Ústí n/L – Kladno 1:3 (kon.) | Chomutov – Plzeň 5:1 (kon.) | K. Vary – Litvínov 3:5 (kon.)
Jihlava – Vítkovice 2:5 (kon.) | Mladá Boleslav – Sparta 5:4 (po pr.) | Motor ČB – Slavia 4:3 (po pr.)
Pardubice – Zlín 4:2 (kon.) | Havlíčkův Brod – Opava 2:3 (kon.) | Třinec – Havířov 6:2 (kon.)
konec
HC Rebel Havlíčkův Brod
2:3 (1:0, 1:1, 0:2)
HK Opava
Pondělí 13.12.2010, 18:00DHL Extraliga juniorů
Partner:
     
    59:51
    Rebelové se probili k zakončení, když po zblokované střele od modré čáry musel gólman Trenčan zasahovat proti několika nebezpečným dorážkám, ale vše ustál. Po odpískání je vyloučen na 2 minuty za hrubost Dohnal (OPA).
     
    59:07
    Po zakázaném uvolnění Slezanů hraje Havlíčkův Brod power-play.
     
    54:53
    Opava právě vstřelila branku!

    Rebelové neustávali v dobývání opavské branky, jenže paradoxně sami inkasovali po rychlém protiútoku. Patrik Džemla vyslal hezkou nahrávkou do úniku PETRA SEIDLERA, jenž přesprintoval brodského obránce, najel si od pravého mantinelu před branku a hezkou střelou zblízka obstřelil gólmana Krcha! Asistence: Patrik Džemla.
     
    49:03
    Opava právě vstřelila branku!

    Rebelové vytrvale obléhali rozehrávající obránce Opavy, jenže přitom zapomněli na zadní vrátka a pykají za to. Jiří Dohnal poslal dlouhý a přesný pas na útočnou modrou čáru za havlíčkobrodskou defenzívu, kde se puku ujal PAVEL BA´DURA, který si v samostaným úniku rozhýval gólmana Krcha a po ledě zasunul puk k tyčce! Asistence: Jiří Dohnal.
     
    36:53
    Nejdříve střílel zblízka do odkryté branky Hadrava, jenže nepřekonal u bližší tyčky padajícího gólmana Trenčana, jenž zabránil pohromě. Vzápětí ujel do úniku Seidler a bekhendem minul Krchovu branku , byl však alespoň faulován. Po odpískání míří na lavici hanby Musil (HBR) za hákování.
     
    31:28
    Seidler si krásným individuálním průnikem proklestil cestu hned kolem trojice protihráčů a zblízka tvrdou ranou zazvonil na pravou tyčku, od níž se puk odrazil do rohu brodského pásma!
     
    28:37
    Novotný napřáhl na vrcholu levého kruhu a jeho skrytou ránu po ledě ještě tečoval před brankou dobře clojící M. Novák. Gólman Trenčan tím byl očividně překvapný a puk neudržel ve své výstroji, čehož se snažil využít důrazný Szilva, jenže neprotlačil zblízka puk za brankovou čáru!
     
    27:29
    Opava právě vstřelila branku!

    Hosté z Opavy nakonec zaslouženě sklidili po velkém tlaku kýžené ovoce. Jakub Vítek přiťukl v útočném pásmu puk na hůl PAVLA BAĎURY, jenž pár kroků před Krchovým brankovištěm a z mírného úhlu zavěsil rychlou ranou přesně pod horní tyčku! Asistence: Jakub Vítek.
     
    20:20
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!

    Po krásné akci navyšují Rebelové svůj hubený náskok. V levém kruhu se chopil puku Vojtěch Varga a přesnou nahrávkou, když gólman Trenčan očekával střelu, ještě posunul kotouč na JANA MILFAITA, který už měl snadnou úlohu zblízka trefit odkrytou bránu! Asistence: Vojtěch Varga.
     
    12:15
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!

    Rebelové jdou do vedení. Ondřej Šíma poslal nahrávku MARTINU HADRAVOVI, který si ještě v situaci 2 na 1 narazil kotouč s Janem Milfaitem a z prostoru mez kruhy nedal brankáři Trenčanovi razantní střelou pod horní tyčku žádnou šanci! Asistence: Jan Milfait, Ondřej Šíma.
     
    00:30
    Obrovská šance pro volného Šimkoviče, k němuž se po tečí havlíčkobrodského hráče odrazil puk. Gólman Krch jeho střelu z otočky a bezprostřední blízksoti vyrazil hrudí těsně vedle své branky! Rebelové vzápětí vyhodili na zakázané uvolnění.

    Ladislav Vácha

    Branky a nahrávky: 13. Hadrava (J. Milfait, Šíma), 21. J. Milfait (Varga) - 28. Baďura (Vítek), 50. Baďura (Dohnal), 55. Seidler (Džemla)


    HC Rebel Havlíčkův Brod:
    HK Opava:
    bahis siteleri