Třinec – Hr. Králové 0:2 (kon.) | Havířov – Liberec 7:2 (kon.) | Jihlava – Ústí n/L 6:1 (kon.)
Zlín – Slavia 7:3 (kon.) | Vítkovice – Pardubice 7:4 (kon.) | Havlíčkův Brod – Litvínov 3:5 (kon.)
Vsetín – Sparta 1:6 (kon.) | Kometa Brno – K. Vary 4:6 (kon.) | Motor ČB – Plzeň 5:2 (kon.)
Písek – Kladno 4:3 (po s.n.)
konec
HC Rebel Havlíčkův Brod
3:5 (1:2, 1:1, 1:2)
HC VERVA Litvínov
Sobota 29.01.2011, 13:30Extraliga staršího dorostu
Partner:
     
    48:09
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!

    Rebelové se veacejí zpět do zápasu a do hry o extraligové body. Po nahrávce Lukáše Žemličky měl dostatek prostoru a času v předbrankovém území ONDŘEJ HLÍDEK, který zamířil přesně nad Horákovu lapačku! Asistence: Lukáš Žemlička.
     
    43:24
    Litvínov právě vstřelil branku!

    Severčeši ještě navyšují své vedení a Rebelové tio budou mít už hodně těžké. Z rohu pásma si vybrulil Jakub Zdeněk, jehož ránu u bližší tyčky gólman Fučík vyrazil betony jen do prostoru vedle sebe, odkud dorážel volný OTAKAR KUCHAŘ a nemýlil se! Asistence: Jakub Zdeněk, Jan Bittner.
     
    41:34
    Litvínov právě vstřelil branku!

    A Litvínov znovu odskakuje havlíčkobrodské družině na rozdíl dvou branek. Po přiťuknutí Lukáše Válka se nemazal s pukem na holi JAN STREJČEK a tvrdou ranou propálil gólmana Fučíka, který neměl přes zakrytý výhled žádnou šanci zasáhnout! Asistence: Lukáš Válek.
     
    37:44
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!

    Havlíčkův Brod minimalitzoval svou ztrátu na rozdíl jediného gólu. Z výborné palebné pozice nastřelil volný Petr Turek jen betony gólmana Horáka, ale od těch se kotouč odrazil zpět do předbrakového prostoru, kde LUKÁŠ ŽEMLIČKA pohotovou dorážkou bekhendem dopravil puk podél Horákova betonu za brankovou čáru! Asistence: Petr Turek.
     
    21:51
    Litvínov právě vstřelil branku!

    A Litvínov navyšuje své těsné vedení. Filip Malík adresoval z pravého kruhu přesný pas na volného LUKÁŠE VÁLKA, který si sjel mezi kruhy a podél levého Fučíkova betonu poslal bekhendem puk do sítě! Asistence: Filip Malík, Otakar Kuchař.
     
    14:33
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!

    Důležitý gól pro havlíčkobrodskou družinu. Po nahození Libora Šuláka od méodré čáry se dostal k puku v mezikruží MARTIN HYNEK a z ideální palebné pozice usměrnil kotouč za Horákova záda! Asistence: Libor Šulák.
     
    13:48
    Litvínov právě vstřelil branku!

    Havlíčkův Brod jako kdyby dnes ještě cítil únavu ze včerejšího náročného zápasu proti Plzni. Působí zatím hodně křečovitě a hosté toho dokázali využítz. Z bezprostřední blízkosti u levé tyčky našel mezeru mezi Fučíkovými betony DOMINIK ČEŘOVSKÝ! Asistence: Lukáš Válek.
     
    08:47
    Litvínov právě vstřelil branku!

    A Severočeši jdou do vedení. Puk putoval po ose Jakub Zdeněk - Otakar Kuchař - FILIP MALÍK, přičemž posledně jmenovaný obdržel přesnou nahrávku z vrcholu kruhů v předbrankovém prostoru a zblízka překonal střelou podél betonu gólmana Fučíka! Asistence: Otakar Kuchař, Jakub Zdeněk.

    Ladislav Vácha

    Branky a nahrávky: 15. Hynek (Šulák), 38. Žemlička (Turek), 49. Hlídek (Žemlička) - 9. Malík (Kuchař, Zdeněk), 14. Čeřovský (Válek), 22. Válek (Malík, Kuchař), 42. Strejček (Válek), 44. Kuchař (Zdeněk, Bittner)


    HC Rebel Havlíčkův Brod:
    HC VERVA Litvínov:
    bahis siteleri