Rusko – Norsko 8:2 (kon.) | Německo – USA 0:4 (kon.) | Slovensko – Finsko 0:6 (kon.)
Kanada – Švédsko 5:6 (po s.n.)
konec
Rusko
8:2 (2:2, 1:0, 5:0)
Norsko
Pátek 31.12.2010, 01:00Mistrovství světa do 20 let
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    55:37
    Rusko právě vstřelilo branku!
    Po devatenácti vteřinách přidávají Rusové další trefu. ARTOM VORONIN se natlačil před svého strážce a střelou do šibenice překonal Voldena. Asistence: Nikita Dvurečenskij a Georgij Berďukov.
     
    55:18
    Rusko právě vstřelilo branku!
    Favorit utkání střílí sedmou branku opět při hře ve čtyřech. Důraz na brankovišti uplatnil JEVGENIJ KUZNĚCOV. Asistence: Nikita Dvurečenskij a Maxim Ignatovič.
     
    51:57
    Rusko právě vstřelilo branku!
    Rusové se při hře ve čtyřech pošesté prosazují. ANDREJ SERGEJEV si z modré čáry sjel až do palebné pozice a schovanou střelou za beka nedal Voldenovi šanci zasáhnout. Asistence: Maxim Berezin.
     
    48:29
    Rusko právě vstřelilo branku!
    Pohledná kombinace sborné a už je to o tři branky. Na konci akce na jeden dotek byl MAXIM KICYN. Asistence: Jevgenij Kuzněcov a Dmitrij Orlov.
     
    40:18
    Rusko právě vstřelilo branku!
    Raketový nástup ruského celku do třetí periody. DANIL SOBČENKO si nikým neobtěžován vybruslil až před branku a forhendovým blafákem překonal Voldena. Asistence: Vladimir Tarasenko a Dmitrij Orlov.
     
    24:03
    Rusko právě vstřelilo branku!
    Favorit utkání využívá svou přesilovku. Několik střel ještě letělo mimo branku, až se ujala rána VLADIMIRA TARASENKA. Rusové tak využívají přesilovou hru. Asistence: Georgij Berďukov a Semjon Valuiskij.
     
    15:59
    Norsko právě vstřelilo branku!
    Sborná kupí jednu chybu za druhou. Tarasenko opět zpoza branku našel hůl soupeře, Andrersen ještě ve stoprocentní šanci branku netefil. Rosseli Olsen se ale chopil puku, přihrál JONASU OPPOYENOVI, jenž nedal ležícímu Šikinovi šanci zasáhnout. Asistence: Mats Rosseli Olsen a Robin Andersen.
     
    12:54
    Rusko právě vstřelilo branku!
    Radost Norů netrvala dlouho. Orlov obral váhající beky, vystřelil a puk vyražený brankářem do sítě vrátil DANIL SOBČENKO. Asistence: Dmitrij Orlov a Jurij Určev.
     
    11:59
    Norsko právě vstřelilo branku!
    Obrovskou hrubku v rozehrávce vyrobil Segejev. Zpoza branky doslova "namazal" do mezikruží na střelu NICHOLASI WEBERGOVI, který dělovkou propálil Šikina. Bez asistence.
     
    6:58
    Rusko právě vstřelilo branku!
    Opět smolný gól, podobně jako ve včerejším duelu s Kanadou, dostává brankář Volden. Puk po střele NIKITY DVURAČEVSKÉHO mu prošel mezi betony a sotva se dokutálel za brankovou čáru. Asistence: Artjom Voronin, Nikita Pivcakin.
    Marken.cz

    Tomáš Nejedlo

    Branky a nahrávky: 7. Dvuračevskij (Voronin, Pivcakin), 13. Sobčenko (Orlov, Určev), 25. Tarasenko (Berďukov, Valuiskij), 41. Sobčenko (Tarasenko, Orlov), 49. Kicyn (Kuzněcov, Orlov), 52. Sergejev (Berezin), 56. Kuzněcov (Dvurečenskij, Ignatovič), 56. Voronin (Dvurečevskij, Berďukov) - 12. Weberg, 16. Oppoyen (Rosseli Olsen, Andersen)


    Rusko: Šikin (Bobkov) - Orlov, Uryčev, Zajcev, Berezin, Pivcakin, Berďukov, Ignatovič, Sergejev - Tarasenko, Kicyn, Sobčenko - Burdasov, Kalinin, Kuzněcov - Valujskij, Voronin, Dvurečenskij - Bočarov, Panarin, Golubjov.
    Norsko: Volden (Soberg) - Bryhnisveen, Bacher, Rokseth, Andersen, Madso, Danielsen - Stene, Oppoyen, Rosseli - Juell, Olden, Weberg - Lindahl, Haga, Hollstedt - Borresen, Sundelius, Brekke - Roste Fossen.

    Rozhodčí: Fraňo (CZE), Jablukov (GER) - Kekäläinen (FIN), Winnekens (GER)
    bahis siteleri