Kanada – Česko 7:2 (kon.) | Švédsko – Rusko 2:0 (kon.) | USA – Slovensko 6:1 (kon.)
Finsko – Německo 5:1 (kon.)
konec
USA
6:1 (2:0, 4:1, 0:0)
Slovensko
Středa 29.12.2010, 02:00Mistrovství světa do 20 let
Partner:
     
    58:04
    Na trestnou lavici odchází kapitán Američanů John Ramage za krosček.
     
    52:09
    Nakonec dostal Šimčák trest na pět minut plus do konce utkání.
     
    36:57
    USA právě vstřelilo branku!
    EMERSON ETEM z levé strany vypálil přes obránce a Riečický jeho pokus podcenil. Američané střílejí šestou branku. Asistence: Ryan Bourque.
     
    33:32
    USA právě vstřelilo branku!
    DREW SHORE nádherně projel kolem Kozáka a zavěsil. Pátá branka Američanů. Bez asistence.
     
    32:26
    Slovensko právě vstřelilo branku!
    TOMÁŠ JURČO udělal vítr v americké obraně, puk se dostal k Majdanovi, ten ho vrátil Jurčovi před prázdnou branku a ten prakticky do prázdné branky skóroval. Výbornou práci před brankou udělal i Andrej Šťastný. Asistence: Juraj Majdan.
     
    31:47
    USA právě vstřelilo branku!
    CHRIS BROWN dostal nádhernou přihrávku od obránce Dumoulina a udělal opravdu krásnou finesu, když poslal pod padajícím tělem puk do slovenské sítě. Asistence: Brian Dumoulin.
     
    30:52
    Kreider našel Faulka, ten se chystal vystřelit, ale Jokel mu v tom zabránil. Ovšem jen za cenu faulu, dvě minuty hákování.
     
    27:16
    Bjugstad pálí, Riečický vyráží a Trška ve snaze odpálit puk hákuje. Dvě minuty pro něj.
     
    23:56
    USA právě vstřelilo branku!
    Bjugstad perfektně vybojoval puk před brankou, přiklepl ho CHARLIEMU COYLOVI, který z velkého úhlu překonal Riečického. Asistence: Nick Bjugstad.
     
    23:09
    Andrej Kudrna odpálil puk z vlastního obranného pásma do hlediště a dostává dvě minuty za zdržování hry.
     
    22:20
    Obrovská šance Kudrny, který se dostal k odraženému puku v prostoru mezi kruhy. Pálil z otočky a trefil Campbella do ramene,
     
    19:34
    Faulk nahazoval po mantinelu do útočného pásma, kotouč se ale nečekaně odrazil od plexiskla přímo na Riečického branku. Slovenský brankář měl co dělat, aby zabránil cestě puku do sítě.
     
    18:05
    Jánošík (SVK) vyloučen na 2 minuty za hákování.
     
    18:05
    Faulovaný Palmieri zavezl puk do slovenského brankoviště, ten byl doražen za čáru jedním z dojíždějících hráčů, ovšem do již posunuté branky. Gól neplatí, bude se ale vylučovat.
     
    10:26
    Riečický skvělým zákrokem pravým betonem vykopává střelu Zuckera z mezikruží. Těžký zásah slovenského gólmana!
     
    08:02
    USA právě vstřelilo branku!
    Američané poprvé využívají dlouhou přesilovou hru, poté co vyražený puk po střele Merrilla od modré napálil z ostrého úhlu do odkryté branky KYLE PALMIERI. Slovákům nepomohl ani obránce stojící na brankové čáře. Asistence: Jon Merrill a Charlie Coyle.
     
    06:42
    Hraško (SVK) dostává za faul na D´Amiga trest ve hře za úder do hlavy.
     
    04:31
    USA právě vstřelilo branku!

    Krásná akce Američanů, především Coylea, který na levém křídle vytvořil přečíslení, vyčkal na ideální moment pro přihrávku a narýsoval pas přímo na hůl KYLEA PALMIERIHO, jemuž na hranici brankoviště stačilo usměrnit puk do sítě. Asistence: Charlie Coyle a Chris Kreider.
    Marken.cz

    David Schlegel

    Branky a nahrávky: 5. Palmieri (Coyle, Kreider), 9. Palmieri (Merrill, Coyle), 24. Coyle (Bjugstad), 32. Brown (Domoulin, Leddy), 34. Shore, 37. Etem (Bourque) - 33. Jurčo (Majdan)


    USA: Campbell (Iles) - Ramage, Merrill, Domoulin, Faulk, Leddy, Forbort, Wey - Bourque, Etem, Bjugstad - Coyle, Kreider, Palmieri - DAmigo, Shore, Zucker - Brown, Callahan. Trenér: Allain.
    Slovensko: Riečický (Hollý) - A. Jánošík, Marinčin, Kozák, Trška, Hraško, Jaborník, Čerešňák - Hrivík, Pánik, Preisinger - Jokel, Šťastný, Vandas - Majdan, Jurčo, Kudrna - Šimčák, Bortnák, Sisovský - Matoušek. Trenér: Mikeš.

    Rozhodčí: Fraňo (CZE), Levonen (FIN) - Kaspar (AUT), Winge (SWE)
    bahis siteleri