Kometa Brno – Plzeň 2:3 (po s.n.) | Vítkovice – Litvínov 7:4 (kon.) | Havlíčkův Brod – Mladá Boleslav 3:2 (kon.)
Znojmo – K. Vary 1:3 (kon.) | Olomouc – Kladno 7:3 (kon.) | Opava – Chomutov 1:4 (kon.)
Havířov – Motor ČB 3:4 (kon.) | Pardubice – Sparta 4:3 (po s.n.) | Jihlava – Liberec 4:5 (po s.n.)
po s.n.
HC Dynamo Pardubice
4:3 (2:0, 0:1, 1:2 - 0:0 - 1:0)
HC Sparta Praha
Pátek 05.11.2010, 18:00 • ČEZ Aréna Pardubice. • DHL Extraliga juniorů
Partner:
     
    55:11
    Tomáš NOSEK využil přesného pasu od Hemského, po němž jel od levého mantinelu sám na Kociána a blafákem mezi betony vyrovnal na 3:3.
     
    48:24
    Rubeš obral v útočném pásmu obránce Pardubic o puk, nabruslil až mezi kruhy, kde nečekaně volil místo střely přihrávku na hůře postaveného Roberta SOVÍKA, který se však z úhlu trefil zcela přesně! Sparta tak dokonává obrat a otáčí tak vývoj zápasu z 0:2 na 3:2.
     
    44:38
    Hosté jeli ve dvou na osamoceného obránce Pardubic. Přibyl si vyměnil puk s Jiřím CHÁROU, který se blafákem do backhendu trefil perfektně. Je vyrovnáno.
     
    26:40
    Sparťané se dočkali snížení stavu. Forman zpoza branky přihrál na hůl Valerije KNIAZEVA, který bez přípravy prostřelil domácí brankáře.
     
    14:46
    Lukáš Pilař vyslal nádhernou přihrávku volnému Martinu DOČEKALOVI, která se zblízka střelou na vyrážečku nemýlil. Domácí jdou do dvoubrankového trháku.
     
    4:42
    K pardubickému Robertu KREJNUSOVI se odrazil kotouč, který následně stejný hráč prudkou bombou usměrnil až do sítě. Kocián v brance hostů puk absolutně neviděl.

    Jan Fryš

    Branky a nahrávky: 5. Krejnus, 15. Dočekal (Pilař), 56. Nosek (Hemský) - 27. Kniazev (Forman), 45. Chára (Přibyl), 49. Sovík (Rubeš)


    HC Dynamo Pardubice: Langhamer (Veselý) - Zdráhal, Březina, Krejnus, Beneš, Vondráček, Půhoný, Dočekal, Lenoch, Starý, Nosek, Křečan, Havlík, Tomín, Pilař, Hemský, Kapec, Vlček, Moučka
    HC Sparta Praha: Kocián (Sedláček) - Sobotka, Švaříček, Veselý, Kolář, Drvota, Kniazev, Forman, Přibyl, Kučera, Chára, Rubeš, Eis, Doležal, Puna, Sovík, Dvořák

    Rozhodčí: Kubeš - Arazímová, Praž
    bahis siteleri