Slavia – Zlín 0:2 (kon.) | Liberec – K. Vary 3:4 (po s.n.) | Kometa Brno – Mladá Boleslav 1:0 (kon.)
Kladno – Sparta 3:1 (kon.) | Plzeň – Motor ČB 4:2 (kon.) | Vítkovice – Litvínov 4:2 (kon.)
konec
Rytíři Kladno
3:1 (2:1, 0:0, 1:0)
HC Sparta Praha
Neděle 24.10.2010, 17:30Tipsport extraliga
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    53:12
    Kladno právě vstřelilo branku!
    Bývalý obránce Sparty JAROSLAV MRÁZEK poslal od modré čáry nekopromisní vizitku přímo do "šibenice" Pöpperleho branky a Kladno odskakuje na rozdíl dvou branek. Asistence: Milan Toman, Pavel Patera.
     
    18:27
    Kladno právě vstřelilo branku!
    Krásná kladenská kombinace končí zaslouženým gólem. Stieler se uvolnil před brankou a tak dlouho hledal, kudy vystřelit, až našel na brankovišti JANA EBERLEHO, který se trefil přesně k tyči. Asistence: David Stieler, Marek Hovorka.
     
    9:44
    Kladno právě vstřelilo branku!
    A je vyrovnáno. Kalla nahodil puk do pásma, obránci Sparty ho nedůrazně odpálili. Na modré čáře ho vrátil za branku Valský. JAROSLAV KALLA se obtočil zpoza branky a zasunul puk za Pöpperleho. Asistence: Jakub Valský, Radek Bělohlav.
     
    5:37
    Sparta právě vstřelila branku!
    Doteď výborně sehrané oslabení, jenže Sparta se na konci přesilovky přeci jen prosadila. Gulaši na modré posunul Vykoukalovi, který si všiml lépe postaveného RADKA SMOLEŇÁKA, jenž na brankovišti překonal Faltera. Asistence: Jiří Vykoukal, Michal Gulaši.
    Marken.cz

    Michal Sobotka

    Branky a nahrávky: 10. Kalla (Valský, Bělohlav), 19. Eberle (Stieler, Hovorka), 54. Mrázek (Toman, Patera) - 6. Smoleňák (Vykoukal, Gulaši)


    Rytíři Kladno: Falter (Cikánek) - Kameš, Mrázek, Piskáček, Procházka, Šmach, Toman, Drtina - Treille, Patera, Hovorka - Valský, Kalla, Bělohlav - Kotrla, Stieler, Eberle - Látal, Melka, Kuchler - Gengel
    HC Sparta Praha: Pöpperle (Novotný) - Gulaši, Hanzlík, O Brien, Phillipp, Salcido, Vykoukal, Zacpálek - Ton, Broš, Bartánus - Kůrka, Výborný, Hromas - Pacovský, Koreis, Smoleňák - Luňák, Karpov, Kafka - Tůma

    Rozhodčí: Turčan, Souček - Bádal, Kalivoda.
    bahis siteleri