Lipt. Mikuláš – Spišská N. Ves 2:1 (kon.) | Piešťany – Detva 5:2 (kon.)
konec
ŠHK 37 Piešťany
5:2 (1:1, 1:0, 3:1)
HK DOXXbet Detva
sk Středa 09.02.2011, 18:00 • Zimný štadión Piešťany • 1. liga play-off (SR)
Partner:
     
    58:22
    Piešťany dali gól!
    Piešťany vytlačili hostí z pásma a zo stredného vyštartoval PATRIK LUŠŇÁK, cez Kozelnického sa radšej presunul do ľavého kruhu a odtiaľ poslal puk rázne do opustenej brány.
     
    55:20
    Detva dala gól!
    BRANISLAV SRNKA sa povozil po klzisku, prekorčuľoval aj útočným pásmom, a strelou zápästím poslal puk do vinkla ponad Tomekovu vyrážačku. Asistencia Dušan Pohorelec.
     
    52:07
    Piešťany dali gól!
    Už po tretíkrát v zápase dvojica Baran - Prokop vyzvala jedného z domácich obrancov k strele, tentokrát to bol VLASTIMIL KALAFÚT, ktorého rana sa odrazila z hornej vnútornej konštrukcie brány.
     
    42:39
    Piešťany dali gól!
    Holovič sa snažil poslať puk na bránu, no strela zblokovaná, posunul ho aspoň pred seba, kde stál MARTIN GÁLIK a jeho náprah poslal puk do siete. Asistencie Marcel Holovič a Patrik Lušňák.
     
    34:13
    Piešťany dali gól!
    Piešťany Prokopom zakladali útok, v ľavom kruhu sa otočil a nabil na modrú TOMÁŠOVI BUČKOVI, ktorý prepálil čo mu stálo v ceste. Asistencie: Juraj Prokop a Martin Baran.
     
    4:12
    Detva dala gól!
    Strelu Čankyho ešte dokázal Tomek vyraziť, no k puku to mal MARTIN HAAS dosť blízko a poslal ho do odkrytého priestoru. Asistencie: Milan Čanky a Kamil Mahdalík.
     
    0:24
    Piešťany dali gól!
    Hneď po vhodení sa domáci nasťahovali do pásma a strela ADRIÁNA KOLNÍKA Šimkovi prepadla, puk sa pomaly prekopŕcal až do brány! Asistencie: Juraj Prokop a Martin Baran.

    Dominika Haršáni Handzušová

    Branky a nahrávky: 1. Kolník (Prokop, Baran), 35. Bučka (Prokop, Baran), 43. Gálik (Holovič, Lušňák), 53. Kalafút (Prokop, Baran), 59. Lušňák - 5. Haas (Čanky, Mahdalík), 56. Srnka (Pohorelec)


    ŠHK 37 Piešťany: Tomek - A. Kolník, Kalafút, Bučka, Zajac, Magušin, K. Grman, P. Poláček, P. Vrána - M. Baran, Prokop, M. Pupák - Románek, Peško, Haring - Gálik, Holovič, Lušňák - F. Novák, Učeň, Chylo.
    HK DOXXbet Detva: Šimko - Kozelnický, Šiška, T. Špila, P. Hraško, P. Molota, Pukalovič ml., Ťavoda, Škvarka - Pohorelec, Srnka, Kubus - Ig. Majeský, Kóňa, Škvaridlo - Čanky, Mahdalík, Marek Ďaloga - Rehuš, Lesko, Haas.

    Rozhodčí: Valachovič - Výleta, P. Šefčík

    Diváci: 1330
    bahis siteleri