Plzeň – Liberec 4:6 (kon.) | Ústí n/L – Chomutov 2:3 (kon.) | K. Vary – Mladá Boleslav 2:1 (po pr.)
Slavia – Sparta 1:4 (kon.) | Zlín – Olomouc 3:0 (kon.) | Opava – Kometa Brno 2:5 (kon.)
Třinec – Jihlava 5:3 (kon.) | Havířov – Pardubice 2:3 (kon.)
po prodl.
HC Energie Karlovy Vary
2:1 (1:0, 0:1, 0:0 - 1:0)
BK Mladá Boleslav
Pátek 07.01.2011, 15:00 • KV Aréna (Karlovy Vary, Tuhnice) • DHL Extraliga juniorů
Partner:
     
    62:41
    Karlovy Vary právě vstřelily branku!
    Domácí nedali hostům šanci ani na to rozprostřít se po pásmu a už je po zápase. Hudák našel hned po buly chytře postaveného JAROMÍRA KVERKU, který ranou do odkryté klece rozhoduje utkání. Asistence: Miroslav Hudák.
     
    30:02
    Mladá Boleslav právě vstřelila branku!
    Ukázková souhra hostujícího týmu vyrovnává utkání. Hosté se snažili o jednoduchou kombinaci bez zbytečných přihrávek. Belay zavezl kotouč do pásma a obešel jednoho z bránících beků domácí Energie. Chytře následně načasoval přesný pas na hokejku RANANA LENCE, který se s kotoučem nijak nerozpakoval a z první jej napálil do pravého horního růžku karlovarské klece. Domácí brankář v tu chvíli byl opravdi bez nároku. Asistence: Martin Belay.
     
    07:21
    Karlovy Vary právě vstřelily branku!
    Domácí v poklidu přečkali oslabení a jakmile hráli v plném počtu, udeřili. Lukáš Klíma zavezl puk do pásma hostů a po levé straně si i sám troufl na střelu. Ta trefil boleslavského Willa do ramene a puk se odrazil přímo do brankoviště, zde se jako nejrychlejší prokázal MIROSLAV HUDÁK, který nelenil a rychle dorazil kotouč do branky mezi brankořovými betony. Ten byl po střele trochu dezorientovaný. Asistence: Lukáš Klíma.

    Milan Ouředník

    Branky a nahrávky: 8. Hudák (Klíma), 63. Kverka (Hudák) - 31. Lenc (Belay)


    HC Energie Karlovy Vary: Habal (Endál) - Urbančok, Andrlík, Valeš, Šik, Schusser, Funk - Hudák, Kentoš, Sýkora, Vaněk, Klíma L., Vachovec "C", Švec, Baar, Kverka, Záhoda D., Půlpán.
    BK Mladá Boleslav: Will (Mahdal) - Poláček, Vrba F., Mozík, Soukup, Vrba L., Arazim, Martínek "C" - Belay, Hyka, Hájek, Chaloupka, Jiránek, Sajdl, Babický, Jankovský, Lenc.
    bahis siteleri