Skalica – Martin 3:2 (kon.) | Banská Bystrica – Zvolen 2:3 (po s.n.) | Trenčín – Poprad 1:3 (kon.)
HC Slovan – Nitra 3:5 (kon.) | Košice – Žilina 4:2 (kon.)
konec
HC Košice
4:2 (1:1, 1:0, -2:1)
MsHK Žilina
sk Čtvrtek 30.12.2010, 17:30Tipos Extraliga (SR)
Partner:
     
    60:00
    Koniec zápasu. (19:43:14)
     
    58:33
    Košice dali gól! Veľká chyba obrany hostí, najprv trafil Vorel z dobrej pozície pravú tyč, k puku sa následne dostal MICHEL MIKLÍK, ktorý svojim 24. gólom potešil necelých 6 tisíc divákov v Steel aréne.
     
    58:00
    Hlásateľ na štadióne ohlásil dve minúty do konca riadneho hracieho času, puk je momentálne v obrannom pásme Košíc.
     
    57:29
    Žilina mierne ožili necelé tri minúty do konca riadneho hracieho času, stále to však nestačí na momentálne pozornú obranu Košíc.
     
    55:23
    Košičania momentálne kontrolujú priebeh stretnutiam, darí sa im držať svojho súpera ďalej od vlastnej brány.
     
    53:07
    Domácich hokejistov delí necelých 7 minút od ďalšieho trojbodového zápisu do tabuľky, čím by mali pred koncom roka celkovo 98 bodov a pohodlný náskom pred druhým Popradom.
     
    51:45
    Peter Bartoš mohol o pár sekúnd pridať aj ďalší gól jeho strela však tentoraz skončila na pozornom Lacovi, ktorému dnes môžu spoluhráči ruky bozkávať, že to je len 3:2.
     
    51:29
    Košice dali gól! Kto iný ak nie PETER BARTOŠ, muž ktorý dokáže zabrať vždy v ten správny moment rozvlnil sieť za chrbtom žilinského brankára, kapitán domáceho tímu nezaváhal a svojou presnou strelou našiel priestor nad ramenom a v 42, minúte posiela svoj tím do vedenia.
     
    49:11
    Trápenie domáceho tímu momentálne pokračuje aj v početnej výhode, oceliari ako keby včera flámovali a dnes nevládzu hrať svoju poctivú hru.
     
    47:29
    Dušan Devečka si odchádza za faul kolenom sadnúť na trestnú lavicu a na dve minúty oslabí svojich spoluhráčov.
     
    44:30
    Žilina dala gól! Využitá presilová hra Žiliny, keď na strelu MAREKA HORSKEHO aj vďaka zakrytému výhľadu nezareagoval včas brankár domáceho tímu a hostia po svojom druhom góle vyrovnávajú.
     
    43:37
    Vylúčenie na domácej strane, keď si za držanie protihráča odchádza sadnúť na trestnú Dušan Andrašovský.
     
    41:57
    Začiatok tretej tretiny zatiaľ naplno odráža dianie na konci strednej časti zápasu, Košice sú momentálne na koni a oceliari sú častejšie pri puku, nedarí sa im však ideálne premieňať svoje príležitosti.
     
    40:01
    Začala tretia tretina.
     
    40:00
    Druhá tretina skončila.
     
    38:41
    Domáci hokejisti sú momentálne pri chuti, tlaku oceliarov teraz nestíhal Ján Dlouhý, ktorý si musel pomôcť hokejkou a už sedí na trestnej lavici.
     
    37:06
    Košice dali gól! VLADIMÍR DRAVECKÝ opäť po nádhernej akcii dostáva svojich spoluhráčov do vedenia, košický útočník dostal spoza brány prihrávku od Stanislava Grona, Dravecký nádherne prešiel až pred bránu kde ďalšou krásnou kľučkou strieľa svoj druhý gól v stretnutí.
     
    36:12
    Zápasu chýba v druhej tretine atmosféra, dej, zápletka, zatiaľ je to veľká nuda, domáci hokejisti sa herne trápia a zatiaľ ani náznak zlepšenia..
     
    33:51
    Košičanom sa nie a nie podariť konečne dostať pod kožu svojmu súperovi, ich ľahko čitateľná hra v útočnom pásme a dobrý výkon Mareka Laca zatiaľ drží váhy dnešného stretnutia na nerozhodnom stave.
     
    32:43
    Žilinčanov na trestnej lavicu pribúda ako huby po daždi, za hákovanie si teraz k trojici svojich spoluhráčov sadá aj Michal Hreus.

    Rastislav Supik

    Branky a nahrávky: 12. Dravecký (Bartoš), 38. Dravecký, 52. Bartoš, 59. Miklík (Vorel, Kristek) - 12. Drevenák (Hájnik, Ďurkech), 45. Horský


    HC Košice: Hudáček (Halász) – Homér, Tabaček, Deyl, Šterbák, Šeda, Slimák, Grman, Gmitter – Vorel, Kristek, Miklík – Bartoľ, Jenčík, Dravecký – Andrašovský, Frolík, Tomík – Huba, Gron a Baláž.
    MsHK Žilina: Laco (Johanes) – Krčula, Dlouhý, Ďurkech, Heš, Devečka, Rúfus – Nemec, Hreus, Kokavec – Petruška, Horský, Stupka – Slovák, Troliga, Smotrila – Drevenák, Vala a Hájnik.
    bahis siteleri