Znojmo – Jihlava 3:2 (kon.) | Havlíčkův Brod – Beroun 4:2 (kon.) | Písek – Třebíč 3:2 (kon.)
Kadaň – Benátky n/J 1:3 (kon.) | Vrchlabí – Tábor 4:2 (kon.) | Litoměřice – Chrudim 2:3 (kon.)
Ústí n/L – Hr. Králové 7:2 (kon.)
konec
HC Rebel Havlíčkův Brod
4:2 (2:2, 1:0, 1:0)
Medvědi Beroun 1933
Středa 02.02.2011, 17:301. liga (ČR)
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    59:22
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!

    A je zřejmě s konečnou platností rozhodnuto. Po závaru kolem broské branky se puku zmocnil Vojtěch Němec, který posunul puk na LUKÁŠE ENDÁLA, jenž si nabruslil až mezi kruhy a z tohoto prostoru trefil prázdnou svatyni! Asistence: Vojtěch Němec.
     
    58:58
    Brankář Novotný skutečně zůstává na střídačce. Hosté sázejí všechno na jednu kartu a hrají v šesti bruslařích v poli a s opuštěnou bránou za zády.
     
    55:00
    Knotek vyhrál u levého mantinelu důležitý souboj a z těžké pozice prostrčil puk na volného Stromka, jenž si zpracoval nahrávku a v samostatném úniku střelou zblízka nenašel skulinku mezi Novotného betony!
     
    50:41
    Hertl (BER) zastavoval rychlý protiútok Rebelů ve středním pásmu jen za cenu podražení.
     
    49:31
    Na trestnou lavici je po souboji za brodskou brankou vykázán Šenkeřík (HBR), jenž se proti pravidlům provinil vysokou holí.
     
    46:15
    Rozjetý Endál se snažil protáhnout podél levého mantinelu do útočného pásma a fauloval ho hodně ostrým zákrokem obránce Látal (BER). Ten dostal 2 minuty za hrubost, osobní trest na 10 minut za nesportovní chování a tento trest se prodloužil až do konce utkání. Trest odpykává Kniazev (BER).
     
    44:54
    Za nedovolené bránění je vyloučen Meidl (HBR).
     
    44:00
    Rebelové vyvinuli na gólmana Novotného obrobvský nápor, kterému čelila berounská přetížená obrana s vypětím všech sil a nakonec se dopustila nedovoleného zákroků. Dvouminutový trest udělil rozhodčí Látalovi (BER) za krosček.
     
    39:36
    Havlíčkův Brod je potrestán za příliš mnoho hráčů na ledové ploše. Trest odpyká Fiedler (HBR).
     
    39:23
    Krejčího tvrdou ránu z vrcholu pravého kruhu gólman Novotný přes zakrytý výhled vyrazil do předbrankového prostoru, kde si zpracoval puk bruslí Meidl a z otočky pálil těsně nad horní tyčku!
     
    37:55
    Voj. Němec vypíchl hostům v obranném pásmu puk na Vošmika, který mu v situaci 2 na 1 kotouč vrátil. Brodský forvard se protáhl z pravé strany až před branku, když nekolikrát zamíchal s pukem na holi a zblízka bekhendem o kousek minul prostor u bližší tyčky!
     
    37:23
    Bez trestu nezůstali ale ani domácí Rebelové, kteří za protesty dostávají dvouminutový trest, který odpyká Štěpánek (HBR). Hrát se bude 4 na 4.
     
    37:23
    Obrovská šance domácího souboru. V předbrakovém prostoru dvakrát pálil do hrudi gólmana Novotného útočník Zábranský a jeho spoluhráči ho ve střelbě následovali. Berounský muž s maskou sice náporu odolal, ale faulem se provinil Jelínek (BER), jenž dostal 2 minuty za podražení.
     
    34:00
    Krásná akce Rebelů. Dlouhý pas napříč skoro celým kluzištěm vymyslel od Slipčenkovy brány Krejčí, jenž vysunul své spoluhráče do situace 2 na 1, v níž Voj. Němec adresoval přesný pas na hůl Holce, jenže ten bez přípravy zblízka trefil jen náruč přemisťujícího se gólmana Novotného!
     
    28:57
    Holec (BR) vyfasoval dvouminutový trest za vysokou hůl.
     
    26:20
    Ihned po vhazování musel gólman Novotný vyrážet hodně nepříjemnou střelu z kruhu, po níž se probil k následné dorážce z předbrankového prostoru Endál, jenže z ideální palebné pozice nastřelil jen výstroj před sebou číhajícího strážce hostující svatyně!
     
    25:00
    Obrovská šance Medvědů. Žejdl v nadějném přečíslení 2 na 1 sice neprocedil puk přes clonícího protihráče na svého útočného parťáka, jenže puk se mu odrazil zpět na hůl a tvrdá rána z předbrakového prostoru skončila ne betonech připraveného gólmana Slipčenka, který zabránil jisté pohromě!
     
    22:07
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!

    A Rebelové se opět ujímají nejtěsnějšího vedení. Při závaru a zmatcích kolem berounské branky se dostal k puku mezi kruhy JONÁŠ FIEDLER, potáhl si puk na holi a zblízka překonal gólmana Novotného přesnou střelou nad jeho pravý beton! Asistence: Daniel Krejčí.
     
    19:37
    Havlíčkův Brod zastavil berounskou útočnou snahu a po vybojování puku založil rychlý brejk, jenže Holec na vrcholu levého kruhu přišel o puk a hosté odpověděli stejnou mincí. Za záchrannou brzdu musel zatáhnout při protiútoku Středočechů Vondráček (HBR), který dostal 2 minuty za hákování.
     
    14:37
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!

    Rebelové při hře v početní převaze odpovídají a srovnávají se svým soupeřem krok. Na modré čáře napřáhl ke střele Daniel Krejčí a jeho projektil ještě ve skrumáži v předbrankovém prostoru šikovně tečoval LUKÁŠ ENDÁL, jenž usměrnil kotouč podél Novotného těla do sítě! Asistence: Daniel Krejčí, Vojtěch Němec.
     
    14:23
    Na lavici hanby je vykázán Látal (BER), který se proti hokejovým pravidlům provinil držením protihráče.
     
    11:58
    Beroun právě vstřelil branku!

    Tak to je pro havlíčkobrodskou družinu po skvělém začátku hodně studená sprcha. Přesný pas Jiřího Novotného zužitkoval v předbrakovém prostoru dobře postavený JAN LÁTAL, jehož střela z mírného úhlu a bez přípravy zapadla přesně k bližší tyčce nad Slipčenkovo levé rameno! Asistence: Jiří Novotný, Jan Besser.
     
    11:03
    Beroun právě vstřelil branku!

    A je vyrovnáno, také Středočeši svou početní převahu využili. Při závaru před brodskou brankou se dostal po Martinu Kupcovi k puku JAROSLAV HERTL a z mírného úhlu na pravé straně propálil zblízka gólmana Slipčenka, který neutěsnil mezírku mezi svými betony! Asistence: Martin Kupec.
     
    10:26
    Také Beroun si zahraje přesilovku 5 na 3. Ke 2 minutám usedá na lavici hanby Morava (HBR) za zdržování hry. Hráčům jsou dnes mantinely malé...
     
    10:07
    Středočeši založili rychlý útok a po souboji za brankou dostává 2 minuty za držení protihráče mladý obránce Sova (HBR).
     
    04:48
    Kotouč vyhodil mimo hřiště Rudovský (BER) a dostává 2 minuty za zdržování hry.
     
    04:32
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!

    A Rebelové jdou do vedení. Puk putoval v útočném pásmu po destinacích Marian Morava - Roman Vondráček - MIROSLAV HOLEC, přičemž posledně jmenovaný obdržel přesnou nahrávku do předbrankového prostoru a střelou bez přípravy skóroval! Asistence: Roman Vondráček, Marian Morava.
     
    02:52
    Tak to je nepříjemná situace pro hosty. Látal (BER) je vyloučen za zdržování hry, Rebelové budou skoro 2 minuty hrát dvojnásobnou přesilovku.
     
    02:48
    Obrovský tlak Rebelů vyústil v první vyloučení zápasu. Dvouminutový trest vyfasoval Pacovský (BER) za faul kolenem.
    Marken.cz

    Ladislav Vácha

    Branky a nahrávky: 5. Holec (Vondráček, Morava), 15. Endál (Krejčí, Voj. Němec), 23. Fiedler (Kerjčí), 60. Endál (Voj. Němec) - 12. Hertl (Kupec), 12. Látal (Novotný, Besser)


    HC Rebel Havlíčkův Brod: Slipčenko (Opršal) - Šenkeřík, Morava, Zítka, Sova, Krejčí, Vošmik, Pavlík - Zábranský, Holec, Knotek, Stromko, Vondráček, Zohorna, Endál, Štěpánek, Fiedler, Voj. Němec, Meidl, Szabo.
    Medvědi Beroun 1933: Novotný (Kocián) - Jebavý, Piskáček, Zacpálek, Látal, Višňák, Hertl, J. Jelínek - Žejdl, Besser, Švagrovský, Kupec, Rudovský, Hašek, T. Doležal, Vlček, Pacovský, Novotný, Kniazev, Polák, Klhůfek

    Rozhodčí: Jaroslav Kubeš - Daniel Reich, Jakub Svoboda
    bahis siteleri