Třinec – Zlín 2:1 (po pr.) | Mladá Boleslav – Litvínov 1:2 (po s.n.) | Kometa Brno – Sparta 3:1 (kon.)
K. Vary – Kladno 2:1 (kon.) | Liberec – Slavia 2:1 (kon.) | Plzeň – Vítkovice 4:2 (kon.)
konec
HC Škoda Plzeň
4:2 (2:1, 1:0, 1:1)
HC Vítkovice Ridera
Pátek 05.11.2010, 19:10 • ČEZ Aréna • Tipsport extraliga
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    56:22
    Plzeň právě vstřelila branku!
    I domácí využívají přesilovou hru. JIŘÍ HANZLÍK napřáhl na modré a puk poněkud překvapivě zapadl za Romana Málka, 4:2! Asistence: Tomáš Vlasák a Martin Straka.
     
    52:58
    Vítkovice právě vstřelily branku!
    Hosté sehráli přesilovku velmi dobře, domácí se nedostali z pásma. Nakonec ostřelování domácí klece ukončil VIKTOR UJČÍK, který z pravého kruhu nekompromisní ranou prostřelil Marka Mazance, sníženo, 3:2! Asistence: Ctirad Ovčačík.
     
    38:25
    Plzeň právě vstřelila branku!
    Důrazní domácí se dostávají do dvoubrankového trháku! Jan Heřman vybojoval ztracený puk, předložil jej před brankoviště, kde se kotouč odrazil na hokejku MARTINA STRAKY,který si jej dlouho rovnal před prázdnou brankou na hůl, ale nakonec jej dostal za záda přemisťujícího se Romana Málka, 3:1! Asistence: Jan Heřman.
     
    9:03
    Vítkovice právě vstřelily branku!
    Vítkovičtí tentokráte s odpovědí neotáleli, Roman Tomas našel mezi kruhy volného VIKTORA UJČÍKA, který z první napálil puk k protější tyči, Marek Mazanec neměl nárok, 2:1! Asistence: Roman Tomas.
     
    8:33
    Plzeň právě vstřelila branku!
    Druhý zásah má stejné okolnosti jako ten první. Hosté už byli v plném počtu, když se indiánům podařilo vyrobit před Romanem Málkem pořádný zmatek, na jehož konci pálil přes změť těl JAROSLAV MODRÝ, gólman hostí toho mnoho neviděl, 2:0! Asistence: John Lammers.
     
    3:02
    Plzeň právě vstřelila branku!
    Branka je nakonec uznána. Po střele JAKUBA JEŘÁBKA od modré se puk odrazil do výše a skončil za zády Romana Málka, 1:0! Asistence: Nicholas Johnson a John Lammers.
    Marken.cz

    Jan Skalák

    Branky a nahrávky: 4. Jeřábek (Johnson, Lammers), 9. Modrý (Lammers), 39. Straka (J. Heřman), 57. Hanzlík (Vlasák, Straka) - 10. Ujčík (Tomas), 53. Ujčík (Ovčačík)


    HC Škoda Plzeň: Mazanec (Přikryl) - Jeřábek, Jiří Hanzlík, Benák, Dresler, Modrý, Frolo, D. Růžička - P. Sýkora, Jan Kovář, Vlasák - Lammers, M. Straka, Johnson - Vostřák, M. Heřman, Dvořák - Stránský, Pitule, J. Heřman - Lev


    HC Vítkovice Ridera: Málek (Šindelář) - Punčochář, Ovčačík, Malík, Voráček, Rehák, Ficenc, Dudáš, Suchý - Szturc, Húževka, J. Sýkora - Huna, Burger, Svačina - Pohl, Vrána, Klimek - Ujčík, Tomas, Káňa

    Rozhodčí: Fraňo, Smitka - Bádal, Pouzar

    Diváci: 5 306
    bahis siteleri