Třinec – Liberec 5:0 (kon.) | Zlín – Vítkovice 5:1 (kon.) | Kometa Brno – Pardubice 1:4 (kon.)
Sparta – Motor ČB 3:5 (kon.) | Mladá Boleslav – Plzeň 2:4 (kon.) | Kladno – Slavia 3:4 (po s.n.)
Litvínov – K. Vary 2:3 (kon.)
po s.n.
Rytíři Kladno
3:4 (2:1, 0:1, 1:1 - 0:0)
HC Slavia Praha
Neděle 06.02.2011, 17:30 • Městský zimní stadion • Tipsport extraliga
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    66:00
    Slavia právě vstřelila branku!
    Puk byl za čárou, TOMÁŠ MICKA proměnil vítězný nájezd a Slavia si odváží dva body!
     
    59:31
    Kladno právě vstřelilo branku!
    Kladno v šesti hráčích na ledě srovnává a domácí publikum jásá. Středočeši se dostali do pásma Slavie a po několika přihrávkách vystřelil od mantinelu RADEK SMOLEŇÁK a puk prošel až do sítě. Asistence: Jiří Drtina.
     
    58:54
    Slavia právě vstřelila branku!
    Hosté se ale dočkali. TOMÁŠ SVOBODA zůstal nekrytý před Cikánkem a jeho bekhend umlčel celý stadion. Nepomohlo ani umění kladenského brankáře. Asistence: Lukáš Endál, Michal Vondrka.
     
    28:27
    Slavia právě vstřelila branku!
    Kladno si špatně rozebralo hráče. Od modré naznačil Kuboš střelu a poté se štěstím protlačil puk před branku, kde byl zcela nekrytý TOMÁŠ MICKA, jenž bekhendem zamířil přesně pod "víko". Asistence: Petr Kuboš, Petr Jelínek
     
    17:03
    Kladno právě vstřelilo branku!
    Toman sice špatně zpracoval puk. V tísni ale posunul bekhendem na modré vedle sebe na DAVIDA RŮŽIČKU, který od modré propálil všechny a všechno. Asistence: Milan Toman.
     
    6:58
    Slavia právě vstřelila branku!
    Hosté se poprvé v zápase dostávají do šance a okamžitě jí využívají. V signalizované výhodě se dostal s pukem za branku , který rychle našel u tyčky stojícího MARKA TOMICU. Ten rychlou střelou překonal přesouvajícího se Cikánka. Asistence: Dmitrij Jaškin.
     
    3:11
    Kladno právě vstřelilo branku!
    Kladno jde do vedení.Nedvěd dostal puk před brankoviště na JIŘÍHO KUCHLERA, který z otočky překonal Kopřivu. Asistence: Jaroslav Nedvěd, Pavel Patera. Kladno vstřelilo doma branku po necelých 124 minutách!
    Marken.cz

    Michal Sobotka

    Branky a nahrávky: 4. Kuchler (Nedvěd, Patera), 18. Růžička (Toman), 60. Smoleňák (Drtina) - 7. Tomica (Jaškin), 29. Micka (Kuboš, Jelínek), 59. Svoboda (Endál, Vondrka), 66. Micka


    Rytíři Kladno: Cikánek (Falter) - Nedvěd, Drtina, Kameš, Růžička, Procházka, Piskáček, Toman - Bicek, Patera, Kuchler - Smoleňák, Bělohlav, Bílek - Stieler, Melka, Hovorka - Hašek, Kotrla, Eberle.
    HC Slavia Praha: Kopřiva (Furch) - Roth, Vašíček, Kolařík, Žižka, Kuboš, Krejčík, Barák - Krenželok, Třetina, Vondrka - Jaškin, Svoboda, Tomica - Micka, Jelínek, Doležal - Pospíšil, Sklenář, Endál - Poletín.

    Rozhodčí: Šír, Fraňo - Kostka, Jindra
    bahis siteleri