Plzeň – Teplice 4:2 (kon.)
konec
FC Viktoria Plzeň
4:2 (2:0)
FK Teplice
Pátek 29.10.2010, 18:15 • Městský fotbalový stadion Štruncovy Sady, Plzeň • Gambrinus liga
Předzápasové kurzy
     
    90+3
    Roman Pavlík ještě obdržel žlutou kartu za zdržování.
     
    90
    Poslední střídání plzeňského kouče Pavla Vrby. Střelec třetí branky Plzně a nejlepší kanonýr celé ligy Jan Rezek přenechá místo Petru Jiráčkovi.
     
    88
    Velká šance hostů, Navrátil vykopl balón na brankové čáře.
     
    86
    Milan Petržela má dnes spňeno, autora dvou branek na psolední munuty střídá Miloš Brezinský.
     
    82
    Poslední střídání Teplic. Ze hry odchází Stožický, na jeho místo jde Kalivoda.
     
    84
    Teplice právě vstřelily branku!
    Čajič poslal dobrou přihrávku TOMÁŠI VONDRÁŠKOVI, který ránou zpoza šestnáctky snižuje na 4:2. Pavlík míč přes shrumáš těl neviděl
     
    81
    Plzeň právě vstřelila branku!
    Domácí na šanci Teplic odpovídají gólově, MILAN PETRŽELA dostal dobrou přihrávku od koho jiného než Pavla Horvátha, už to vypadalo že čeká s přihrávkou moc dlouho, Grigar už se pomalu přesouval k nabíhajícímu Rezkovi, když v tom rychlonohý plzeňský záložník vypálil do horního rohu branky Teplic.
     
    77
    Druhou změnu provádí trenér hostujích Teplic Jiří Plíšek, místo Ljevakoviče posílá do hry Lukáše Zoubeleho.
     
    69
    Velká šance domácích. Milan Petržela dostal nádhernou přihrávku do puktového území, míč sklepnul nabíhajícmu Janu Rezkovi, nejlepší kanonýr ligy ale tváří v tvář Grigarovi neuspěl.
     
    68
    Trenér Pavel Vraba posiluje útok svého týmu. A je to střídání ryze slovenské. Marka Bakoše nahrazuje Michal Ďuriš.
     
    65
    Obrovská šance Teplic, kterou zahodil Aidin Mahmutovič! Vondráššek vybojoval míč přehodil ho přes Pavlíka, jenže bosenský kanonýr před zcela prázdnou brankou zapol a o míč přišel.
     
    59
    Teplice právě vstřelily branku!
    MILAN MATULA snižuje. Stožický poslal centrovaný balón do pokutového území, Pavlík sice míč vyboxoval, ale jen nad sebe a baló se snesl na hlavu právě Milana Matuly, kterého domácí obrana nechala zcela volného.
     
    57
    Plzeň právě vstřelila branku!
    Petržela netradičně na druhé straně než hraje dostal přihrávku a šel na Grigara, ktérého položil a skoro překonal, JAN REZEK míč do branky uklidil definitivně.
     
    56
    JIří Plíšek chce oživit útok a proto stahuje defenzivního záložníka Jana Hoška a posílá do hry vytáhlého forwarda Libora Doška.
     
    51
    PLzeňský stadion už kričel GÓL. Pteržela posla míč nabíhajícmu Rezkoviu, který trefil jen padajícho Grigara, lépe řečeno nohy padajícího teplického gólmana. Bude to rohový kop.
     
    47
    Unikajícho Petrželu stáhnul k zemi na polovině hřiště teplický Kapitán Milan Matula, sudí uděluje teplickému obránci jasnou žlutou kartu.
     
    41
    Úplně zbytečný faul na útočné polovině předvedl nejmladší hráč na hřišti Aidin Čajič a vidí žlutou kartu.
     
    39
    Faul na Pavla horvátha, sudí místo ponechání výhody domácím zapískal. Faulovaný Pavel Horváth si neodpustil k rozhodčímu nějakou poznámku a dostává žlutou kartu.
     
    35
    Milan Petržela unikal sám na branku, podle rozhodčího pád po dotyku Matuly nafilmoval a tak se červené karty nedočkáme, ale žluté ano, tu za svůj herecký výkon vidí právě Milan Petržela.
     
    34
    Plzeň právě vstřelila branku!
    Míč si postavil Pavel Horváth, nacentroval svojí pověstnou levačkou přesně na hlavu DAVIDA Bystroně, který nedal Grigarovi nárok.
     
    22
    Nevídanou šanci dokázal zahodit domácí Jan Rezek, který je na čele tabulky střelců celé ligy. Místo střely si míč zasekl a dlouhou vyčkáýval se střelou, mezi tím se stačil vráti obránce Teplic Smejkal a míč mu vzít.
     
    8
    Plzeň právě vstřelila branku!
    Je to gól! Po opakované rozehrávce rohového kopu Pavla Horvátha se míč dostal k Rezkoviu ten dokázal míč nahrát do volného prostoru kde byl zcela osamocený MILAN PETRŽELA, který ránou k tyči otevírá skóre!

    Jakub Vais

    Branky: 8. Petržela, 34. Bystroň, 57. Rezek, 81. Petržela - 59. Matula, 84. Vondrášek

    Karty:   35. Petržela, 39. Horváth, 90+3. Pavlík - 41. Čajič, 47. Matula


    FC Viktoria Plzeň: Pavlík - Limberský, Bystroň, Navrátil, Rajtoral - Petržela (86.Brezinský) , Horváth, Rada, Kolář - Rezek (90.Jiráček), Bakoš (68.Ďuriš).
    FK Teplice: Grigar - Siva, Smejkal, Hošek (56.Došek), Matula - Rosa - Ljevakovič (76.Zoubele), Stožický (82.Kalivoda), Čajič - Mahmutovič, Vondrášek.

    Rozhodčí: Bílek - Ubias, Jiřík

    Diváci: 6 657
    bahis siteleri