Č. Lípa – Děčín 2:1 (kon.) | Nymburk – Jindř. Hradec 2:3 (kon.) | Pelhřimov – Milevsko 4:2 (kon.)
Chotěboř – Kutná Hora 5:2 (kon.) | Vsetín – Břeclav 4:2 (kon.) | Trutnov – Žďár n/S 9:3 (kon.)
konec
HC Lední Medvědi Pelhřimov
4:2 (1:1, 3:0, 0:1)
HC Milevsko 1934
Neděle 19.12.2010, 17:002. liga skupina Střed (ČR)
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    53:11
    Milevsko právě vstřelilo branku!
    Tentokrát pelhřimovská obrana propadla a PETR ŠULČÍK svůj únik znamenitě proměnil. Asistence: Josef Rezek.
     
    38:18
    Spartak právě vstřelil branku!
    LUKÁŠ DOSTÁL konečně prolomil svoji střeleckou smůlu a po přihrávce od Hrbatého překonal brankáře Milevska pod horní tyčku. Asistence: Jan Hrbatý.
     
    28:24
    Spartak právě vstřelil branku!
    V přesilové hře vyslal Havel skvěle mladého MARKA HADRAVU, který si s hostujícím brankářem doslova pohrál a překonal jej kličkou pod horní tyčku. Asistence: Marián Havel.
     
    24:59
    Spartak právě vstřelil branku!
    První šanci Pelhřimov nevyužil, ale poté na modrou dostal puk Roháčik, který ho okamžitě nahodil na Pance. Letící puk však dokázal tečovat za bezmocného brankáře Milevska MAREK HADRAVA. Asistence: Michal Roháčik.
     
    14:54
    Spartak právě vstřelil branku!
    Kuriózní branka Pelhřimova, která přináší vyrovnání. Šťastným střelcem se stal MARIÁN HAVEL, který neznámým způsobem překonal připraveného Pance.. Asistence: Marek Hadrava.
     
    02:35
    Milevsko právě vstřelilo branku!
    Fibikar chyboval s vyhozením a ideálně hledal Kubáta. K němu se puk nedostal a do protiútoku se dostalo duo Květoň Rezek a TOMÁŠ KVĚTOŇ neměl se zakončením žádný problém. Asistence: Josef Rezek.

    Jiří Rada

    Branky a nahrávky: 15. Havel (Hadrava), 25. Hadrava (Roháčik), 29. Hadrava (Havel), 39. Dostál (Hrbatý) - 3. Květoň (Rezek), 54. Šulčík (Rezek)


    HC Lední Medvědi Pelhřimov: Dolejš(Čekal) - Rašner, Plch, Roháčik, Fibikar, Šustr, Jelínek, Beneš - Tecl, Plachý, Hrbatý - Kubát, Havel, Hadrava - Barták, Dostál, Votápek
    HC Milevsko 1934: Panec (Pipek) - Štych, Klíma, Čunát, Cirulis, Tollinger, Štěrba, Silbernágl, Šulčík, Hamerle, Fořt, Květoň, Müller, Urbanec, Rezek, Matějka, Nikodém, Novák, Špánek.

    Rozhodčí: Chlaň - Polonyi, Tasch
    bahis siteleri