Chomutov – Olomouc 3:2 (kon.)
po prodl.
HC Rebel Havlíčkův Brod
4:3 (0:0, 2:1, 1:2 - 1:0.)
Sportovní klub Kadaň
Středa 09.02.2011, 17:30Play-off Chance ligy
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    56:54
    Knotek se prosmýkl v tísni kolem protihráče z pravého kruhu až před branku a zblízka střílel Vondráček, který nepropálil dobře postavené betony gólmana Závorky, který po skvělém zákroku přerušil hru. Po odpískání dostal 2 minuty Stoklasa (KAD) za držení protihráče.
     
    50:11
    Mazancovi (KAD) udělil hlavní sudí 2 minuty za držení hole.
     
    39:39
    Nejdříve se probili do zakončení Rebelové, jejichž projektil z mezikuží vyrazil připravený gólman Závorka do bezpečí. Poté stříleli i Severočeši, jejichž pokus z mezikruží letěl kousek nad Slipčenkovu svatyni. Po odpískání dostal 2 minuty Morava (HBR) za nedovolené bránění.
     
    35:59
    Technicky dobře vybavený útočný tandem Voj. Němec - Meidl se probil k zakončení z bezprostřední blízkosti a i kdy gólmana Zábvírku nepřekonal, získal vyloučení soupeře. Po odpískání vyfasoval dvouminutový trest za podražení Eiselt (KAD).
     
    34:21
    Švaňhal (HBR) vyfasoval dvouminutový trest za podražení.
     
    29:10
    Poměr sil na ledové ploše se nám vyrovná. Havlíčkův Brod se usadil v útočném pásmu a došel si pro faul Mazance (KAD), který se provinil krosčekem.
     
    27:29
    Stromko (HBR) dostal od sudího 2 minuty za zdržování hry.
     
    20:56
    Havlíčkův Brod se anstěhoval do útočného pásma, kde sice z vrcholu kruhů po vhazování Voj. Němec netrefil branku, ale hosté za brankou hned dvakrát faulovali. Na lavici hanby usedá Szakal (KAD) za krosček a Mazanec (KAD) za nedovolené bránění.
     
    18:31
    Při signalizované výhodě poslal Morava místo naznačované střely z vrcholu kruhů nahrávku na volného Endála, jemuž ale v prostoru levého kruhu vůbec nesedla rána a slabá střela minula Závorkovu svatyni. Po odpískání vyfasoval dvouminutový trest Hlubuček (KAD) za nedovolené bránění.
     
    12:13
    Při dobývání obranného valu Kadaně se Zohorna (HBR) nevyvaroval nedovoleného zákroku a vydatně oslabil svůj tým, když za vysokou hůl dostal 2 plus 2 minuty, protože se v obličeji jeho protihráče objevila krev.
     
    09:36
    Kadaň založila útok, na jehož konci pálil nepříjemně od modré čáry Mazanec jen do Slipčenkových připravených betonů. Po faulu v útočném pásmu vyfasoval dvouminutový trest Charousek (KAD) za vysokou hůl.
     
    05:08
    Rebelové se usadili v útočném pásmu, jenže nakonec ztratili při kombinaci puk a hosté založili rychlý útok, po němž se bude vylučovat. Po odpískání putuje na lavici hanby opět Morava (HBR), tentokrát za sekání.
     
    01:23
    Holec obdržel nahrávku do předbrankového prostoru a čekal v bezprostřední blízkosti a mírném úhlu na pravé straně marně na Závorkův pohyb. Od modré čáry ještě pálil Morava (HBR), ale trefil jen před sebou stojícího beka. Po odpískání je vyloučen právě havlíčkobrodský kapitán za sekání.
     
    00:45
    Na trestnou lavici zamířil Eiselt (KAD) za hákování.

    Ladislav Vácha

    Branky a nahrávky: 25. Zohorna (Holec, Knotek), 34. Endál (Meidl, Voj. Němec), 47. Meidl (Endál, Voj. Němec), 65. Vošmik (Endál) - 39. Boušek (Charousek, Mazanec), 41. Brňák (Szakal, Mikšovic), 43. Novák (Přindiš)


    HC Rebel Havlíčkův Brod: Slipčenko (Suchan) - Šenkeřík, Morava (C), Sova, Krejčí, Vošmik, Soldán, Pavlík, Kempný - Zábranský, Holec, Knotek, Stromko, Švaňhal, Vondráček (A), Zohorna, Endál, Fiedler, Voj. Němec (A), Meidl, M. Ondráček.

    Sportovní klub Kadaň: Závorka (Štěrba) - Schmidt, Trefný, Szakal (A), Brňák, Hlubuček, Mazanec, Přindiš, Zmeškal - Fiala, Charousek, Stehlík, Mikšovic (C), Mužík, Ton, Stoklasa, Bursík, Boušek (A), Rohan, Eiselt, V. Novák.

    Rozhodčí: René Trombík - Přemysl Skopal, Tomáš Klein

    Diváci: 1049
    bahis siteleri