Klatovy – Děčín 1:0 (kon.) | Chotěboř – Trutnov 2:7 (kon.) | Uničov – Val. Meziříčí 4:3 (kon.)
Kolín – Nymburk 3:1 (kon.) | Opava – Karviná (Baník) 3:4 (kon.) | Vsetín – Nový Jičín 3:4 (kon.)
Kutná Hora – Žďár n/S 3:5 (kon.)
konec
HK Opava
3:4 (0:2, 1:2, 2:0)
HK Baník Karviná
Neděle 05.12.2010, 17:00 • Zimní stadion města Opavy, kapacita 5400 diváků. • 2. liga skupina Východ
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    59:50
    Opava právě vstřelila branku!
    Domácí dramatizují závěr zápasu, bohužel však již na zvrat není moc času. JOSEF TICHÝ se po přihrávce Jaromíra Bednárka trefil pod betony Gleicha, a využil tak přesilovou hru. Asistence: Jaromír Bednárek, Lukáš Černý.
     
    47:03
    Opava právě vstřelila branku!
    Domácí snižují na 2:4. Josef Tichý nádherně vysunul TOMÁŠE POLOKA, který jel sám na brankáře a se štěstím ho překonal. Asistence: Josef Tichý.
     
    38:08
    Orlová právě vstřelila branku!
    Hosté mají zpátky tříbrankový náskok! Po individuálním úniku se pod vyrážečku Trenčana trefil VLADIMÍR LUKA, a rozjásal tak fanoušky Orlové počtvrté v dnešním utkání. Bez asistence.
     
    36:34
    Opava právě vstřelila branku!
    Domácí snižují na 1:3! Jestli byla předešlá Měchova střela pomalá, tak teď to bylo přesně naopak. Josef Tichý na modré přihrál TOMÁŠI MĚCHOVI přesně do jízdy, a ten tvrdou bombou nedal Gleichovi v brance Olejářů šanci. Asistence: Josef Tichý.
     
    35:02
    Orlová právě vstřelila branku!
    Hosté z následného protiútoku zvyšují již na 3:0 z jejich pohledu. Po parádní kombinaci poslal puk za záda Trenčana neomylně MAREK IVAN. Asistence: Vladimír Luka, David Moravec.
     
    19:34
    Orlová právě vstřelila branku!
    Hosté dokázali využít další přesilovou hru! Po nádherné příhře Lukáše Vnenka se ke kotouči dostal ex-opavský DAVID MORAVEC a s přehledem doklepl černou hmotu za záda Trenčana. Asistence: Lukáš Vnenk.
     
    15:54
    Orlová právě vstřelila branku!
    Po vytrvalém tlaku se hosté radují z branky! Přesilovou kombinaci Olejárů přetavil v úvodní branku VLADIMÍR LUKA, k němuž doklouzal Trenčanem vyražený kotouč po střele Patrika Flašara. Asistence: Patrik Flašar, David Mikšan.

    Jan Šimek

    Branky a nahrávky: 37. Měch (Tichý), 48. Polok (Tichý), 60. Tichý (Bednárek, Černý) - 16. Luka (Flašar, Mikšan), 20. Moravec (Vnenk), 36. Ivan (Luka, Moravec), 39. Luka


    HK Opava: Trenčan (Iláš) - Kukol, Tichý, Bednárek, Pavelek, Vrabel, Tůma - Grofek, Měch, Černý, Suchánek, Polok, Wolf, Herman, Mlýnek, Chalupa, Vlašánek, Kříž
    HK Baník Karviná: Gleich (Šafránek) - Urbánek, Galvas, Flašar, Štefanka, Javín, Vnenk, Sznapka, Hegegy - Samiec, Grygar, Mikšan, Blatoň, Holuša, Galgónek, Moravec, Valchař, Ivan, Luka
    bahis siteleri