Třebíč – Benátky n/J 3:4 (po pr.) | Havlíčkův Brod – Jihlava 3:1 (kon.) | Chrudim – Tábor 1:3 (kon.)
Litoměřice – Olomouc 0:5 (kon.) | Kadaň – Písek 4:2 (kon.) | Beroun – Znojmo 2:1 (kon.)
Hr. Králové – Chomutov 1:3 (kon.) | Vrchlabí – Ústí n/L 1:2 (po s.n.)
konec
HC Rebel Havlíčkův Brod
3:1 (0:0, 2:1, 1:0)
HC Dukla Jihlava
Středa 03.11.2010, 17:301. liga (ČR)
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    Příjemný středeční podvečer, v Kotlině dnes budeme svědky specifického hokejového svátku. Na programu je prestižní derby Vysočiny HC Rebel Havlíčkův Brod - HC Dukla Jihlava v rámci 15. kola první hokejové ligy. A odpovídá tomu i návštěva. Ochozy jsou už nyní, zhruba půl hodiny před zápasem, značně zaplněny. Podívejme se na předchozí počínání obou dnešních soupeřů. Rebelové v minulém utkání vybojovali tři cenné body ve Znojmě, když Orly zdolali 4:3. Dukla Jihlava triumfovala v dalším derby Vysočiny nad rivalem ze Třebíče, kterého deklasovala v domácím prostředí 6:1. Jak dopadne dnešní vzájemné měření sil? Utkání začíná v 17:30.
     
    Úvodní sestavy:

    HC Rebel Havlíčkův Brod:
    Suchan (Krch) - Kempný, Šenkeřík, Sova, Morava "C", Pavlík, A. Jelínek, Vošmik, Soldán - Meidl, Třetina "A", Voj. Němec "A", M. Ondráček, Knotek, Rytnauer, Švaňhal, Zábranský, J. Ondráček, M. Hlinka, Stromko, Fiedler.

    HC Dukla Jihlava:
    Řehoř (Benda) - Suchý, Dobrovolný, Staněk, Ficenc, Kaláb, Šidlík, Malena - Bezděk, Mareš "A", Bakus "C", Zeman, Krupka, Pitule, Škumát, Man, Čachotský "A", Hollý, Jeslínek, A. Padělek, Hodek.

    Rozhodčí:
    Petr Úlehla - Jan Paděvět, Jan Čížek.
     
    00:01
    Utkání právě začalo.
     
    0:41
    Rebelové se vydali v hojném počtu do útočného pásma, ale po chvíli kombinace se hosté vymanili ze sevření a sami založili rychlý kontr, na jehož konci se ocitl sám před brankou Bakus, jenže zblízka pálil tesně vedle levé tyčky!
     
    1:00
    Jihlava se usídlila na souvislejší časový úsek v Suchanově blízkosti a pozornost brodského gólmana prověřil střelou z vrcholu pravého kruhu A. Padělek. Suchan byl na místě a betony střelu po ledě vyrazil vedle své branky.
     
    2:02
    Rebelové chvilku obléhali jihlavskou bránu, ale jejich postupnou kombinaci zmařila Dukla vybojováním puku a následným vyhozením na zakázané uvolnění.
     
    2:39
    Kotouč se rychle stěhoval po hřišti a o rychlý přechod do útočného pásma se záhy pokusili hosté z Jihlavy, ale zastavil je hvizd sudího kvůli postavení mimo hru.
     
    2:59
    Na vrdcholu kruhů v jihlavském pásmu si rovnal kotouč na holi k zakončení Voj. Němec a byl nedovelně zastaven. Prvním vyloučeným hráčem se stal Malena (JIH) za hákování.
     
    3:21
    Domácí vyhráli vhazování a po Meidlově nahrávce zpoza branky mohl zakončovat z dobré palebné pozice v levém kruhu Třetina, jenže jeho projektil zblokoval jihlavský bek, který svým tělem zachytil letící puk a vyhodil ho do útočného pásma svého týmu.
     
    4:01
    Hosté se zatím aktrivně a účinně brání, Rebelové si zatím po většinu přesilové hry hledají cestu do Řehořovy blízkosti marně. Navíc Jihlava sama mnohdy nebezpečně útočí z rychlých protiútoků.
     
    4:57
    Nejdříve pálil zblízka Jeslínek, jemuž dopřála havlíčkobrodská obrana spoustu olného prostoru, ale gólman Suchan zasáhl betony a následná dorážka prosvištěla těsně vedle jeho branky. Poté zakončoval z ostrého úhlu Meidl, ale ztroskotal na Řehořových betonech.
     
    6:00
    Škumát s Bakusem se probili do situace 2 na 1, jíž zakočoval druhý jmenovaný střelou z mezikruží těsně vedle Suchanovy svatyně!
     
    7:04
    Dukla je zatím o poznání aktivnější a nebezpečnější v útočném pásmu, gólmana Suchana prověřuje spoustou nepříjemných projektilů z různých střeleckých pozic.
     
    7:21
    Jeslínek mohl pálit úplně sám z úhlu v prostoru klevého kruhu a tvrdou ranou prověřil nastavenou Suchanovu náruč, jež byla nastavena u bližší tyčky včas a zabránila pohromě.
     
    7:42
    Dvakrát nebezpečně zakončoval útočník Bakus. Nejdříve střelou bez přípravy z předbrankového prostoru trefil jen nastavený Suchanův beton a poté z následné dorážky trefil jen hůl brodského hráče.
     
    8:30
    Na druhé straně ledové plochy se po rychlé kombinaci v útočném pásmu dostal k tvrdé ráně v pravém kruhu obránce Šenkeřík, ale nastřelil jen betony dobře postaveného brankáře Řehoře.
     
    9:03
    Dukla chvíli podržela hru v blízkosti brodského gólmana Suchana, kterého však neohrozila. a Rebelové mohli sami bleskově zaútočit, jenže Pavlík se dostal s pukem na holi do postavení mimo hru.
     
    9:41
    Havlíčkobrodští hokejisté se nepřesnou přihrávkou zpět na útočnou modrou čáru vyhnali z útočného pásma až ke své brance a od brankáře Suchana musejí založit zcela nový útok.
     
    10:37
    Po Čachotského nahrávce zpoza branky pálil v prostoru u pravé tyčky Ficenc, jenže střelou zápěstím těsně minul tyčku Suchanovy brány.
     
    11:08
    Rebelové vyvezli kotouč z obranného pásma až k jihlavské brance. Střelecký pokus Voj. Němce, jenž byl na vrcholu kruhů tísněn jihlavským hráčem, skončil v náruči pozorného gólmana Řehoře.
     
    11:28
    Štěstí zkusil také obránce Morava, jehož projektil z ostrého úhlu zamířil k bližší tyčce, bez větších problémů lapil do lapačky gólman Řehoř.
     
    11:49
    Na trestnou lavici je na 2 minuty za hákování vykázán Dobrovolný (JIH).
     
    12:04
    Po nepovedené havlíčkobrodské střele zachytili jihlavští hráči kotouč a okamžitě ho odpálili do uctivé vzdálenosti od svého brankáře Řehoře.
     
    12:42
    Domácí sice dobyli přesilovkové pozice v útočném pásmu zpět, jenže po několika přesných nahrávkách se sami vyhnali zpět ke své brance.
     
    13:28
    Rebelové se v přesilovce stále znatelně trápí. Nedaří se jim zaujmout útočné pozice v blízkosti gólmana Řehoře, naopak sami museí čelit aktivnímu jihlavskému napadání rozehrávky u své brány.
     
    13:49
    Jihlava je v plném počtu, Rebelové si kromě náznaků šancí nevypracovali prakticky žádnou nebezpečnější situaci v Řehořově blízkosti. Pokračuje se ve hře 5 na 5.
     
    14:50
    Rozhodčí udělil dvouminutový trest Fiedlerovi (HBR), jenž se proti hokejovým pravidlům provinil sekáním.
     
    15:03
    Havlíčkův Brod byl úspěšnější na vhazování a vzápětí vyhodil kotouč ze svého pásma až k brankáři Řehořovi na protější straně hřiště.
     
    15:39
    Hosté se probili přes havlíčkobrodský obranný val a dlouho kombinují v útočném pásmu, kde si hledají ideální příležitost k Suchanovu ohrožení.
     
    16:15
    Rebelové se stále nemohou vymanit z pevného jihlavského objetí a čelí mohutnému tlaku.
     
    16:28
    Po održením puku z bezprostřední blízkosti zakončoval osamocený Hodek, jenže trefil jen dfobře postaveného Suchana, od kterého se puk dostal až do ochranné sítě.
     
    16:50
    Také Rebelové ustáli oslabení bez úhony, ale stálo je to spoustu sil, protože Jihlava držela dlouho hru v Suchanově blízkosti. Pokračuje se ve hře 5 na 5.
     
    17:52
    Bojovníci z Kotliny se zabydleli v útočných pozicích a ze své snahy vytěžili přesilovou hru. Na trestnou lavici usedl Šidlík (JIH) za podražení.
     
    18:20
    Havlíčkobrodští hráči zaujali postavení ve velkém přesilovkovém čtverci, ze kterého se snaží postupnou kombinací vyšachovat jihlavskou defenzívu a probít se k ohrožení gólmana Řehoře.
     
    18:39
    Dukla zvládla lépe vhazování ve svém obranném pásmu a dlouhým obloukem vyhodila puk z blízksoti své branky.
     
    19:23
    Po vyražené Šenkeříkově střele z vrcholu kruhů, jíž zlikvidoval gólman Řehoř betony, se probili domácí ještě k nebezpečným dorážkám zblízka, jenže na jihlavského muže s maskou účinný recept nenašli.
     
    19:52
    Jihlava je v plném počtu.
     
    20:00
    První třetina skončila.
     
    V úvodní dvacetiminutovce jsme se vstřelené branky ani na jedné straně barikády nedočkali, sledovali jsme však bojovný hokej ve vysokém tempu, jenž s sebou přinášel celou řadu slibných šancí. Před 2. třetinou, jež začne zhruba v 18:19, platí v Kotlině bezbrankový stav.
     
    20:01
    Začala druhá třetina.
     
    20:26
    Šenkeřík hledal dlouhou a překvapivou nahrávkou ze středního pásma na útočné modré čáře najetého Meidla, jenže jeho pas postrádal trochu větší přesnost a brodského útočníka zasáhl jen do bruslí, od nichž se odrazil na hole Jihlavských.
     
    21:08
    Chvilkový nátlak Jihlavy na brodskou obranu přerušil až útočník Meidl, jehož také tísnil protihráč, ale vyhodil kotouč alespoň do středního pásma.
     
    21:50
    Nahozený kotouč od branky Rebelů prodloužil M. Ondráček jemnou tečí do rohu jihlavského pásma, kde se ho ujal Knotek, jenže byl zachycen v postavení mimo hru.
     
    22:32
    Gólman Řehoř musel zasahovat proti střele z uctivé vzdálenosti a následně se málem probil k dorážce Švaňhal, jenže neprosadil se do zakončení přes jihlavskou obranu.
     
    23:06
    Na terstnou lavici zamířil Hollý (JIH), jenž se provinil podražením.
     
    23:18
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!

    A Rebelové přesilovou hru bleskově využívají. V blízkosti jihlavské branky vytvořili po vhazování pořádný zmatek, od Vojtěcha Němce se kotouč dostal až na hůl VÁCLAVA MEIDLA, jenž z bezprostřední blízkosti překonal pohotovou dorážkou gólmana Řehoře! Asistence: Vojtěch Němec.
     
    24:05
    Urputný a tvrdý souboj v rohu jihlavského pásma vyzněl příznivě pro hostující barvy, které puk vyhodili na zakázané uvolnění.
     
    24:18
    Vysoký oblouček obránce Šidlíka od modré čáry ukryl ve své lapačce připravený gólman Suchan a před dojíždějícími jihlavskými útočníky přerušil hru. Buly proběhne v jeho blízkosti.
     
    25:06
    Dukla právě vstřelila branku!

    A je vyrovnáno. Po nepřesné nahrávce Jiřího Ondráčka se chopil kotouče na obranné modré čáře puku MICHAL JESLÍNEK, jenž si nabruslil až před gólmana Suchana a samostatný únik zakončil přesnou ranou pod horní tyčku! Bez asistence.
     
    25:38
    Rozjetý M. Hlinka hledal přihrávkou ze středního pásma svého parťáka Fiedlera, jenže jeho nepřesný nahrávka skončila jen na zakázaném uvolnění.
     
    26:03
    Obrovský závar před jihlavskou brankou vytvořil Voj. Němec, jenž se ujal kotouče a měl dostatek protoru k zakončení, jihlavská obrana k němu však přistoupila včas a neumožnila mu prověřit pozornost brankáře Řehoře.
     
    26:58
    Rytnauer se dostal do situace 2 na 1, místo nahrávky na rozjetého Knotka zvolil individuální zakončení, když si kotouč potáhl na holi mezi kruhy a následně v tísni nepropálil gólmana Řehoře.
     
    28:21
    Zábranský nejdříve zastavil na obranné modré čáře jihlavský útok, následně se kotouč dostal až k volnému Švaňhalovi, jenž si sjel před branku a zblízka trefil Řehořovy nastavené betony!
     
    29:06
    Kolem Řehořovy branky teď bylo pořádně rušno. Rebelové se probíjeli přes jihlavskou obranu k nepříjemným dorážkám, ale strážce jihlavské svatyně náporu na svou osobu úspěšně odolal.
     
    29:42
    Po dalším nebezpečném výpadu domácích Rebelů se Dukla zmocnila kotouče a narůstající tlak raději přerušila vyhozením na zakázané uvolnění.
     
    30:00
    Čachotský s Hodkem se objevili v obrovské šanci, když prvně jmenovaný zblízka marně čekal na Suchanův pohyb, nastřelil jeho betony a následně dorážel vysoko nad horní tyčku!
     
    30:08
    Z havlíčkobrodského protiútoku vzešel faul Bakuse (JIH), který dostal 2 minuty za nedovolené bránění.
     
    30:30
    Havlíčkovu Brodu nevyšel přechod do útočného pásma, zastavil ho hvizd hlavního sudího, jenž zapískal signalizované postavení mimo hru.
     
    31:11
    Po jihlavském vyhození se už Rebelové usadili v blízkosti gólmana Řehoře, jenže následně zachytil nepřesnou nahrávku Jeslínek, řítil se do samostaného úniku a byl zastaven Moravou (HBR). Hlavní sudí nařídil trestné střílení!
     
    31:11
    Sám faulovaný Jeslínek se rozjel k jeho exekuci, jenže nerozhýbal si gólmana Suchana a trefil jen jeho levé beton!
     
    31:56
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!

    Pavučinami obetkané přísloví nedáš - dostaneš se po nevyužitém trestném střílení Jihlavy přihlásilo o slovo. Vojtěch Němec nahodil kotouč směrem k jihlavské pravé tyčce, kde číhal připravený MIROSLAV TŘETINA, který jen nastavil hůl a lehkým ťuknutím poslal kotouč za záda ležícího gólmana Řehoře! Asistence: Vojtěch Němec.
     
    32:42
    Rebelové jsou při chuti a dosáhli další vstřelené branky, jež však není rozhodčími uznána kvůli postavení útočícího hráče v brankovišti!
     
    33:18
    Hezkou individuální akcí se prezentoval M. Hlinka, jenž nabral rychlost, zbaviul se bránícího hráčů Dukly a záhy nepříjemně pálil z pravého kruhu nad Řehořův beton, jenže jihlavský muž s maskou vymrštil vzhůru svou lapačku a povedeným zákrokem zmařil nepříjemnou ránu.
     
    33:46
    Za záchrannou brzdu musel zatáhnout v obranném pásmu proti uvolňujícímu se Rebelovi Ficenc (JIH), odnáší si 2 minuty za hákování.
     
    34:14
    Hostům se podařilo brzy vyhodit kotouč ze svého pásma a Rebelové začínají nový útok od své branky.
     
    34:45
    Jihlava se znovu rychle osvobodila, ale Rebelové už jsou zpět v útočných pozicích.
     
    35:14
    Domácí hráči se zatím v přesilové hře citelně trápí. Marně se snaží překonat zkonsolidovanou defenzívu hostů, jež je aktivní a pracuje velice spolehlivě.
     
    35:46
    Jihlavští hokejisté jsou už v plném počtu a Rebelům toho dobrou obrannou hrou příliš nedovolili. Gólman Řehoř byl ve svém brankovišti prakticky bez práce. Pokračuje se ve hře 5 an 5.
     
    36:41
    Hokejisté Jihlavy se usadili v útočném pásmu, kde drží hru a hledají skulinku v brodské obraně, jíž by proklouzli do Suchanovy blízkosti a mohli nebezpečněji zahrozit.
     
    37:24
    Po Knotkovu přiťuknutí střílel bez přípravy z blízkosti modré čáry Švaňhal, jenže pálil hodně nepřesně a puk proletěl daleko vedle jihlavské branky.
     
    38:13
    Jako nůž máslem se prosmýkl havlíčkobrodskou obranou Čachotský a z bezprostřední blízkosti nejdříve prověřil pevnost Suchanových betonů, kotouč se k němu poté odrazil zpět, ale jihlavský forvard znovu nastřelil brodského muže s maskou!
     
    39:09
    Domácí vyvezli kotouč z obranného pásma, kde si začínala Jihlava nebezpečně dělat respekt, ale sami ze svého rychlého brejku nic nevytěžili a brzy přišli o puk.
     
    39:28
    Havklíčkobrodský obránce Šenkeřík zůstal ležet v prostoru mezi kruhy před gólmanem Suchanem s bolestivou grimasou ve tváři, rozhodčí ale vylučovat nebude.
     
    40:00
    Druhá třetina skončila.
     
    V prostřední části se už fanoušci gólů dočkali. Rebely poslal do vedení Václav Meidl, na což Jihlava bleskově zareagovala vyrovnáním z hole Michala Jeslínka. Poslední slovo ve 2. třetině ale patřilo domácím, kteří se dostali znovu do těsného vedení zásluhou skórujícího Miroslava Třetiny. Před závěrečným dějstvím, které začne přibližně v 19:13, vede Havlíčkův Brod nad Duklou Jihlava 2:1.
     
    40:01
    Začala třetí třetina.
     
    40:56
    Do slibné střelecké pozice poblíž jihlavské svatyně se probíjel přes soupeřovu obranu Knotek, jenže beci hostů mu vystavili po rychlém návratu ke své bráně mezi kruhy stopku.
     
    41:38
    Nahozený kotouč ukryl gólman Řehoř pod svou lapačkou a přerušil hru, když k němu rychle přibruslil rozjetý útočník J. Ondráček.
     
    42:36
    Stromko nahazoval puk do prostoru před brankou a brankář Řehoř zasahoval svým pravým betonem, když kotouč prodloužil u své pravé tyčky do rohu jihlavského pásma.
     
    43:20
    Útočné trio M. Hlinka - Meidl - Voj. Němec nepřekonalo obranný val Dukly na modré čáře a dostalo se s pukem do postavení mimo hru.
     
    44:37
    Hodek s pukem na holi dlouho motal hlavy havlíčkobrodských beků, kteří se nemohli probít k puku. Jihlavský útočník si následně vybruslil do pravého kruhu, odkud tvrdě vypálil jen do hradby těl před Suchanovou brankou.
     
    45:35
    Hosté z Jihlavy jsou stále o poznání aktivnějším týmem, v závěrečném dějství je na nich znát velké odhodlání a chuť zvrátit současný nepříznivý stav.
     
    46:16
    Dukla rychle přešla ze středního pásma do útočné fáze, když po několika přesných přihrávkách zakončoval v levém kruhu útočník Mareš, jenž mířil ke vzdálenější tyčce, ale puk skončil v Suchanově vymrštěné lapačce vzhůru.
     
    46:40
    Jihlavský nápor vyústil ve dvouminutový trest pro Šenkeříka (HBR), který se provinil držením protihráče.
     
    46:50
    Obránce Ficenc se nemazal na útočné modré čáře a poslal ho směrem na gólmana Suchana, jenž měl zcela zakrytý výhled, jenže puk proletěl těsně vedle levé tyčky.
     
    47:26
    Opět zkoušel štěstí od modré čáry aktivní Ficenc, jehož rána byla zblokována brodskými hráči do ochranné sítě.
     
    47:48
    Rebelové dokázali vyhodit a aktivním napadáním teď drží hru daleko od gólmana Suchana.
     
    48:11
    Hosté už jsou zpět v přesilovkových pozicích a seskupeni kolem gólmana Suchana si hledají cestu k jeho ohrožení. Domácím se nedaří vyhodit.
     
    48:40
    Havlíčkův Brod už je v plném počtu. Během oslabení čelil mohutnému náporu Dukly Jihalva, jež dlouho a úspěšně kombinovala v jejich pásmu. Pokračuje se ve hře 5 proti 5.
     
    49:50
    J. Ondráček si ze středního pásma nabruslil až do útočné pozice, kde ho sice zastavila obrana hostů, jenže kotouč se odrazil na vrchol levého kruhu ke Kempnému, jehož dělovka postrádala přesnost.
     
    50:50
    Šidlík měl dostatek prostoru a času k nebezpečnému zakončení, jeho tvrdou ránu zlikvidoval betony gólman Suchan, jenž si povyjel ze svého brankoviště.
     
    31:22
    Je vyprodáno. Dnešnímu derby YVsočiny přihlíží 3950 diváků.
     
    51:58
    U mantinelu v blízkosti havlíčkobrodské střídačky byl ošklivě sražen k zemi Škumát, ale rozhodčí překvapivě vylučovat nebude.
     
    52:05
    Tentokrát už hlavní rozhodčí zaúřadoval. Morava (HBR) dostal 2 minuty za hákování.
     
    52:25
    Po náznaku nebezpečné šance v Suchanově blízkosti se doklouzal kotouč až k modré čáře, kde svedli hokejisté obou táborů urputný souboj o puk, jenž musel přerušit až hvizd rozhodčího.
     
    52:50
    Jihlavané vydatně obléhali obranné pozice Rebelů a gólmana Suchana zasypávali pořádbnou sprškou střel, domácí se ale nakonec přece jen zmocnili puku a vyhodili.
     
    53:52
    Další nápor Jihlavy přerušují Rebelové vyhozením puku do středního pásma. Hosté jsou ale na koni a jednoznačně režírují hru.
     
    54:05
    Tvrdá rána Dobrovolného od modré čáry si našla cestu jen do náruče brankáře Suchana, jenž měl dobrý výhled, bez větších problémů lapil puk a přerušil hru.
     
    54:35
    Havlíčkův Brod už hraje v plném počtu, ale neustále musí čelit gigantickému tlaku Jihlavy, jenž se s blížícím koncem utkání ještě stupňuje
     
    55:07
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!

    Rebelové se dlouho bránili s vypětím všech sil, pak ale vykoukli z obranné ulity a zavezli kotouč do útočného pásma, kde putoval po ose Miroslav Třetina - Vojtěch Němec - MICHAL KEMPNÝ, přičemž posledně jmenovaný napřáhl na vrcholu kruhů a mezi betony gólmana Řehoře navýšil brodský náskok! Asistence: Vojtěch Němec, Miroslav Třetina.
     
    56:03
    Havlíčkův Brod rázem přebírá iniciativu a drží hru v útočném pásmu, kde kombinuje, ale k Řehořovu ohrožení se zatím přes jihlavské zadáky neprotlačil.
     
    56:45
    Čachotský rozkmital své rychlé nohy, dostal se do levého kruhu, odkud tvrdě vypálil. Jeho střelecký pokus, jenž zřejmě mířil mimo branku, zneškodnil brankář Suchan vyrážečkou.
     
    57:55
    Hosté se začínají opět tlačit do útoku a vytěžili teď ze své snahy přesilovou hru. Na trestnou lavici je vykázán Rytnauer (HBR), jenž po faulu za brodskou brankou dostává 2 minuty za vražení na hrazení.
     
    57:55
    Hosté si vyžádali oddechový čas.
     
    57:55
    Dukla se odhodlala k power-play, gólman Řehoř zůstan na střídačce!
     
    58:10
    M. Ondráček ze středního pásma těsně minul prázdnou branku!
     
    58:55
    Jihlava zavezla puk do útočného pásma, Rebelové k jejím hráčům v jeho rohu přistoupili rychle a vytovřili chumel těl, jenž bojoval o kotouč, a vše rozsoudil až hvizd sudího.
     
    59:33
    Dukla stále kombinuje v útočném pásmu a nesklápí předčasně hlavy. Tvrdou ránu Ficence, proti níž měl Suchan zakrytý výhled, nakonec brodský muž s maskou lapil
     
    60:00
    Konec zápasu.
     
    Je dobojováno. V prvním vzájemném souboji pod záštitou derby Vysočiny se radují domácí Rebelové, kteří svého odvěkého rivala zdolali 3:1. Děkuji vám za pozornost, z Kotliny se s vámi loučím a přeji vám příjemný zbytek večera. (19:47:19)
    Marken.cz

    Ladislav Vácha

    Branky a nahrávky: 24. Meidl (Voj. Němec), 32. Třetina (Voj. Němec), 56. Kempný (Voj. Němec, Třetina) - 26. Jeslínek


    HC Rebel Havlíčkův Brod:
    HC Dukla Jihlava:

    Diváci: 3950
    bahis siteleri