Ústí n/L – Slavia 3:4 (po s.n.) | Chomutov – Liberec 5:3 (kon.) | Jihlava – Znojmo 3:2 (kon.)
Motor ČB – Mladá Boleslav 3:4 (po s.n.) | Havířov – Vítkovice 2:6 (kon.) | Havlíčkův Brod – Olomouc 2:3 (po s.n.)
Pardubice – Kometa Brno 1:2 (kon.)
po s.n.
HC Rebel Havlíčkův Brod
2:3 (0:0, 0:0, 2:2 - 0:0 - 0:1.)
HC Olomouc
Pondělí 06.12.2010, 18:00DHL Extraliga juniorů
Partner:
     
    Olomouc nakonec vítězí v Havlíčkově Brodě 3:2 po samostatných nájezdech. Rebelové jednoznačně mohou hovořit o ztrátě, když dovolili Hanákům vyrovnat v závěru zápasu. Ode mě je to dnes z havlíčkobrodské Kotliny vše, děkuji vám za pozornost a přeji vám hezký zbytek dne. (20:26:20)
     
    Konec zápasu.
     
    65:00
    Olomouc právě vstřelila branku!

    Olomouci vystřelil bonusový bod RADIM HAAS! Bez asistence.
     
    Hadrava (HBR) po ledě neprostřelil gólmana Kůdelu, který vyrazil puk betony.
     
    Haas (OLO) si krásně rozpohyboval gólmana Krcha a po ledě ho překonal - 0:1!
     
    Zdražil (HBR) jen nastřelil zblízka Kůdelovy betony.
     
    Voznica (OLO) si krásně položil brankáře Krcha na led, ale puk měl již na dlouhou ruku a nezasunul ho mezi tyče.
     
    J. Milfait (HBR) si sice rozhýbal brankáře Kůdelu, ale po ledě nastřelil jen jeho betony.
     
    Samostatné nájezdy začínají.
     
    O vítězi, jehož jméno se už zdálo být dlouho předem jasné, dnes budou rozhodovat až samostatné nájezdy.
     
    65:00
    Prodloužení skončilo.
     
    64:10
    Richter zkoušel štěstí od levého mantilenu v blízkosti modré čáry, ale gólman Kůdela jeho projektil velice dobře viděl a bez větších problémů ho schoval do nastavené náruče.
     
    63:26
    Havlíčkobrodští mladíci trochu utlumili tlak svého moravského soupeře, když vyvezli puk do útočného pásma, kde chvíli zdrželi hru a nechali odpočinout své přetížené zadní řady.
     
    62:26
    Hanáci nepolevují ze své územní převahy a vytrvale tlučou do obranného valu Rebelů. Gólman Krch musel čelit další vydatné spršce střel a v této zkoušce obstál.
     
    61:20
    Pozadu dlouho nezůstal ani Rác, jenž napřáhl v prostoru u pravého mantinelu a jeho projektil se lehce otřel o vzdálenější tyčku Krchovy svatyně!
     
    60:38
    Olomouc potvrzuje lepší psychické rozpoložení, když tlačí Rebely do hloubi jejich obranného pásma. Štěstí zkoušel střelou z vrcholu levého kruhu Zachara, jenže nastřelil u bližší tyčky jen Krchovy betony.
     
    60:01
    Začalo prodloužení.
     
    Nezvládnutý závěr utkání připravil Havlíčkův Brod o důležité vítězství. Hosté vstali z mrtvých a po dvou trefách vydolovali už jistý bod. Psychická výhoda je teď navíc na jejich straně, což jim v prodloužení určitě přijde k duhu.
     
    60:00
    Třetí třetina skončila.
     
    59:53
    Rychlý útok Olomouce zastavilo postavení mimo hru.
     
    59:22
    Olomouc právě vstřelila branku!

    A je vymalováno, havloíčkobrodští si nechali sebrat skoro vyhraný zápas. Po nahrávce Romana Ráce zpoza branky zblízka pohotově vystřelil JAKUB VOZNICA a po ledě propálil gólmana Krcha! Asistence: Roman Rác.
     
    59:14
    Po dalším Krchovu zákroku se bude vhazovat v útočném pásmu Olomouce. Havlíčkův Brod si po přerušení hry vyžádal oddechový čas a hosté hrají power-play.
     
    58:49
    Olomouc právě vstřelila branku!

    Závěrečné drama nás zřejmě v Kotlině opět nemine. Po nahrávce Radima Haase se dostal ke střele z pravého kruhu DAVID ZACHAR a z ostrého úhlu se po ledě trefil přesně ke vzdálenější tyčce! Asistence: Radim Haas.
     
    58:36
    Haas získal v obranném pásmu puk, najel si do středu hřiště a zkoušel vysunout do úniku své spoluhráče, ale poslal nahrávku jen na hůl protiráče.
     
    58:13
    Na gólmana Kůdelu nepříjemně a důrazně doráželo útočné trio ve složení Honza - M. Novák - O. Doležal, ovšem strážce olomoucké svatyně se roztáhl ve svém brankovišti a nepustil puk za svá záda. Olomouc si vyžádal po odpískání oddechový čas.
     
    57:54
    Jergl po vyhraném vhazování okamžitě střílel od modré čáry, jenže si nesešteloval přesně mířidla a pálil hodně vedle Krchovy branky jen do rohu pásma.
     
    56:50
    Rebelové stále nepouštějí svého soka z Moravy do výraznějšího tlaku a kouskují jeho útočnou snahu častým vyvezením puku do středního pásma. Z těchto míst zkoušel štěstí dalekonosnou ranou Pozděna, jenže na brankáře Krcha si po ledě nepřišel.
     
    55:57
    Málek nejdříve prověřil střelou z mezikruží gólmana Krcha, který vyrazil puk hrudí do rohu pásma. Následně se nastěhovala hra zpět před bránu Rebelů, kde se snažili útočníci Olomouce zblízka dorážet, jenže brodský muž s maskou zůstal neprůstřelný a přerušil hru.
     
    55:01
    J. Milfait se rychlým pohybem a efektivní kličkou zbavil na vrcholu kruhů svých strážců a udělal si kolem sebe prostor k zakončení. Jeho střela byla zblokována k Vargovi, jehož pokus ze vzduchu ve velkém úhlu na pravé straně chytil do lapačky pozorný gólman Kůdela.
     
    53:54
    Havlíčkův Brod stále nepolevuje ve své aktivitě. A to jak v ofenzivní fázi, tak v obraně. Trpělivě odráží olomoucké útoky už ve středním pásmu a nepouští svého soka do ohrožení brankáře Krcha, přičemž při každé příležitosti sám nebezpečně hrozí. .
     
    53:07
    Hra se nám chvíli hodně rychle stěhovala od jedné branky ke druhé. Naposledy se snažili přelstít obranný val svého soupeře Rebelové, jenže při dlouhé kombinaci se dostali za útočnou modrou čáru do postavení mimo hru. Na ledě ještě zůstal ležet Machala, ale měl by už být v pořádku.
     
    51:52
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!

    Havlíčkův Brod se ujímá dvoubrankového vedení. Vojtěch Varga obdržel pas od svého neodlučitelného kolegy Jana Milfaita a vyprodukoval ze své dílny nádherný pas na rozejetého MICHALA ZDRAŽILA, jenž za olomouckou obranou tváří v tvář brankáři Kůdelovi nezazmatkoval a zblízka chladnokrevně zavěsil puk pod horní tyčku! Asistence: Vojtěch Varga, Jan Milfait.
     
    51:30
    Za dlouhým nahozením bojovně pílil rozjetý forvard M. Novák, jenže gólman Kůdela si vyjel z brankoviště a v pravém kruhu ukryl puk pod svým tělem.
     
    51:16
    Hosté se nastěhovali do útočného pásma, ale kromě úvodní střely z hole Málka, jenž střílel z vrcholu levého kruhu hodně nepřesně a vedle pravé Krchovy tyčky, nic dalšího ze své snahy nevyprodukovali.
     
    50:28
    Nejdříve se uvolňoval do nebezpečného zakončení v prostoru mezi kruhy Rác, jenže neprostřelil před brankou živou hradbu v podobě obětavého beka Musila. Ten odrazil puk ke svým spoluhráčům, jejichž nahozený kotouč ukryl v lapačce na druhé straně hřiště připravený brankář Kůdela.
     
    49:53
    Hosté se urputně a vytrvale snažili o překonání důsledného napadání Havlíčkova Brodu ve středním pásmu, jenže neúspěšně. Po několika nezdarech vyhodili puk jen na zakázané uvolnění.
     
    49:10
    J. Milfait pálil zblízka po obdržení nádherné a přesné přihrávky z vrcholu kruhů, jenže nevyzrál na dobře postaveného gólmana Kůdelu, jenž se v brankovišti rychle přesunul a uzavřel betony pozemní prostor.
     
    48:23
    Hraje se ve strhujícím tempu, přičemž oba týmy se snaží o aktivní pohyb, který ještě provází obrovská chuť útočit. Puk se tak rychle stěhuje od jedné brance ke druhé a přináší s sebou nebezpečí.
     
    47:38
    Pozadu nezůstali ani mladí Kohouti z Hané, jimž se podařilo několikrát nebezpečně zahrozit z různých pozic v útočném pásmu. Jejich projektilům ale scházela potřebná přesnost a gólman Krch měl minimum práce.
     
    46:26
    Rebelové teď pořádně provětrali hostující defenzívu. Nejdříve se probil do zakončení zblízka J. Milfait, ale z úhlu neobstřelil ležícího gólmana Kůdelu. Poté neuspěl ani útočník Ondráček, který se po krásné nahrávce Šímy z levého kruhu ocitl úplně sám před brankou, ale nezacílil přesně.
     
    45:24
    Puk se rychle stěhoval po ledové ploše a pravidelně měnil svého majitele. Chvíli ho drželi domácí, poté pro změnu hostující Hanáci. Nakonec se přerušila hra až po střele Haase z ostrého úhlu, když střela z levého kruhu skončila v náruči připraveného gólmana Krcha u bližší tyčky. Ve střednínm pásmu ještě zůstal ležet obránce Rebelů Ambrož, ale už by měl být v pořádku.
     
    44:39
    Hodně zkušeně to teď provedl Vožnica, který obdržel u levého mantinelu nahrávku, nabruslil si do volného prostoru a naznačením střely si položil clonícího beka na zem, kterého objel a před brankou našel svého spoluhráče, jenž nepropálil pozorného brankáře Krcha. Domácí vyhodili vzápětí na zakázané uvolnění.
     
    43:40
    Za nahozeným pukem sprintoval do útočného pásma útočník Honza, jenže cestu mu včas zatarasil křižující olomoucký zadák, který odpálil okamžitě puk do bezpečí.
     
    42:59
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!

    Rebelové jdou do vedení. Přihrávku Martina Hadravy zachytil v předbrankovém prostoru MICHAL ZDRAŽIL, rychle se s pukem na holi zorientoval a zblízka střelou po ledě propasíroval puk podél Kůdelových betonů za brankovou čáru! Asistence: Martin Hadrava.
     
    42:00
    Obránce Musil vypálil od modré čáry jen do betonů připraveného brankáře Kůdely. Rebelové poté sice ještě chvíli drželi útočné pásmo, jenže hosté jim ujeli do brejku. Při něm zkoušel svůj typický obranný zákrok právě již zmiňovaný Musil, jenže útočníkův puk netrefil a zasahovat musel až gólman Krch.
     
    41:00
    Hosté vyhodili, puk do útočného pásma, lae už zase čelí havlíčkobrodské kombinaci v přesilovkových pozicích. Gólman Kůdela zatím zasahovat nemusel.
     
    40:36
    Novotný vyvážel puk z obranného pásma a na modré čáře byl evidentně faulován. Dvouminutový trest vyfasoval od sudího Rác (OLO) za hákování.
     
    40:01
    Začala třetí třetina.
     
    Také prostřední část nám nabídla podobný obrázek hry. Oba týmy se snažily o útočné pojetí hry a k vidění opět byla spousta slibných šancí, jenže oba gólmani se znovu ve svých brankovištích činili a udrželi i nadále čistá konta. Před závěrečným dějstvím, které začne přibližně v 19:33, platí v Kotlině stav 0:0.
     
    40:00
    Druhá třetina skončila.
     
    39:39
    Rebely dvakrát v krátkém časovém sledu zastavil odpískaný ofsajd na útočné modré čáře. Hosté proto ubránili své pásmo bez větších problémů.
     
    39:00
    Rebelové zachytili ve středním pásmu puk a ujeli do slibného přečíslení 2 na 1, v němž zvolil útočník Ondráček individuální zakončení a z vrcholu levého kruhu ke vzdálenější tyčce nastřelil Kůdelův vystrčený beton.
     
    38:21
    Havlíčkův Brod ztratil postavení v útočném pásmu a návrat do těchto končin ledové plochy mu nevyšel, když ho na modré čáře zastavilo odpískané postavení mimo hru.
     
    37:37
    J. Milfait nechal vyniknout v útočném pásmu své šikovné ruce, když podél hradby olomouckých hráčů rozkmital své brusle a ostrou ranou zápěstím z vrcholu kruhů o kousek minul pravou Kůdelovu tyčku.
     
    37:14
    Rebelové to udělali chytře, když nahozený puk ze středního pásma nechali doletět až na zakázané uvolnění, čímž získali buly v blízkosti gólmana Kůdely.
     
    36:27
    Dvě nebezpečné a tvrdé dělovky na obou stranách hřiště. Havel zkusil štěstí z velkého úhlu v pravém kruhu a zaduněl na Kůdelův beton. Podobně si počínal i Heža, jehož rána od modré čáry skončila na betonu připraveného brankáře Krcha, který přerušil na chvíli hru.
     
    35:25
    Olomoucký tlak nebere konců. Ba naopak, spíše nabírá s každou vteřinou na intenzitě. Opět to u brankáře krcha vypadalo jako na střelnici, v níž se například prezentoval hezkým pokusem z pravého kruhu Málek, jenž těsně minul branku.
     
    34:29
    Bojovníci z Kotliny jsou již kompletní, porkačuje se ve hře pěti proti pěti. Olomouc však stále nepolevuje ze své enormní útočné snahy a nadále svírá svého soka v hloubi jeho obranného pásma.
     
    33:59
    Hanáci již hrají svou zkrácenou přesilovku a rozvinuli v blízkosti gólmana Krcha pořádný kolotoč, při němž vysílají na havlíčkobrodského muže s maskou celou řadu projektilů. .
     
    33:17
    Ihned po vhazování se dostal opět do akce gólman Krch, jenž zasahoval ve svém brankovišti proti nepříjemné střele tím, že ukryl puk pod betony.
     
    33:10
    Havlíčkův Brod získal v obranném pásmu puk a rychle se pokoušel přejít do kontru, ale přes rozhozenou obranu Olomouce skončila nepřesná nahrávka jen na zakázaném uvolnění.
     
    32:29
    Do útočného pásma zavezli hosté puk a dlouhou kombinací v těchto místech hřiště donutili k faulu Šímu (HBR), jenž se provinil nedovoleným bráněním.
     
    31:56
    Rebelové sevřeli svého soupeře z Moravy pod silný tlak a rychle kombinovali v přesilovkových pozicích, jenže dobře bruslící obrana Hanáků je vyhnala s pukem až do středního pásma.
     
    31:20
    Rebelové několikrát nebezpečně zahrozili nepříjemnými střelami. Ty nejlepší vyslali ze svých holí Ondráček a O. Doležal. Oba z prostoru mezi kruhy ztroskotali na brankáři Kůdelovi, jenž projektily vyrazil. Po odpískání dostal 2 minuty za krosček Fryč (OLO).
     
    30:03
    Olomouc sice byla při své početní převaze hodně nepříjemná, jenže domácí mladíci nakonec vše ustáli bez úhony. Už jsou kompoletní a pokračuje se ve hře 5 na 5.
     
    29:40
    Havlíčkobrodská družina přerušila olomoucký nápor po zisku kotouče dlouhým vyhozením přes všechny čáry až k brankáři Kůdelovi, hosté už jsou ale zpět v přesilovkových pozicích.
     
    28:30
    Krásná akce dvojice Rác - Zachara. Prvně jmenované adresoval z levého kruhu nádhernou nahrávku do předbrankového prostoru na svého parťáka, jenž úplně sám před bránou po střele z otočky těsně minul pravou Krchovu tyčku!
     
    28:03
    Honza (HBR) v obranném pásmu musel faulovat proti uvolňujícímu se Zaharovi. Dostal 2 minuty za podražení.
     
    27:14
    Mladí Rebelové v závěru přesilovky sevřeli svého soka z Hané pod enormní tlak, přičemž hrozili četnými střeleckými pokusy a nepříjemnými dorážkami z bezprostřední blízkosti. Gólman kůdela ale společně se svou obranou vše ustál. Pokračuje se ve hře 5 na 5.
     
    26:00
    Nahozený puk stíhal olomoucký forvard Rác, proti němuž vyjel daleko ze svého brankoviště brankář Krch. Kotouč se nakonec odrazil do rohu pásma, odkud forvard Hanáků hledal před prázdnou bránou svého spoluhráče, jenže našel jen brodského beka.
     
    25:48
    Hosté vyhodili z obranného pásma puk a aktivně napadali havlíčkobrodskou rozehrávku, z čehož málem těžil Haas, ale nakonec nevyužil zmatků domácí obrany v okolí gólmana Krcha.
     
    25:14
    Machala (OLO) zatáhl v obranném pásmu za záchrannou brzdu v podobě faulu loktem, za což si odnáší 2 minuty.
     
    24:27
    Rác se teď dvakrát ocitl v dobrých střeleckých pozicích. Nejdříve si sjel z pravého kruhu mezi kruhy a nastřelil hruď dobře postaveného brankáře Krcha, podruhé jemně tečoval z předbrankového prostoru ránu od modré čáry kousek nad horní tyčku.
     
    23:30
    Na opačné straně ledového kolbiště prověřil pozornost brankáře Kůdely útočný tandem M. Novák - Hadrava, jehož střely z mírného úhlu olomoucký muž s maskou vyrazil do bezpečí.
     
    23:00
    Obrovská šance hostů. Nahrávku obdržel mezi kruhy Haas, jenž ještě prodloužil bekhendem puk na volného Fryče, jehož ránu z pravého kruhu vyrazil gólman Krch z horního rohu ramenem!
     
    22:29
    První střelu od modré čáry zblokoval mezi kruhy obětavý obránce Novotný, ale poté se už k zakončení probil Rác, jehož ránu z mezikruží a mírného úhlu zlikvidoval brankář Krch, jenže ukryl puk v lapačce.
     
    22:00
    Havlíčkovu Brodu se podařilo odpálit kotouč z blízkosti svého gólmana Krcha až do útočného pásma, jenže hosté jsou zpět v útočných pozicích, kde postupně kombinují.
     
    21:32
    Olomouc se zabydlela na chvilku v útočném pásmu a získala přesilovou hru. Na lavici hanby je vykázán Ambrož (HBR) za vysokou hůl.
     
    20:57
    Zatím sledujeme počáteční oťukávání obou táborů. Chvíli se tlačili do zakončení hosté z Olomouce, poté pro změnu diktovali tempo hry domácí Rebelové. Ani jeden z týmů se však k ohrožení soupeřova gólmana nedostal.
     
    20:01
    Začala druhá třetina.
     
    V úvodní dvacetiminutovce jsme sledovali oboustranně útočný hokej, který nechal vyniknout oba gólmany, havlíčkobrodského Krcha a olomouckého Kůdelu. Zejména domácí muž s maskou měl spoustu práce, když ho Hanáci ostřelovali ze všech možných pozic. Před 2. třetinou, která začne zhruba v 18:47, platí v Kotlině bezbrankový stav 0:0.
     
    20:00
    První třetina skončila.
     
    19:50
    Při rychlém protiútoku našel J. Milfait přesnou přihrávkou z vrcholu kruhů volnémo Vargu, jenž neotálel a z levého kruhu tvrdě vypálil do hrudi brankáře Kůdely, který byl u bližší tyčky připravený včas.
     
    19:20
    Důrazně na sebe upozornil také Heža, jehož rána z levého kruhu, kam obdržel přesnou nahrávku a bez přípravy vypálil, opět ztroskotala na brankáři Krchovi. Ten lapil letící puk do náruče.
     
    18:45
    Dal o sobě vědět také obránce Šíma, jehož tvrdá rána zápěstím v pravém kruhu nechala u bližší tyčky vyniknout připravené betony gólmana kůdely.
     
    18:12
    Hanáci jsou kompletní. Ubránili další oslabení a ani jim to nedalo moc práce, protože Havlíčkův Brod stále marně hledal recept na jejich aktivní defenzívu.
     
    17:29
    Rebelům se při přesilové hře vůbec nedaří držet pevné postavení v rozestavení velkého čtverce, který je pro tuto herní situaci typický. Hosté totiž skvěle brání.
     
    16:12
    Obrovskou šanci zneškodnil gólman Krch, když nadvakrát vychytal zblízka Zacharu a vzápětí si u své levé tyčky poradil i s dorážkou dojíždějícího Ráce. Po opdískání putuje na lavici hanby právě Zachara (OLO) za nedolevené bránění.
     
    15:10
    Zahanbit se nenechal na druhé straně hřiště ani J. Milfait, jehož rána z levého kruhu těsně minula horní roh Kůdelovy branky. Hosté následně založili rychlý protiútok, na jehož konci střílel zblízka Heža, ovšem opět mu v cestě stál připravený beton brankáře Krcha.
     
    13:57
    Hosté sevřeli Rebely pod tlak gigantických rozměrů, z něhož několikrát nebezpečně zahrozili. Aktivní v této činnosti byl zejména Pozděna, když nejdříve z mezikruží nastřelil připraveného gólmana Krcha a vzápětí ztroskotal z vrcholu kruhů na jedho betonu.
     
    12:45
    Z vrcholu kruhů tvrdě vystřelil Jergl, jehož ostrou ránu lapil gólman Krch uprostřed svého brankoviště do nastavené náruče. Po přerušení hry se bude vhazovat před jeho bránou.
     
    12:33
    Havlíčkovu brodu se podařilo vyhodit, jenže Mora je zpět v útočném pásmu a v přesilovkovém rozestavení rychlou kombinací prověřuje pevnost brodského bloku.
     
    11:56
    Kohouti si proklestili cestu zpět do blízkosti havlíčkobrodského brankáře Krcha a vehementně se tlačili do zakončení. Vše vyústilo ve faul J. Milfaita (HBR), jenž se provinil držením protihráče.
     
    11:20
    Z Chomičovy práce těžil Haas, jehož pohotová střela zblízka skončila na betonech připraveného gólmana Krcha, který skvělým zákrokem zachránil Rebely. Jeho spoluhráči následně vyhodili na zakázané uvolnění.
     
    10:01
    Hanáci jsou v plném počtu a Rebelům toho při vlastní početní nevýhodě moc nedovolili. Pokračuje se ve hře pěti proti pěti bruslařům v poli.
     
    09:40
    Nejdříve havlíčkobrodskou minelu při rozehrávce hosté nepotrestali, když se rozhozená defenzíva stihla včas zformovat a zabránit neštěstí. Vzápětí se domácí nastěhovali do útočných pozic, z nichž po zblokované střele Musila od modré čáry hosté vyhodili.
     
    08:50
    Návrat do přesilovkového rozestavení se bojovníkům z Kotliny vůbec nepovedl, když nepřesnou nahrávkou pustili soupeře po zakázaném uvolnění do svého pásma
     
    08:34
    Kombinace mladých Rebelů v útočných pozicích neměla dlouhého trvání. Olomouc si rychle přečetla a po zisku kotouče vyhodila puk až k brankáři Krchovi.
     
    08:01
    Havlíčkobrodská družina si vynutila značnou územní převahu, z níž vytěžila hru v početní převaze a dlouhou výhodu, během níž však gólmana Kůdelu neohrozila. Na trestnou lavici usedl Jergl (OLO) za pdoražení.
     
    07:28
    Po rychlém brejku střílel z dobré palebné pozice útočník Heža, jehož projektil z blízkosti levého kruhu skončil na betonech gólmana Krcha, jenž vyrazil u bližší tyčky puk do bezpečí.
     
    06:42
    Olomouci nevyšel přechod do útočného pásma, když nepřesná přihrávka skončila až na zakázaném uvolnění, po němž se bude vhazovat před brankářem kůdelou.
     
    06:23
    Hosté se dvakrát v krárkém časovém sledu nastěhovali do útočných pozic, jenže z nich nevyprodukovali nic nebezpečného. Havlíčkobrodská defenzíva zafungovala spolehlivě a oba výpady Hanáků odrazila do bezpečí.
     
    05:47
    Z vrcholu kruhů vypálil o mohutném nápřahu útočník Ondráček a trefil před sebou bránícího Jergla. Ten zůstal ležet na ledě a po chvíli za doprovodu svého spoluhráče zamířil na střídačku. Snad bude bez následků pokračovat v zápasu.
     
    04:42
    Oba týmy už jsou v plném počtu, ani jeden z nich nedokázal využít více prostoru a času na ledě k nebezpečnému ohrožení soupeřovy svatyně.
     
    04:29
    Fryčův projektil z pravého kruhu bez větších problémů zneškodnil brankář Krch, jenž u bližší tyčky ukryl puk v náruči a přerušil hru.
     
    04:00
    Zachar se ocitl s pukem na pravé straně a od mantinelu adresoval mezi kruhy přesnou nahrávku Haasovi, jenže ten vzápětí zblízka mířil hodně nepřesně.
     
    03:25
    V těchto okamžicích sledujeme dobývání útočného pásma, ale ani jednomu z dnešních soupeřů se nedaří proklouznout přes obrannou hráz do útočných pozic na souvislejší časový úsek.
     
    02:42
    Poměr sil na ledě se nám rychle vyrovnal. Stejným prohřeškem, tedy hákováním, se prezentoval Varga (HBR).
     
    02:36
    Útočný výpad Rebelů s sebou přinesl kýžené ovoce v podobě zisku přesilové hry. Prvním vyloučením hráčem se stal Chomič (OLO) za hákování.
     
    02:07
    Szilva dostal po vybojování puku přesnou nahrávku na obranné modré čáře a hnal se do rychlého protiútoku, při němž se ve středu hřiště statečně vrhl hned mezi tři protihráče. Ty dokonce obešel, jenže jeho bekhendová nahrávka nikoho ze spoluhráčů nenašla.
     
    01:13
    Karta se nám otočila. V tuto chvíli sledujeme olomouckou útočnou snahu, jíž zatím havlíčkobrodská obrana ve svém pásmu úspěšně vzdoruje.
     
    00:29
    Rebelové začali o něco aktivněji než jejich soupeř, ale málem inkasovali. Za branku si dojel pro nahozený puk Chomič a předložil ho Zacharovi, jenž z předbrankového prostoru střelou bez přípravy trefil jen připravenou Krchovu náruč uprostřed brankoviště.
     
    00:01
    Utkání právě začalo.
     
    Úvodní sestavy:

    HC Rebel Havlíčkův Brod:
    Krch (Zvolánek) - Richter, Bancíř, Ambrož, Šíma, Vác. Němec, Šplíchal, Musil, Novotný - Varga, Szilva, Ondráček, Zdražil, Havel, J. Milfait, O. Doležal, Honza, M. Novák, Hadrava.

    HC Olomouc:
    Kůdela (Motáň) - Kreisel, Chomič, Haas, Brandýs, Málek, Vaněk, Kvapil, Ogrizek, Konečný, Jergl, Voznica, Lyzák, Zachar, Mareček, Pozděna, Fryč, Axman, Machala, Rác "C", Heža.

    Rozhodčí:
    Ro. Čech - D. Reich, Ja. Svoboda.
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 18:00.

    Ladislav Vácha

    Branky a nahrávky: 43. Zdražil (Hadrava), 52. Zdražil (Varga, J. Milfait) - 59. Zachar (Haas), 60. Voznica (Rác), 65. Haas


    HC Rebel Havlíčkův Brod:
    HC Olomouc:
    bahis siteleri