Plzeň – Liberec 4:6 (kon.) | Ústí n/L – Chomutov 2:3 (kon.) | K. Vary – Mladá Boleslav 2:1 (po pr.)
Slavia – Sparta 1:4 (kon.) | Zlín – Olomouc 3:0 (kon.) | Opava – Kometa Brno 2:5 (kon.)
Třinec – Jihlava 5:3 (kon.) | Havířov – Pardubice 2:3 (kon.)
konec
HK Opava
2:5 (1:0, 1:2, 0:3)
HC Kometa Brno
Pátek 07.01.2011, 17:30 • Zimní stadion města Opavy, kapacita 5400 diváků. • DHL Extraliga juniorů
Partner:
     
    55:20
    Kometa právě vstřelila branku!
    Hosté přidávají další gól do své střelecké mozaiky. Po ideální příhře Martina Dufka do jízdy se tvrdou ranou k tyči nemýlil ŠTĚPÁN KOUKAL. Asistence: Martin Dufek.
     
    50:54
    Opavské snahy v útočném pásmu teď podpoří přesilová hra. Za nedovolené bránění je dvouminutovým trestem penalizován Štindl (KOM).
     
    49:09
    Kometa právě vstřelila branku!
    Hosté zvyšují na 4:2 z jejich pohledu. Opavští hráči se zapomněli v útočném pásmu a Kometa z bleskového protiútoku udeřila. Přečíslení dva na jednoho úspěšně vyřešil TOMÁŠ POPOLANSKÝ, který si objel ležícího obránce Spustu a střelou zápěstím překonal i Trenčana. Asistence: Branislav Jankovič.
     
    42:44
    Vyloučen Baďura (OPA), sekání.
     
    42:22
    Kometa právě vstřelila branku!
    Hosté znovu vedou!
    Jednomu z opavských obránců se nepodařilo dobře rozehrát čehož využil Jan Káňa, jenž nahrál BRANISLAVU JANKOVIČOVI, který měl již před samotným Trenčanem jednoduchou práci a poslal puk k levé tyčce. Asistence: Jan Káňa.
     
    38:49
    Za hákování vyloučen domácí Spusta (OPA), hákování.
     
    36:42
    Shodou náhod se teď hostující Hnilička dostal do velké šance, ale samostatný únik gólově nazavršil. Trenčan výrazně podržel své mužstvo, proti bekhendovému pokusu Hniličky!
     
    35:38
    Opava právě vstřelila branku!
    Domácí srovnávají na 2:2 a využívají jednu ze svých přesilovek! Tvrdou ránu Ondřeje Vitáska usměrnil šikovnou tečí za záda Baruse PATRIK DŽEMLA. Asistence: Ondřej Vitásek, Pavel Baďura.
     
    34:13
    Tak toto je neuvěřitelné. Další trest dostává Štindl (KOM), zdržování hry. Za 27 vteřin budou mít domácí další šanci v přesilovce pět na tři.
     
    34:04
    Za držení protihráče vyloučen Stehlík (KOM).
     
    32:40
    Tak rozhodčí nyní roztočil kolotoč vyloučení. Tentokrát to "odnesl" domácí Baďura (OPA), nedovolené bránění.
     
    32:07
    Opavští dlouho nemohli projít do pásma Brna, teď se jim to povedlo a navíc dostanou výhodnou přesilovku 5 na 3, trvající přes minutu. Za krosček je vyloučen Štěpán (KOM).
     
    31:10
    Další vyloučení, tentokráte u hostujícího celku. Za podražení si jde na dvě minuty odpoučinout hostující Křivohlávek (KOM).
     
    29:54
    Kometa právě vstřelila branku!
    Druhou přesilovou hru však již Brno využívá. Jan Káňa vystřelil z hranice pravého kruhu, Trenčan puk betonem vyrazil pouze k hokejce ŠTĚPÁNA KOUKALA, který kotouč tvrdě dorazil do opavské svatyně. Asistence: Jan Káňa.
     
    29:12
    Domácí budou hrát třináct sekund pouze ve třech. Křesťan (OPA) je vyloučen za zdržování hry.
     
    27:25
    Brněnskou aktivitu podpoří i další přesilová hra. Vyloučen je domácí Seidler (OPA), hákování.
     
    25:37
    Kometa právě vstřelila branku!
    Hosté vyrovnávají na 1:1! PETR ŠTINDL vyslal od modré ránu jako z děla, Trenčan měl zakrytý výhled a výsledkem toho všeho je, že puk zaplul pod víko a rozvnil síť v opavské brance. Asistence: Jan Křivohlávek, Roman Jurák.
     
    20:23
    Hned v úvodu druhé periody současně vyloučeni: Domácí Vítek a hostující Bilčík. Vítek se provinil nedovoleným bráněním a Bilčík hrubostí.
     
    18:57
    Opava právě vstřelila branku!
    Slezan se ujímá kuriózní brankou vedení v zápase! PAVEL BAĎURA vystřelil na hostujícího gólmana, ještě před ním ale bruslí tečoval kotouč jeden z hostujících obránců a puk malým obloučkem přeletěl záda Baruse a skončil až za brankovou čárou. Asistence: Jakub Vítek.
     
    15:23
    Přesilovka také pro Kometu. Za hákování je vyloučen domácí bek Spusta (OPA).
     
    10:44
    Dalším vyloučeným je znovu hráč Komety. Koukal (KOM) vyloučen na dvě minuty za podražení. I když se trestu hodně diví.
     
    7:29
    První přesilovou hru si zahraje Opava. Za držení protihráče míří na trestnou lavici obránce Štindl (KOM).
     
    6:16
    Veliká šance na opavské straně! Vítek obdržel vynikající přihrávku přímo do jízdy, ale bohužel pro Slezan na Baruse v brance Komety nevyzrál.

    Jan Šimek

    Branky a nahrávky: 19. Baďura (Vítek), 36. Džemla (Vitásek, Baďura) - 26. Štindl (Křivohlávek, Jurák), 30. Koukal (Káňa), 43. Jankovič (Káňa), 50. Popolanský (Jankovič), 56. Koukal (Dufek)


    HK Opava: Trenčan (Novák) - Faksa M., Kysela, Rýpar, Vitásek, Spusta, Mosler, Žídek, Dohnal - Svoboda, Vaněk, Pešut, Vítek, Křesťan, Otipka, Baďura, Verlič, Džemla, Koschatzký, Seidler, Jelen.
    HC Kometa Brno: Barus (Vodička) - Štindl, Dujsík, Dufek, Koukal, Dlapa, Krejčiřík, Bilčík, Hnilička, Křivohlávek, Jurák, Horehleď, Zemánek, Svatý, Jankovič, Šafránek, Popolanský, Stehlík, Káňa, Dittrich.
    bahis siteleri