku se však ujal dojíždějící LUKÁŠ KLIMEK, který nekompromisně zavěsil - 4:2. Asistence: Petr Pohl, Marek Malík.
     
    47:32
    Litvínov právě vstřelil branku!
    Hosté se i nadále drželi před Málkem, Ručinský přihrál na modrou KARLOVI KUBÁTOVI, který propálil vše, co mu stálo v cestě - 3:2. Asistence: Martin Ručinský, Martin Jenáček.
     
    33:36
    Vítkovice právě vstřelily branku!
    Domácím se tlak na branku přece jen vyplatil, Pohl zavezl kotouč do pásma, přihrál Klimkovi, ten zblízka nastřelil jen do Fraňka, ale kotouč se dostal k PETROVI VRÁNOVI a ten kotouč do branky nakonec dostal - 3:1. Asistence: Lukáš Klimek, Petr Pohl.
     
    13:03
    Vítkovice právě vstřelily branku!
    Hostující Trávníček špatně rozehrál, puk zachytil v útočném pásmu Húževka, ten posunul na JIŘÍHO BURGERA, který byl nikým nehlídán před Fraňkem, položil si jej kličkou do bekhendu a přehodil mu puk přes beton - 2:1. Asistence: Peter Húževka.
     
    11:32
    Litvínov právě vstřelil branku!
    Hosté kombinovali v přesilovce 5 na 3, stahovali pomyslnou smyčku kolem vítkovické klece, až se FRANTIŠEK LUKEŠ dostal mezi kruhy a srovnává - 1:1. Asistence: Viktor Hübl, Mrtin Jenáček.
     
    6:15
    Vítkovice právě vstřelily branku!
    Čtyři vteřiny stačily domácím k využití přesilovky! Ihned po bully se puk dostává k MICHALU BARINKOVI a ten dělovkou propaluje vše - 1:0. Asistence: Jiří Burger.
    Marken.cz

    Monika Baloghová

    Branky a nahrávky: 7. Barinka (Burger), 14. Burger (Húževka), 34. Vrána (Klimek, Pohl), 51. Klimek (Pohl, Malík) - 12. Lukeš (Hübl, Jenáček), 48. Kubát (Ručinský, Jenáček)


    HC Vítkovice Ridera: Málek - Barinka, Malík, Ovčačík, Punčochář, Rehák, Trnka, Voráček - Burger, Huna, Húževka, Káňa, Klimek, Pohl, Tomas, Svačina, Sýkora, Szturc, Hlinka, Ujčík, Vrána
    HC VERVA Litvínov: Franěk - Černošek, Švarný, Kousalík, Kubát, Kroupa, Gula, Skuhrovec, Jareš - Trávníček, Ručinský, Kafan, Lukeš, Gerhát, Rindoš, Černý, Hübl, Jenáček, Kubinčák, Majdan

    Rozhodčí: Fraňo, Pešina - Lhotský, Rozlílek

    Diváci: 3 762
    bahis siteleri