Olomouc – Opava 7:2 (kon.) | Kometa Brno – Jihlava 8:2 (kon.) | Šumperk – Zlín 1:14 (kon.)
Hr. Králové – Havlíčkův Brod 2:1 (po pr.) | Havířov – Poruba 2011 3:1 (kon.)
konec
DRACI PARS ŠUMPERK
1:14 (0:6, 1:4, 0:4)
Berani Zlín
Neděle 24.10.2010, 11:00 • Tyršův stadion-Šumperk • ELIOD extraliga mladšího dorostu
Partner:
     
    58:32
    Zlín právě vstřelil branku!
    Brankový nášup ještě nekončí. Již 14. gól do sítě Draků střílí po nahrávce Bumbála RADEK PELÁNEK. Asistence: Pavel Bumbál.
     
    52:27
    Zlín právě vstřelil branku!
    A máme tu hattrick a zároveň nešťastný 13.gól pro Draky. Svou třetí branku po samostatném úniku na Lukáče střílí LUMÍR GALUŠKA. Asistence: Bez asistence.
     
    45:56
    Zlín právě vstřelil branku!
    Sice až na třetí dorážku, ale kotouč se pohupuje opět v síti Draků. Po předchozí dorážce Procházky znovu doráží puk PATRIK DALAJKA, ten se však už nemýlií. Asistence: Procházka.
     
    40:55
    Zlín právě vstřelil branku!
    Po vyloučení domácího Marka Zindulky proměňuje přesilovku po krásné přihrávce Petra Procházky JAN VYORAL. Asistence: Procházka.
     
    39:16
    Draci právě vstřelili branku!
    Tak přece jenom jsme se dočkali branky Draků. Zatím jediné gólové štěstí do šumperské sestavy přináší po samostatné akci MICHAL ZOUHAR. Asistence: Bez asistence.
     
    33:46
    Zlín právě vstřelil branku!
    Jubilejní desátou branku Zlína střílí znovu LUMÍR GALUŠKA, který z otočky nevědomky zasunuje puk pod beton domácího brankáře. Asistence: Jiří Velčovský.
     
    29:48
    Zlín právě vstřelil branku!
    Tak dnes už se asi nebudeme divit ničemu. Draci se pletou sami sobě pod nohy. Sám si mezi obránci Šumperka projel LUMÍR GALUŠKA, a ten také po samostatné akci dává 9.gól! Asistence: Bez aistence.
     
    25:05
    Zlín právě vstřelil branku!
    A je tu osmá nálož Drakům! Zlín se s tím dnes nepáře. Další střela Jiřího Velčovského byla tečována JAKUBEM KUŽILKEM, který trefuje mezeru mezi Mackovými betony. Asistence: Velčovský.
     
    22:23
    Zlín právě vstřelil branku!
    Na další gól jsme nemuseli čekat dlouho. Na dorážku střely Radka Pelánka si šumperští nedali pozor a do prázdné branky puk posílá FRANTIŠEK ROD. Asistence: Radek Pelánek
     
    17:46
    Zlín právě vstřelil branku!
    Co je moc, to je příliš. Už šestý puk ve svatyni Lukáče. O tuto branku se postaral svým blafákem DOMINIK HLADIŠ, kterému asistoval Kobylík. Asistence: Kobylík.
     
    17:10
    Zlín právě vstřelil branku!
    Nepříjemná situace pro Šumperk. Draci inkasují už pátou branku. Tentokrát svou střelou o tyč propaluje domácího gólmana MICHAEL HLAVÁČ. Asistecne: Bez asistence.
     
    15:20
    Zlín právě vstřelil branku!
    Již čtvrtý puk končí za zády domácího gólmana. Pavel Bumbál přihrál puk před prázdnou klec MIROSLAVU ZAREMBOVI, a ten posílá Zlín do čtyřbrankového vedení! Asistence: Bumbál
     
    10:45
    Zlín právě vstřelil branku!
    A je tu další branka Ševců. A znovu u ní nikdo neasistoval. V mezikruží začal kličkovat zlínský NIKOLAS WERBIK, a ten zavěšuje do sítě Lukáče již třetí puk. Asistence: Be asistence.
     
    09:45
    Zlín právě vstřelil branku!
    Další samostatný újezd Zlína. Tentokrát si přes půl hřiště udělal oblouček DOMINIK HLADIŠ, který nedává Lukáčovi nejmenší šanci. Asistence: Bez asistence.
     
    00:16
    Zlín právě vstřelil branku!
    Neuvěřitelné! Zlín jde hned po 16.vteřinách do vedení! Sám na branku ujížděl MARTIN HANIČINEC, který se nemýlil! 0:1!

    Martin Schwarz

    Branky a nahrávky: 40. Zouhar - 1. Haničinec, 10. Hladiš, 11. Werbik, 16. Zaremba (Bumbál), 18. Hlaváč, 18. Hladiš (Kobylík), 23. Rod (Pelánek), 26. Kužílek (Velčovský), 30. Galuška, 34. Galuška (Velčovský), 41. Vyoral (Procházka), 46. Dalajka (Procházka), 53. Galuška, 59. Pelánek (Bumbál)


    DRACI PARS ŠUMPERK: Lukáč(Macek) - Holický, Adam, Ondráček, Weinlich, Zindulka, Vomlel, Kuka, Kužílek F., Muller, Zouhar, Vlásek, Hromádka, Kukula, Přibylová, Polách, Skopal, Kolařík, Végh
    Berani Zlín: Haloda(Čepila) - Galuška, Dalajka, Haničinec, Hladiš, Hlaváč, Hurta, Kobylík, Kužílek J., Pavlůsek, Pelánek, Procházka, Rod, Řezníček, Bumbál, Velčovský, Vyoral, Werbik, Zaremba

    Diváci: 35
    bahis siteleri