Nitra – Poprad 3:4 (po pr.) | Žilina – Zvolen 1:3 (kon.) | Banská Bystrica – Skalica 0:1 (kon.)
HC Slovan – Trenčín 2:4 (kon.) | Košice – Martin 4:2 (kon.)
konec
HC Košice
4:2 (2:0, 1:1, 1:1)
HK VITAR Martin
sk Pátek 04.02.2011, 18:00Tipos Extraliga (SR)
Partner:
     
    Vítame Vás pri on-line prenose. Stretnutie začína o 18:00.
     
    00:01
    Stretnutie práve začalo.
     
    0:54
    Začalo sa opatrnejšie, domáci hokejisti prakticky od úvodu stretnutia držia puk vo svojej moci a je len otázkou času kedy sa zverenci Rostislava Čadu dostanú do útočného pásma.
     
    1:32
    Košice sa dostali do útočného pásma, oceliari sa však nedokázali odlepiť od mantinelu a o pár sekúnd získali hostia puk a už ho vysunuli do strednej časti hracej plochy.
     
    2:01
    Michel Miklík sa dostal do nepríjemnej príležitosti pred martinskou bránou, košický útočník však nestihol dokončiť svoju akciu a brankár hosťujúceho tímu tak mal momentálne veľké šťastie.
     
    2:43
    Košičania držia puk v útočnom pásme, hlavný rozhodca signalizuje vylúčenie a domáci tak útočia v šestici.
     
    3:01
    Košice dali gól!
    Domáci hokejisti sa dostávajú do vedenia, keď sa pred bránou najlepšie zorientoval MICHEL MIKLÍK, ktorý nezaváhal a svoju strelu poslal do ľavého horného rohu a dostáva tak svoj tím do vedenia.
     
    3:25
    Miroslav Záležák vyslal spoza brány puk na rozbehnutého Richarda Jenčíka, ktorý sa z bekhendu pokúsil prekvapiť martinského brankára, tentoraz však ťahal útočník oceliarov za kratší koniec.
     
    4:34
    Vylúčenie hosťujúceho tímu, domáci hráči tak budú mať ideálnu príležitosť na strelenie druhého gólu.
     
    5:27
    Zmätok pred bránou hostí, trojica košičanov sa dostala pred bránu do šance, hostia však dokázali nakoniec získať gumový projektil a okamžite ho vyhodili až ku košickej bráne.
     
    6:33
    Košičania nevyužili početnú výhodu, domácim hokejistom sa v tejto sezóne táto herná situácia veľmi nedarí a nepatrí k ich najväčším zbraniam.
     
    7:43
    Martin od začiatku tejto tretiny nepredviedol absolútne nič, hostia pôsobia bezradne a mám pocit, že sa košický brankár ešte nemusel obracať po puku.
     
    8:39
    Košice dali gól!
    Domáci hokejisti pridávajú druhý gól v tomto zápase, keď puk ako na zlatom podnose dostal pred bránou DUŠAN ANDRAŠOVSKÝ, domáci útočník nemal veľa práce a len vložil strelu do prihrávky a bol z toho gól.
     
    10:03
    Košiačania bez väčších problémov kontrolujú priebeh stretnutia, Martin sa stále nevie vymaniť z tlaku svojho súpera.
     
    11:23
    Obraz hry je posledné minúty podobný, Martin mierne zvýšil aktivitu na ľadovej plochy stále to však nestačí na dobre zohratú obranu košického tímu, domáci navyše hrajú v oslabení ale darí sa im držať svojho súpera od tela.
     
    13:21
    Prepáčte menšie výpadky internetového pripojenia, na ľadovej ploche sa nám prakticky nič nezmenilo, domáci hokejisti poctivo držia svojho súpera ďalej od vlastného brankára, ktorý v tomto stretnutí nemal veľa práce.
     
    14:23
    Domáci hokejisti sa opäť pokúšajú niečo vymyslieť v útočnom pásme, momentálne to však nejde tak ako si zverenci Rostislava Čadu predstavujú, hosťom pomohlo vylúčenie Jána Homéra, ktoré mierne vyrovnalo sily na ľadovej ploche.
     
    15:18
    Domáci brankár si teraz musel dať pozor na strelu od modrej plus na menej podarenú dorážku, všetko však skončila k spokojnosti divákov v Steel aréne.
     
    15:41
    Ďalšie vylúčenie Košíc, na trestnú lavicu si opäť sadá Ján Homér.
     
    16:32
    Martin zvýšil obrátky na ľadovej ploche, už to nieje taká one man show ako na začiatku stretnutia, domáci hokejisti však zbytočnými dvoma vylúčeniami dali svojmu súperovi vodu na mlyn.
     
    18:15
    Košice bez väčších problémov prežili toto početné oslabenie, hostia sa okrem svetlého momentu na začiatku ničím iným nepochlapili.
     
    18:40
    Vylúčenie hostí, na trestnú lavicu si sadá na trestnú lavicu za hákovanie Hriňa.
     
    20:00
    Prvá tretina skončila.
     
    20:01
    Začala druhá tretina.
     
    24:14
    Prepáčte ďalší výpadok spojenia, na ľadovej ploche sa prakticky nič závažné nezmenilo, domáci hokejisti hrajú v početnej výhode no nedarí sa im ten najdôležitejší posledný krôčik k úspechu.
     
    25:17
    Martin už hrá v plnom počte, hostia sa však naďalej musia brániť počas útočného výletu oceliarov, skóre sa však naďalej v košickej Steel aréne nemení.
     
    26:43
    Postavenie mimo hry v podaní hráčov hosťujúceho tímu, hra sa tak vráti na vhadzovanie do stredného pásma.
     
    27:29
    Veľká šanca hostí, keď sa po nenápadnej príležitosti dostal do zakončenia Nátny, Tomáš Halász však zareagoval správne a aj túto šancu svojho súpera úspešne zlikvidoval.
     
    28:37
    Martin dal gól!
    Hosťujúci tím sa dostáva na dostrel, keď pred bránu poslal puk Markovič, jeho pokus našiel pred bránou šikovného THEMÁRA a jeho koncovka teraz potešila jeho spoluhráčov na ľadovej ploche aj striedačke.
     
    29:54
    Domáci hokejisti dostali po góle Themára menši facku, treba však dodať, že oceliari po druhom góle povolili z toho tempa na začiatku stretnutia, bude zaujímavé ako si zverenci českého trénera Čadu poradia aj s touto situáciou.
     
    30:55
    Vylúčenie Martina, na trestnú lavicu si momentálne sadá za hákovanie Nátny.
     
    31:40
    Nedorozumenie na domácej strane a strata puku, oceliari sa museli po gumový projektil vrátiť až k Halászovi.
     
    32:33
    Košice dali gól!
    Domáci hokejisti využívajú konečne presilovú hru, keď po dvoch pekných prihrávkach po osi Miklík - Kristek - ZÁLEŠÁK strieľa nová posila oceliarov prvý gól v domácom prostredí.
     
    34:43
    Veľká šanca hostí, keď sa pred košického brankára dostal Appel, Halász však fantasticky zareagoval a zmaril tak obrovskú šancu svojho súpera.
     
    Dnešné stretnutie sleduje 5174 platiacich divákov.
     
    36:27
    Zápas je v závere druhej tretine vyrovnaný, miernu prevahu majú domáci hokejisti, ktorí sa mám pocit opäť mierne uspokojili s dvojgólovým vedením.
     
    37:55
    Posledné minúty sa hrá väčšinou v strednom pásme, ani jedno mužstvo si momentálne nevie vypracovať stabilnejší tlak.
     
    38:35
    Obraz hry je posledné minúty podobný, mám pocit, že sa čaká na záverečný klaksón a obidve mužstvá si oddýchnu v šatniach, obidva tímy si momentálne len pinkajú a hrajú sa kto skôr odovzdá puk svojmu súperovi.
     
    40:00
    Druhá tretina skončila.
     
    40:01
    Začala tretia tretina.
     
    41:24
    Domáci hokejisti nastúpili na tretiu tretinu v úlohe favorita a navyše aj s dvojgólovým vedením, v doterajšej fáze stretnutia sa hosťom veľmi nedarilo a tak bude zaujímavé ako sa nakoniec dnešné stretnutie skončí.,
     
    49:23
    Prepáčte ďalší výpadok internetového spojenia, počas ktorého sa však na ľadovej ploche prakticky nič významné okrem viacerých vylúčení na obidvoch stranách a pár menších príležitosti nestalo.
     
    50:40
    Košičania hrajú v početnej výhode, nedarí sa im však ideálne napĺňať plány v útočnom pásme, keď je puk väčšinou len pri mantineli a martinský brankár veľa práce nemal posledné minúty.
     
    52:54
    Ďalšie vylúčenie Košíc, na trestnú lavicu si sadá Michel Miklík za hákovanie.
     
    54:41
    Martin dal gól!
    Martin sa dostáva opäť na dostrel, keď sa v útočnom pásme uvoľnili VELEBNÝ, ktorý sa osmelil, jeho strela mala dobrú výšku a nakoniec aj prekvapil košického brankára.
     
    56:26
    Martin sa momentálne snaží niečo vymyslieť s pukom, prípadne vyrovnať a vybojoval cenný bodík, momentálne to však nevyzerá na väčší tlak hráčov zo stredného Slovenska.
     
    Martin oddychový čas.
     
    58:34
    Košičania sa v závere nikde neponáhľajú, držia puk vo svojej moci a vyzerá to už, že sa skóre meniť nebude.
     
    powerplay hostí, 30 sekúnd pred koncom riadneho hracieho času.
     
    59:51
    Košice dali gól!
    JAROSLAV KRISTEK posiela puk do prázdnej brány a zvyšuje skóre na celkových 4:2!
     
    60:00
    Koniec zápasu. (20:05:22)

    Rastislav Supik

    Branky a nahrávky: 4. Miklík, 9. Andrašovský, 33. Zálešák (Kristek, Miklík), 60. Kristek - 29. Themár (Markovič), 55. Velebný


    HC Košice:
    HK VITAR Martin:
    bahis siteleri