Kanada – Česko 7:2 (kon.) | Švédsko – Rusko 2:0 (kon.) | USA – Slovensko 6:1 (kon.)
Finsko – Německo 5:1 (kon.)
konec
Finsko
5:1 (1:0, 3:0, 1:1)
Německo
Středa 29.12.2010, 21:30Mistrovství světa do 20 let
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    59:23
    Jokipakiho střílenou přihrávku téměř nechtěně tečoval Armia, Treutlovi puk vypadl a šoural se za čáru, naštěstí pro Němce ale rozhodčí přerušili hru.
     
    57:16
    Mapes (GER) vyloučen na 2 + 10 minut za úder do oblasti hlavy a krku.
     
    56:07
    Finsko právě vstřelilo branku!
    Tlak Suomi v posledních minutách nakonec nese své ovoce, když ERIK HAULA zúročil dobrou kombinaci spoluhráčů a překonal Treutla přesnou ranou na vyrážečku. Asistence: Teemu Pulkkinen a Sami Vatanen.
     
    49:28
    Německý kapitán Laurin Braun měl na hokejce druhý gól. V mezikruží se k němu do ideální pozice odrazil kotouč, jenže Braun zamířil nahoru a minul poloodkrytou klec!
     
    43:28
    Německo právě vstřelilo branku!
    Sedmnáctiletý TOBIAS RIDER teď předvedl velkou hokejovou lahůdku. Položil si Ortia a filigránským zakončením alá Peter Forsberg nadchl HSBC Arenu. Asistence: Marcel Noebels.
     
    37:09
    Obrovské příležitosti na snížení zahodili Keil s Mapasem. Pochvalu zaslouží i brankář Ortio, který v pozici vleže na brankové čáře dokázal udržet puk před brankovou čárou. Nutnou podotknout, že především dorážka Coreyho Mapese volala po gólu!
     
    35:57
    Plachta (GER) dostává menší trest za podražení.
     
    35:19
    V německé brance došlo ke střídání. Philippa Grubauera nahradil Niklas Treutle.
     
    35:19
    Finsko právě vstřelilo branku!
    Na německé hokejky se navíc lepí i smůle. JESSE VIRTANEN střílel z pravého kruhu a Hufner si nešťastně holí srazil puk za záda nešťastného brankáře Grubauera. Asistence: Teemu Pulkkinen.
     
    33:47
    Finsko právě vstřelilo branku!
    Grubauer byl teď v brankovišti jako na kolotoči. Finové ho zasypali sprškou střel a snad třetí dorážka v podání JOONASE DONSKOIHO už byla gólová. Asistence: Julius Junttila.
     
    29:44
    Na trestnou lavici usedl Virkkunen (FIN) za hákování.
     
    26:23
    Finsko právě vstřelilo branku!
    Tlak finských hokejistů je zaslouženě korunován brankou. MIIKKA SALOMAKI si sjel do mezikruží a Grubauer proti jeho střele po ledě už nestačil sklapnout betony včas. Asistence: Joonas Donskoi a Julius Junttila.
     
    19:05
    Vatanen (FIN) vyloučen za podražení.
     
    15:59
    Finsko právě vstřelilo branku!
    Z nenápadné akce udeřilo na druhé straně. JOONAS NATTINEN si našel místo na středu německého pásma a trefil se k pravé tyči Grubauerovy klece. Asistence: Tommi Kivisto a Toni Rajala.
     
    13:32
    Největší šance zápasu! Mapes narýsoval skvělou přihrávku na pravý kruh volnému Riederovi, ten ale netrefil odkrytou bránu.
     
    09:40
    Rissanen (FIN) v rohu vlastního pásma naremploval na hrazení německého kapitána Brauna a za nepěkný zákrok dostává 2 + 10 minut za vražení zezadu.
     
    07:06
    Donskoi (FIN) vyloučen za podražení.
     
    04:38
    Tuominen na pravém křídle nabral rychlost, těsně před německou brankou zatáhl za záchrannou brzdu Orendorz (GER) a dostává 2 minuty za podražení.
    Marken.cz

    Tomáš Nejedlo

    Lukáš Peroutka

    Branky a nahrávky: 16. Nattinen (Kivisto, Rajala), 27. Salomaki (Donskoi, Junttila), 34. Donskoi (Junttila), 36. Virtanen (Pulkkinen), 57. Haula (Pulkkinen, Vatanen) - 44. Rieder (Noebels)


    Finsko: Ortio (Aittokallio) - Jokipakka, Vatanen, Manelius, Rissanen, Kivisto, Virtanen, Maatta - Pulkkinen, Haula, Pakarinen - Armia, Rajala, Nattinen - Junttila, Tuominen, Donskoi - Salomaki, Virkkunen, Tallberg - Turtiainen
    Německo: Grubauer (36. Treutle) - Abeltshauser, Woidtke, Bittner, Mapes, Lindlbauer, Hufner, Orendorz - Kuhnhackl, Noebels, Rieder - Braun, Hofflin, Plachta - Brandl, Ohmann, Latta - El-Sayed, Keil, Mochel

    Rozhodčí: Kirk, Smith - Wilmot (všichni CAN), Kicha (UKR)
    bahis siteleri