Benátky n/J – Chrudim 4:1 (kon.) | Kadaň – Vrchlabí 3:1 (kon.) | Olomouc – Znojmo 3:4 (po pr.)
Ústí n/L – Chomutov 6:2 (kon.) | Třebíč – Litoměřice 4:1 (kon.) | Jihlava – Havlíčkův Brod 3:1 (kon.)
Tábor – Písek 4:2 (kon.) | Hr. Králové – Beroun 1:0 (po pr.)
konec
HC Benátky nad Jizerou
4:1 (1:1, 2:0, 1:0)
HC Chrudim
Sobota 22.01.2011, 17:001. liga (ČR)
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    46:44
    Benátky právě vstřelily branku!
    Tentokrát to už MICHALOVI PAVLŮ vyšlo. Dostal puk na modrou čáru a měl před sebou doslova dálnici, povyjel si dopředu do střeleckého úhlu a zavěsil přesně pod břevno hostující branky. Asistence: Petr Kica, Michal Bulíř.
     
    34:27
    Benátky právě vstřelily branku!
    Přesilovku domácí tým využívá. Skořepovu střelu z ostrého úhlu Landsman betonem vyrazil vedle sebe, kde v pokleku zakončoval MICHAL BÁRTA, který si tímto gólem připisuje hattrick. Asistence: Josef Skořepa, Michal Pavlů.
     
    27:48
    Benátky právě vstřelily branku!
    Domácí vyrazili do rychlého protiútoku. Klimt prudkou přihrávku adresoval na MICHALA BÁRTU, kterého puk trefil snad ani ne do hole, každopádně od jeho těla se kotouč odrazil přesně do horního růžku branky za zády Filipa Landsmana. Asistence: Tomáš Klimt.
     
    9:18
    Benátky právě vstřelily branku!
    Kajínek vystřelil, asi i s tečí Urbana, od modré čáry směrem na Landsmana, který toho příliš neviděl a puk vyrazil pouze před sebe, kde stál nepokrytý MICHAL BÁRTA, jenž si věděl rady a zasunul kotouč za sedícího gólmana hostí. Asistence: Tomáš Urban, David Kajínek.
     
    5:27
    Chrudim právě vstřelila branku!
    Na pravém křídle se pěkně uvolnil DMITRIJ CYGANOV a přesnou střelou ke vzdálenější tyči nedal Vošvrdovi sebemenší naději. Asistence: Marek Drtina, Zdeněk Žák.
    Marken.cz

    Ondřej Nejedlo

    Branky a nahrávky: 10. Bárta (Urban, Kajínek), 28. Bárta (Klimt), 35. Bárta (Skořepa, Pavlů), 47. Pavlů (Kica, Bulíř) - 6. Cyganov (Drtina, Žák)


    HC Benátky nad Jizerou: Vošvrda (56. Stejskal) - Kolmann, Bendík, Tondr, Vála, Pavlů, Ulrych, Niko, Kajínek - Kica, Bulíř, Bárta, Kopic, Skalický, Urban, Pabiška, Klimt, Skořepa, Jech, Hudíček, Nevyhoštěný.

    HC Chrudim: Landsman (Ament) - Zdráhal, Mocek, Toužimský, Jaroměřský, Žák, Drtina, Táborský - Cyganov, Sýkora, Kaut, Klejna, Fořt, Kapec, Semorád, Král, Nosek, Šeda, Goiš, Sedlák.

    Rozhodčí: Jeřábek ml. - Jureček, Rychlý

    Diváci: 371
    bahis siteleri