Děčín – Kobra 5:2 (kon.) | SHK Hodonín – Uh. Hradiště 8:2 (kon.) | Vsetín – Technika Brno 4:3 (kon.)
Přerov – Šumperk 1:2 (po s.n.) | Karviná (Baník) – Havířov 1:5 (kon.) | Opava – Uničov 6:1 (kon.)
Nový Jičín – Frýdek-M. 4:2 (kon.)
konec
HK Opava
6:1 (1:1, 3:0, 2:0)
HC Uničov
Čtvrtek 28.10.2010, 18:00 • Zimní stadion města Opavy, kapacita 5400 diváků. • 2. liga skupina Východ
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    58:35
    Opava právě vstřelila branku!
    Definitivní tečku za dnešním utkáním dělá v přesilové hře svým zásahem do černého LUKÁŠ VRÁBEL. Asistence: Tomáš Měch, Tomáš Grofek.
     
    49:24
    Opava právě vstřelila branku!
    Teď už však opavští hokejisté mohou zvedat ruce nad hlavu! Od modré čáry vystřelil produktivní bek JOSEF TICHÝ a puk končí až v síti. Asistence: Tomáš Měch, Petr Wolf.
     
    38:00
    Opava právě vstřelila branku!
    Z rohu kluziště si povyjel IVO KOCIÁN a nikým neatakován poslal kotouč do horního růžku Kolouškovyn branky. Asistence: Zdeněk Pavelek.
     
    28:04
    Opava právě vstřelila branku!
    Další akce už však končí brankou v uničovské síti! MICHAL MLÝNEK se dostal do samostatného úniku a nemýlí se. Asistence: Josef Tichý.
     
    21:54
    Opava právě vstřelila branku!
    Kuriózní gól v podání domácího favorita. LUKÁŠ VRÁBEL nastřelil hokejku kapitána Pavelka a od jeho hole puk padáčkem zapadl až za záda překvapeného Kolouška. Branka je připsána skutečně Vrábelovi. Asistence. Tomáš Polok.
     
    6:24
    Opava právě vstřelila branku!
    A je srovnáno! Odpověď přišla opravdu bleskově. Z kruhu si povyjel MICHAL MLÝNEK a přízemní střelou vyrovnává na 1:1.
     
    6:01
    Uničov právě vstřelil branku!
    Tak to je pro domácí šok. Hosté se osmělili k rychlému protiútoku a JAN SKOKAN střelou z úhlu překonává Davida Iláše v opavské kleci. Asistence: František Zúbek, Tomáš Trojan.

    Filip Lefenda

    Branky a nahrávky: 7. Mlýnek, 22. Vrábel (Polok), 29. Mlýnek (Tichý), 38. Kocián (Pavelek), 50. Tichý (Měch, Wolf), 59. Vrábel (Měch, Grofek ) - 7. Skokan (Zúbek, Trojan)


    HK Opava: Iláš (Plánovský) - Kukol, Tichý, Vrábel, Tůma, Schreier - Grofek, Měch, Černý, Kocián, Polok, Pavelek (C), Herman, Mlýnek, Chalupa, Suchánek, Kříž, Wolf, Vlašánek.
    HC Uničov: Koloušek (Vybíral) - Pour, Hodulák, Přikryl, Skokan, Zúbek, Hromádka, Trojan, Diviš (C), Frieb, Handl, Drábek, Řezáč, Anděl, Rak, Dvorčák, Brveník, Šnejdar.
    bahis siteleri