Uh.Brod – Brumov 2:5 (kon.)
konec
HC Spartak Uherský Brod
2:5 (0:3, 1:1, 1:1)
HC Brumov-Bylnice
Čtvrtek 10.02.2011, 18:00Krajská liga mužů
Partner:
     
    V prvním duelu play off vyhráli hosté zaslouženě, jelikož využili své šance. Domácím citelně chyběl ostřílený borec Milan Kubiš z důvodu virózy. Další zápas se hraje v sobotu na ledě Uherského Brodu od 17.00 hodin. Stav série: 0:1. (20:59:33)
     
    60:00
    Konec zápasu.
     
    Rozhodčí rozdal pětiminutové tresty na obou stranách.
     
    58:45
    A máme tady hromadnou bitku. Domácí David Doležálek vyslékl svého soka z dresu. Další hráči se na ledové ploše drží v klinči.
     
    53:50
    Vzájemná potyčka. Oboustranné vyloučení. Domácí vyfasovali čtyřminutový trest, hosté dvouminutový.
     
    Domácí využili přesilovku po velmi pěkné akci a vracejí se do zápasu.
     
    51:12
    Uherský Brod právě vstřelil branku!
    Branku vstřelil Rajnoha Pavel, asistence Suhrada Jiří.
     
    49:22
    Domácí si zahrají další přesilovku. Za hákování odchází na 2 minuty brumovský Martinec.
     
    Domácí se nemohou dostat do tempa a působí zakřiknutým dojmem. Brumov hraje pozorně v obraně a trestá každou chybu soupeře gólem. Hosté vedou naprosto zaslouženě!
     
    Hosté vstřelili další gól. Přihrávku Mokrejše zužitkoval parádním blafákem Plachtovič. Zatím nejkrásnější akce dnešního zápasu.
     
    44:05
    Brumov právě vstřelil branku!
    Branku vstřelil Plachtovič Jiří, asistence Mokrejš Petr.
     
    40:01
    Začala třetí třetina.
     
    40:00
    Druhá třetina skončila.
     
    Tentokrát ale hlavní arbitr zatím podává dobrý objektivní výkon a fauly se snaží trestat hned v zárodku. Přehlédl zatím jen zákrok na domácího Šillera.
     
    Zápas řídí jako hlavní rozhodčí Radovan Kollár z Uherského Hradiště, na něhož nemají Broďané dobré vzpomínky. Právě tento sudí řídil v roce 2004 nechvalně známé utkání dorostenců mezi Uherským Hradištěm a Uherským Brodem, které skončilo krvavou bitkou!
     
    První zápas semifinále play off krajské hokejové ligy zvládají překvapivě lépe hosté z Brumova, kteří jsou jednoznačně lepší v produktivitě. V době náporu domácích dokázali vstřelit čtvrtý gól a mají tak blíže k první výhře v sérii hrané na tři vítězná utkání.
     
    36:40
    Čtvrtý hřebík do uherskobrodské rakve zatloukl brumovský Špondr po samostatné akci.
     
    Broďané nabídnutou výhodu nevyužili a brankáře Tučka téměř neohrozili.
     
    Hostující hráč navíc obdržel desetiminutový osobní trest za nesportovní chování.

    Petr Zpěvák

    Branky a nahrávky: 24. Vančura Jan (Krucký Lukáš), 52. Rajnoha Pavel (Suhrada Jiří) - 6. Nesrsta Roman, 7. Mokrejš Petr (Plachtovič Jiří), 14. Mokrejš Petr (Novák Tomáš), 37. Špondr Radim, 45. Plachtovič Jiří (Mokrejš Petr)


    HC Spartak Uherský Brod: Karel Málek - Tomáš Vilímek, Martin Škorec, Libor Masař, Jiří Suhrada, Milan Šiller, Petr Malíček, Pavel Rajnoha, Jan Heča, Jan Vančura, Tomáš Kojecký, Pavel Obadal, Libor Obadal, Jiří Bršlica, Jakub Bujáček, David Dovrtěl, David Doležálek, Lukáš Krucký, Miroslav Kovář. Trenér: Viktor Hlobil.
    HC Brumov-Bylnice: Petr Tuček - Martin Juříček, Pavel Bahula, Patrik Luža, David Březík, Zdeněk Hlatký, Daniel Gajdošík, Radim Špondr, Tomáš Novák, Jiří Plachtovič, Petr Mokrejš, Roman Nesrsta, Jaroslav Vaněk, Tomáš Machala, Marek Sýs, Alexander Medveděv, Roman Martinec. Trenér: Jozef Zavadil.

    Rozhodčí: Kollár - Janča, Zapletal.

    Diváci: 300
    bahis siteleri