Česko – Rusko 6:3 (kon.) | Švédsko – Finsko 3:1 (kon.)
konec
Švédsko
3:1 (0:0, 1:1, 2:0)
Finsko
Pátek 12.11.2010, 18:00 • KV Aréna • Reprezentace do 20 let
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    59:27
    Švédsko právě vstřelilo branku!
    Střelou do prázdné klece pečetí výhru Švédska ANTON LANDER. Finům se sice podařilo udržet v pásmu, ale soupeř ukořistil puk po nepovedené přihrávce a zcela sám proti opuštěné kleci neměl střelec problém se skórováním. Asistence: Tim Erixon.
     
    58:52
    Vyloučen Simon Bertilsson (SWE) ke dvouminutovému trestu.
     
    57:12
    Vyloučen Joel Armia (FIN) na dvě minuty. Finové to budou mít vzhledem k oslabení s vyrovnáním těžké.
     
    53:16
    Švédsko právě vstřelilo branku!
    Jako blesk z čistého nebe. Tak by se dal charakterizovat útok Švédska. Znovu se tomuto týmu podařilo skórovat poté, co se oklepal z dvojnásobné početní nevýhody. Švédové nejprve dobyli pásmo Finska. Rozložili zde svojí drtivou formaci a ostřelovali branku Suomi. Jako branková se nakonec ukázala přihrávka z hole Normana. Jeho pas na modré zpracoval kapitán Švédska ANTON LANDER a přesnou ranou přes celé pásmo poslal svůj tým poprvé v zápase do vedení. Asistence: John Norman, Oscar Lindberg.
     
    48:15
    A pozor. Švédové jsou opět ve třech a to hned na minut a půl. Za úder do oblasti hlavya krku musí odsedět dvě minuty Adam Larsson (SWE).
     
    47:39
    Vyloučen Calle Jarnkrok (SWE) na dvě minuty. Hráč se provinil hákováním.
     
    42:03
    Vyloučen Adam Larsson (SWE) na dvě minuty za podražení.
     
    32:47
    Švédsko právě vstřelilo branku!
    Švédové se ze druhého dvojnásobného oslabení oklepali a skórují. Po dlouhém dobývání pásma Finska se Švédům povedlo pásmo ukořistit. Po několikeré výměně puku zajel Fast za branku. Odtud poslal puk CARLU KLINGBERGOVI, který si vyjel zpoza branky a z otočky poslal puk do branky. Brankář Finska ani nestihl zareagovat, byla to tvrdá a přesná rána mezi betony. Asistence: Jesper Fast, Tim Erixon.
     
    28:38
    Švédsko znovu ve třech! Vyloučen Anton Lander (SWE) na dvě minuty za nedovolené bránění.
     
    28:28
    Vyloučen za vysokou hůl Johan Larsson (SWE).
     
    27:28
    Finsko právě vstřelilo branku!
    Finům to nedělalo příliš velký problém a bleskurychle využívají nabídnutou přesilovou hru ve čtyřech proti třem. Vatanen nahrával zpoza branky IIRU PAKARINEMU, Jeho první střela skončila na betonu brankáře Švédska Pettersonovi. Střelec si však puk dojel a po pohotovém zpracování jej poslal do pravého horního růžku brankové konstrukce. Asistence: Sami Vatanen.
     
    27:11
    Švédové jdou do tří! Za vysokou hůl vyloučen John Norman (SWE).
     
    26:00
    Vyloučen Jaakko Turtiainen (FIN) na dvě minuty za sekání. A z týmu Švédska taktéž na dvě minuty Carl Klingberg (SWE) za podražení.
     
    19:24
    Vyloučen Patrick Cehlin (SWE) na dvě minuty za podražení.
     
    17:48
    Vyloučen Joel Armia (FIN) na dvě minuty, Hráč je vyloučen za zdržování hry poté, co se mu při tlaku Švédů nepodařilo vyhodit puk ven z pásma.
     
    08:30
    Anton Lander v jasné šanci nedal. Spoluhráč mu zpoza branky nahrával přímo před opuštěného brankáře Finů Ortia. Střelec se do puku opřel z první, ale trefil jen hbitou vyrážečku gólmana.
     
    01:56
    Vyloučen Miikka Salomämi (FIN) na dvě minty za hákování.
     
    01:17
    John Norman (SWE) tečoval puk těsně před brankářem. Ten však stihl puk vyrazit špičkou betonu.

    Milan Ouředník

    Branky a nahrávky: 33. Klingberg C. (Fast, Erixon), 54. Lander (Norman, Lindberg), 60. Lander (Erixon) - 28. Pakarinen (Vatanen)


    Švédsko: Petterson (Bjurö) - Styrman, Erixon, Larsson, Klingberg J., Almquist, Nemeth, Bertilsson, Brodin - Larsson, Norman, Sundström, Friberg, Lander, Klingberg C., Fast, Järnkrok, Wännström, Rensfeldt, Lindberg, Cehlin.


    Finsko: Ortio (Attokallio) - Jokipakka, Kivistö, Manelius, Vatanen, Virtanen, Määttä, Pietilä - Rajala, Junttila, Tuominen, Pakarinen, Pulkkinen, Donskoi, Piitulainen, Mustonen, Turtiainen, Virkkunen, Salomäki, Armia.


    Rozhodčí: Minář, Šír - Tůma, Tošenovjan.
    bahis siteleri