Česko – Finsko 2:4 (kon.) | USA – Švédsko 6:2 (kon.)
konec
USA
6:2 (2:0, 2:2, 2:0)
Švédsko
Středa 09.02.2011, 18:30 • Nový Bydžov • Turnaj pěti (U18)
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    55:45
    USA právě vstřelilo branku!
    A je zřejmě rozhodnuto. Rozhozený brankář Dansk vystihl dorážku Jakea McCaba, ale na ROCCA GRIMALDIHO už nestačil. Americký útočník tak dovršuje v dnešním utkání hattrick. Asistence: Jake McCabe, Reid Boucher.
     
    49:26
    USA právě vstřelilo branku!
    Američané přidávají pátou branku a Švédové to budou mít už hodně těžké. Ried Boucher vyslal do brejku ROCCA GRIMALDIHO, který se druhé branky přece jen dočkal. Samostatný nájezd zakončil americký útočník s přehledem a tým USA vede 5:2. Asistence: Reid Boucher, Robbie Russo.
     
    31:15
    USA právě vstřelilo branku!
    ROCCO GRIMALDI využívá nabídnutou početní výhodu přesnou střelou z kruhu a Američané mají zpět své dvoubrankové vedení. Asistence: Robbie Russo, Reid Boucher.
     
    28:44
    USA právě vstřelilo branku!
    A z ničeho nic je tu protiútok a Američané mají zpět své vedení! Rocco Grimaldi našel přihrávkou zpoza branky J. T. MILLERA, který se nemýlil a střelou zblízka překonal brankáře Danska. Asistence: Rocco Grimaldi, Nicolas Kerdiles.
     
    24:12
    Švédsko právě vstřelilo branku!
    Jonas Bordin vypálil od modré čáry a JEREMY BOYCE ROTEVALL tečoval kotouč těsně před Gibsonem. Výborný nástup Švédů do druhé třetiny a je vyrovnáno. Asistence: Jonas Brodin, Vicotr Rask.
     
    20:53
    Švédsko právě vstřelilo branku!

    Tak Švédové přece jen na začátku druhé třetiny snižují. Střelu Viktora Arvidssona ještě Gibson vyrazil, ale na dorážku JONASE BRODINA už byl krátký. Asistence: Viktor Arvidsson, Pontus Aberg.
     
    10:53
    USA právě vstřelilo branku!

    Před švédskou bránou se nejlépe zorientoval Zac Larraza, který přiťukl kotouč ADAMU REIDOVI, který zvyšuje na 2:0 pro USA. Asistence: Zac Larraza.
     
    2:39
    USA právě vstřelilo branku!

    Tak tohle byla opravdu paráda. BLAKE PIETILA obral na útočné modré čáře švédského útočníka, který nedokázal vyhodit kotouč z pásma a střelou zápěstím se trefil přesně pod horní tyč švédské brány. Asistence: Cole Bardreau.

    Lukáš Souček

    Branky a nahrávky: 3. Pietila (Bardreau), 11. Reid (Larraza), 29. J. T. Miller (Grimaldi, Kerdiles), 32. Grimaldi, 50. Grimaldi (Boucher, Russo), 56. Grimaldi (McCabe, Boucher) - 21. Brodin (Arvidsson, Aberg), 25. Rotevall (Brodin, Rask)


    USA: Gibson (McNeely) - Murphy, Russo, Paliotta, McCabe, Fiala, Kaib, Ryan, Van Voorhis - Boucher, Biggs, Boyd, Miller, Grimaldi, Kerdiles, Pietila, Bardreau, Haggerty, Reid, Larraza, Carlson.
    Švédsko: Dansk (Lundström) - Brodin, Johansson, Bengstsson, Vikstrand, Blomqvist, Nielsen, Forsberg O., Lillieström Karslsson - Rotevall, Rask, Zibanejad, Arvidsson, Nermark, Aberg, Björklund, Forsberg F., Karlsson, Blomstrand, Marklund, Fröberg.

    Rozhodčí: Jeřábek, Pešina - Barvíř, Kis
    bahis siteleri