Třebíč – Benátky n/J 4:3 (po s.n.) | Znojmo – Havlíčkův Brod 6:3 (kon.) | Chomutov – Beroun 3:0 (kon.)
Jihlava – Hr. Králové 7:3 (kon.) | Písek – Litoměřice 1:3 (kon.) | Vrchlabí – Chrudim 5:1 (kon.)
Kadaň – Tábor 3:0 (kon.) | Ústí n/L – Olomouc 0:3 (kon.)
konec
HC Dukla Jihlava
7:3 (1:2, 2:1, 4:0)
Královští lvi Hradec Králové
Středa 12.01.2011, 17:30 • Horácký zimní stadion Jihlava • 1. liga (ČR)
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    55:42
    Dukla právě vstřelila branku!
    Krásná akce, zpoza branky vybídl Bakus ke skórování DANIELA HODKA, který se trefil ukázkově do pravého horního růžku. Asistence: Oldřich Bakus, Tomáš Čachotský.
     
    48:58
    Dukla právě vstřelila branku!
    Rychlý útok domácích vzal TOMÁŠ ČACHOTSKÝ na sebe a střelou zápěstím přes clonícího obránce zvyšuje vedení. Asistence: Daniel Hodek, Rostislav Malena.
     
    47:16
    Dukla právě vstřelila branku!
    Kucsera vypálil od mantinelu na Luňáka, vyražený kotouč MICHAL JESLÍNEK zbrkle nenapálil do hostujícího brankáře, ale zkušeně udělal kličku a v pádu zakončil do prázdné branky. Asistence: Lukáš Kucsera.
     
    41:08
    Dukla právě vstřelila branku!
    ROMAN MALINÍK břebruslil dva hostující obránce, jeho střelu Luňák ještě stačil vyrazit betonem, na dorážku už byl krátký. Je to branka Dukly s číslem 100 v letošní sezóně. Bez asistence.
     
    34:52
    Hradec právě vstřelil branku!
    JAROSLAV ROUBÍK vykroužil s pukem zpoza branky, ačkoli měl na zádech pověšeného Ficence, dokázal puk poslat k tyči. Asistence: Zdeněk Kubica.
     
    23:10
    Dukla právě vstřelila branku!
    LUKÁŠ KRUPKA elegantní stahovačkou obešel hostujího obránce a s dávkou štěstí překonal nadvakrát Luňáka.
     
    21:00
    Dukla právě vstřelila branku!
    Rychlý protiútok Dukly, Čachotský ujel a zavezl kotouč do útočného pásma, kde našel volného OLDŘICHA BAKUSE, který trefil horní polovinu branky za Luňákem. Asistence: Tomáš Čachotský.
     
    18:45
    Dukla právě vstřelila branku!
    Sojčík přihrál ALEŠI PADĚLKOVI, který z levého kruhu napřáhl a trefil svoje oblíbené místo nad vyrážkou Luňáka. Asistence: Peter Sojčík, Libor Bezděk.
     
    09:12
    Hradec právě vstřelil branku!
    Přesně o minutu později hosté zvyšují svoje vedení na dvoubrankové. Přesnou přihrávku vyslal opět Roubík a zakončoval Jan Šejnoha. Asistence: Jaroslav Roubík, Ondřej Hruška.
     
    08:12
    Hradec právě vstřelil branku!
    Využitá přesilová hra, po přihrávce Roubíka se ocitl před Bendou úplně sám ALEŠ KŘETÍNSKÝ, první střela ještě skončila u Bendy, dorážka si už cestu do sítě našla. Asistence: Jaroslav Roubík, Miloslav Čermák.
    Marken.cz

    Luboš Jaroš

    Branky a nahrávky: 19. Padělek (Sojčík, Bezděk), 21. Bakus (Čachotský), 24. Krupka (Kaláb), 42. Maliník, 48. Jeslínek (Kucsera), 49. Čachotský (Hodek, Malena), 56. Hodek (Bakus, Čachotský) - 9. Křetínský (Roubík, Čermák), 10. Šejnoha (Roubík, O. Hruška), 35. Roubík (Kubica)


    HC Dukla Jihlava: Benda (Jíra) - Ficenc, Kaláb, Malena, Šidlík, Staněk, Dobrovolný, Suchý - Hodek, Bakus, Čachotský - Jeslínek, Maliník, Kucsera - Sojčík, Padělek, Bezděk - Škumát, Man, Krupka
    Královští lvi Hradec Králové: Luňák (Alexa) - Hendrich, Čáp, Křetínský, Horák, Červený, Chmelíř, Klement - Budínský, Koudelka, Volráb - Kubica, Roubík, Čermák - J. Hruška, Moskal, Kadlec - Šejnoha, O. Hruška

    Rozhodčí: Smitka - Reich, Svoboda

    Diváci: 1526
    bahis siteleri