Pardubice – Sparta 4:1 (kon.) | Slavia – Litvínov 3:2 (kon.)
konec
HC Dynamo Pardubice
4:1 (1:1, 2:0, 1:0)
HC Sparta Praha
Čtvrtek 02.12.2010, 18:10 • ČEZ Arena Pardubice. • Tipsport extraliga
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    41:23
    Pardubice právě vstřelily branku!
    A nyní je to z hosty s možným bodovým ziskem velmi nahnuté, Eaton proměňuje přesilovku a vede 4:1. Po ráně Barteka se puk dostal na volného Pivka, ten ještě našel v lepší pozici volného RADOVANA SOMÍKA, který již neměl problém zavěsit puk pod horní tyčku Pöpperleho klece. Asistence: Libor Pivko a Martin Bartek.
     
    38:00
    Pardubice právě vstřelily branku!
    Eaton zvyšuje vedení na 3:1. Po kombinaci se puk dostal na modrou čáru, kde číhal VÁCLAV KOČÍ. Ránu domácího beka, která byla velmi pravděpodobně ještě tečovaná Pöpperle moc neviděl, a ta tak končí za jeho zády. Asistence: Jan Starý a Petr Koukal.
     
    23:02
    Pardubice právě vstřelily branku!
    Domácí jdou do vedení a ujímají se vedení 2:1. Buchtele od mantinelu vypálil na branku, Pöpperle jeho ránu pouze vyrazil před sebe, kde se zjevil ROBERT KOUSAL, který zasouvá puk do branky a posílá tak Eaton do vedení. Asistence: Jan Buchtele.
     
    13:56
    Sparta právě vstřelila branku!
    Hosté bleskově odpovídají na první branku a z téměř identické situace srovnávají stav. Ránu od modré Svoboda v sedě pouze vyrazil před sebe, kde stál JAKUB KOREIS. Ten si puk ještě navezl do ideálnější pozice a neomylně jej zavěsil pod horní tyč domácí branky. Asistence: Petr Ton.
     
    12:33
    Pardubice právě vstřelily branku!
    Domácí využívají přesilovou hru a jdou do vedení. Bartek se u mantinelu s pukem příliš nemazlil a vypálil jej na Pöpperleho, ten kus černé gumy pouze vyrazil před sebe, kde se důrazem v brankovém prostoru prosadil netradiční střelec, bek JAN KOLÁŘ II, který tak posílá domácí barvy do vedení. Asistence: Libor Pivko.
    Marken.cz

    Martin Mišovec

    Branky a nahrávky: 13. Kolář II (Bartek, Pivko), 24. Kousal (Buchtele), 38. Kočí (Starý, Koukal), 42. Somík (Pivko, Bartek) - 14. Koreis (Ton)


    HC Dynamo Pardubice: Svoboda (Landsman) - Nakládal, Kaberle, Kočí, Kolář II, Jillson, Mezei, Mocek – Kolář I, Koukal, Starý - Bartek, Cetkovský, Pivko - Pineault, Špirko, Somík - Rákos, Kousal, Buchtele - Zohorna.

    Trenéři: Josef Jandač a Pavel Hynek

    HC Sparta Praha: Pöpperle (Novotný) - Vykoukal, Hanzlík, Philipp, Gulaši, Macholda, O´Brien, Zacpálek - Kůrka, D. Výborný, Kafka - Ton, Koreis, Hromas - Y. Treille, Karpov, Smoleňák - D. Tůma, Broš, Bartánus - Luňák.

    Trenéři: Miloslav Hořava a Radim Rulík

    Rozhodčí: Homola, Polák - Bláha, Kostka

    Diváci: 8755
    bahis siteleri