Spartak – Marseille 0:3 (kon.) | AS Řím – Bayern 3:2 (kon.) | Basilej – Kluž 1:0 (kon.)
Chelsea – Žilina 2:1 (kon.) | Ajax – Real Madrid 0:4 (kon.) | Auxerre – AC Milán 0:2 (kon.)
Braga – Arsenal 2:0 (kon.) | Partizan Bělehrad – Šachtar 0:3 (kon.)
konec
Ajax Amsterdam
0:4 (0:2)
Real Madrid
Úterý 23.11.2010, 20:45 • Amsterdam ArenA, Amsterdam - Stadión byl slavnostně otevřen nizozemskou královnou Beatrix roce 1996 • Liga mistrů
Předzápasové kurzy
     
    81
    Real právě vstřelil branku!
    K penaltě se k nelibosti domácího publika postavil CRISTIANO RONALDO a počínal si zkušeně a chladnokrevně. Počkal si na pohyb Stekelenburga a pak takovým polo prudkým obloučkem poslal míč doprostřed brány.
     
    70
    Real právě vstřelil branku!
    Ajax chyboval v rozehrávce a Madrid toho naprosto využil. Di Mariá našel centrem na levé straně ve vápně CRISTIANA RONALDA a ten poslal podél Stekelenburga míč ke vzdálenější tyči. Je rozhodnuto.
     
    44
    Real právě vstřelil branku!
    K přímému kopu se postavil Ronaldo, po jeho exekuci se míč odrazil k ÁLVARU ARBEOLOVI a ten zpoza vápna umístil míč k pravé tyči. Balón byl ještě lehce tečován, Stekelenburg reagoval na původní směr střely a nestačil tak zasáhnout.
     
    36
    Real právě vstřelil branku!
    Enoh teď může zpytovat svědomí, z následné standardky se totiž urodil gól. Xabi Alonso našel z půli hřiště ve vápně nabíhajícího Özila, který patičkou nezjištně vybídl na hranici šesnáctky KARIMA BENZEMU. Ten se s ničím moc nepáral a vymetl pravou šibenici. Parádní akce, parádní branka.

    Zdeněk Plánka

    Branky: 36. Benzema, 44. Arbeloa, 70. Ronaldo, 81. Ronaldo (pen.)

    Karty:   35. Enoh (AJA), 60. de Zeeuw (AJA) - 33. Ramos (REA), 61. Ronaldo (REA), 68. Xabi Alonso (REA), 84. Albiol (REA)   87. Xabi Alonso (REA), 90+1. Ramos (REA)


    Ajax Amsterdam: Stekelenburg - van der Wiel, Alderweireld, Vertonghen, Anita - Enoh, S. De Jong (76. Lindgren), Sulejmani (88. Eriksen) - Suárez, El Hamdaoui (46. de Zeeuw), Emanuelson.
    Real Madrid: Casillas - Ramos, Arbeloa, Albiol, Marcelo - Xabi Alonso, L.Diarra (81. Mateos) - Cristiano Ronaldo, Özil, Pedro León (65. Di Mariá) - Benzema (82. Canales).

    Rozhodčí: Craig Thomson - Tom Murphy, Francis Andrew - Allan Crawford / Brankoví rozhodčí: Alan Muir, Calum Murray ( všichni SCO)