Pardubice – Třinec 9:2 (kon.)
konec
HC Dynamo Pardubice
9:2 (3:1, 2:0, 4:0)
HC Oceláři Třinec
Pondělí 25.10.2010, 18:00 • ČEZ Arena Pardubice. • Tipsport extraliga
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    58:29
    Pardubice právě vstřelily branku!
    Po odraženém puku se kus černé gumy dostal v brankovišti na hůl PETRA KOUKALA, který se opřel do kotouče, a ten končí za bezmocným Vojtkem. Pro domácího kapitána je to třetí branka v zápase. Asistence: Daniel Rákos.
     
    58:08
    Třinec právě vstřelil branku!
    Hosté kosmeticky upravují skóre a snižují na 8:2. V brejku 2/1 nahrál Bonk na volného VÁCLAVA VARAĎU, který nedal domácímu brankáři šanci. Asistence: Radek Bonk a Lukáš Krajíček.
     
    53:59
    Pardubice právě vstřelily branku!
    Další branka domácích znamená, že hosté prohrají již šestý zápas v řadě s úřadujícím mistrem. Rákos se v útočné třetině krásně zbavil obránce hostí, nahrál na JANA KOLÁŘE I, a ten na třikrát překonává ležícího Vojtka. Asistence: Daniel Rákos.
     
    46:32
    Pardubice právě vstřelily branku!
    Po rozpačitém úvodu Eaton naděluje hostům již sedmý gól. Kolář I se dostal po nahrávce Rákose ke střele. Jeho pokus sice netrefil branku, ale bleskově se odrazil od zadního mantinelu na hůl domácího kapitána PETRA KOUKALA, který svou druhou brankou v dnešním duelu zvyšuje na 7:1. Asistence: Jan Kolář I a Daniel Rákos.
     
    41:33
    Pardubice právě vstřelily branku!
    Další okno v obraně hostí končí šestým úspěchem Eatonu. Pivko od mantinelu našel před brankou MARTINA BARTEKA, který nad rameno Vojtka zvyšuje náskok domácích již o pět branek. Asistence: Libor Pivko.
     
    35:21
    Pardubice právě vstřelily branku!
    Úřadující mistr již vede 5:1. Do rozhozené jely domácí 2/1 a zasazují další direkt, když Somík našel TOMÁŠE ZOHORNU, který musel poloprázdnou branku trefit. Asistence: Radovan Somík.
     
    29:48
    Pardubice právě vstřelily branku!
    Eaton již odskakuje na rozdíl tří branek. Hostující bek Kania zaváhal na útočné modré a domácí měli výhodu brejku 2/1. Puku se ujal JAN BUCHTELE, který vzal zakončení na sebe a to se mu vyplatilo. Prudkou ranou totiž prostřeluje Vojtka ranou mezi betony a zvyšuje na 4:1. Asistence: Branislav Mezei a Daniel Rákos.
     
    17:11
    Pardubice právě vstřelily branku!
    Domácí odskakují o dvě branky. Nakládal našel od pravého kruhu v útočném pásmu zcela nekrytého RADOVANA SOMÍKA, který bez přípravy prostřeluje přesouvajícího se Hamerlíka. Asistence: Jakub Nakládal a Rastislav Špirko.
     
    13:02
    Pardubice právě vstřelily branku!
    Eaton jde do vedení. Menší okénko v obraně hostí domácí dokonale využívají, když Starý našel u levého mantinelu rozjetého kapitána domácích PETRA KOUKALA, který si puk posunul a procedil jej i s trochou štěstí za Hamerlíka. Asistence: Jan Starý.
     
    06:18
    Pardubice právě vstřelily branku!
    Eaton okamžitě vrací úder. Po závaru před brankou hostí vyprodukovaném prvním domácím útokem se puk dostal na hůl JANA KOLÁŘE, který propálil klubko těl před sebou a srovnává tak stav na 1:1. Asistence: Petr Koukal a Jan Starý.
     
    04:21
    Třinec právě vstřelil branku!
    Hosté jdou hned v úvodu do vedení. DAVID KVĚTOŇ měl po tečované nahrávce z levé strany od Peterka před sebou prázdnou branku a v této pozici se střelec většinou trefí. Asistence: Jan Peterek a Martin Vágner.
    Marken.cz

    Martin Mišovec

    Branky a nahrávky: 7. Kolář I (Koukal, Starý), 14. Koukal (Starý), 18. Somík (Nakládal, Špirko), 30. Buchtele (Mezei, Rákos), 36. Zohorna (Somík), 42. Bartek (Pivko), 47. Koukal (Kolář I, Rákos), 54. Kolář I (Rákos), 59. Koukal (Rákos) - 5. Květoň (Peterek, Vágner), 59. Varaďa (Bonk, Krajíček)


    HC Dynamo Pardubice: Svoboda (Růžička I) – Nakládal, Kaberle, Jillson, Mezei, Píša, Kočí, Kolář II – Kolář I, Koukal, Starý – Bartek, Špirko, Somík – Pineault, Zohorna, Pivko – Radil, Rákos, Buchtele - Nahodil.

    Trenéři: Josef Jandač a Jan Votruba

    HC Oceláři Třinec: Hamerlík – Lojek, Hořava, Krajíček, Hrabal, Zíb, Vágner, Kania – Polák, Bonk, Varaďa – Růžička II, Kohn, McGregor – Adamský, Peterek, Květoň – Orsava, Polanský, Hrňa - Ostřižek.

    Trenéři: Pavel Marek a Břetislav Kopřiva

    Rozhodčí: Minář, Šír - Lebauer, Lederer

    Diváci: 8761
    bahis siteleri