Slovensko – Německo 4:1 (kon.)
konec
Slovensko
4:1 (0:0, 2:1, 2:0)
Německo
sk Pátek 11.02.2011, 17:00Slovakia Cup
Partner:
     
    60:00
    Koniec zápasu. (19:04:00)
     
    58:31
    V závere riadneho hracieho času je už o víťazovi stretnutia prakticky rozhodnuté, mám pocit, že sa bude už len dohrávať.
     
    56:21
    Nemci sú momentálne v našom obrannom pásme, dnes to už však nebude stačiť na dobrý výkon našich hokejistov, pred našou bránou sa teraz strhla menšia šarvátka, všetko je už však v poriadku a Cibák s Weissom už sedia na trestnej lavici.
     
    54:18
    Atmosféra pred koncom riadneho hracieho času je na bratislavskom zimnom štadióne dobrá, diváci videli pekné stretnutie, momentálne s jasným vedením svojich hokejistov.
     
    52:23
    Nemci zvýšili aktivitu na ľadovej ploche, otvárajú hru smerom dopredu, dopúšťajú sa aj chýb čo sa nám darí využívať, pri troche šťastia sme mohli vyhrávať ešte väčším rozdielom.
     
    50:30
    Tlak hostí určite nieje taký veľký ako by si zverenci Uve Kruppeho predstavovali, dokonca sa dokázal dostať k strele aj Baranka, ktorý takmer prestrelil nemeckého brankára.
     
    48:32
    Vylúčenie nášho tímu, na trestnú lavicu si sadá Ľuboš Bartečko za držanie, Nemci sa však z prvej vlny neusadili pred našou bránou.
     
    47:15
    Nemeckí hokejisti nemajú čo stratiť, musia útočiť to je ideálna príležitosť pre našich hokejistov, ktorí budú mať viacej voľného miesta v útočnom pásme.
     
    45:43
    Naši hokejisti majú veľmi dobre vyšliapnuté na víťazstvo v dnešnom zápase, Nemci sa od začiatku neprezentovali veľmi útočným dojmom a preto už nepredpokladám, že by to mohlo ešte skončiť inak ako víťazstvom.
     
    43:38
    Slovensko dalo gól! Využitá presilová hra nášho tímu, keď sa pred bránou odrazil puk pred bránu od korčule RICHARDA ZEDNIKA, nemecký obranca v snahe vyraziť puk si ho zatlačil rovno do brány a aj týmto šťastným gólom zvyšujeme na 4:1
     
    43:05
    Móric Muller si odchádza sadnúť na trestnú lavicu, naši hokejisti tak budú mať ďalšiu príležitosť ku skórovaniu.
     
    42:45
    Veľká šanca nášho tímu, keď sa pred bránou dostal do zakončenia Huna, jeho pokus však zastavila horná konštrukcia Zeppovej brány.
     
    41:01
    Slovensko dalo gól! Našim hokejistom sa podarilo streliť tretí gól, keď z nenápadnej príležitosti vypálil smerom na bránu RICHARD LINTNER, jeho pokus absolútne prekvapil nemeckého brankára a opäť je to o niečo veselšie na bratislavskom zimnom štadióne.
     
    40:01
    Začala tretia tretina.
     
    40:00
    Druhá tretina skončila.
     
    39:35
    Škoda rýchleho kontaktného gólu hostí, tí vyrovnali až veľmi rýchlo a do šatní môžu ísť tak za ešte prijateľného stavu.
     
    38:43
    Nemecko dalo gól! Chyba nášho tímu, keď Richardovi Linterovi ušiel z dosahu FRANK MAUER, ktorý po výbornej kľučke prestrelil nášho brankára a znižuje na 2:1
     
    37:34
    Rudolf Huna mal na dosah tretí gól nášho tímu v tomto stretnutí, veľa nechýbalo ale nemecký brankár sa stihol premiestniť a zmariť tak príležitosť bývalého košického hráča.
     
    36:51
    Slovensko dalo gól! Chyba striedania hostí neostala nepotrestaná, keď sa v útočnom pásme dostal k puku RICHARD STEHLÍK a jeho prudká strela prestrelila všetko čo jej stálo v ceste.
     
    34:57
    Zeep si musel dávať pozor na príležitosť Richarda Zedníka, jeho pokus bol z väčšieho uhla a už nedokázal prekvapiť nemeckého brankára.

    Rastislav Supik

    Branky a nahrávky: 33. Surový (Huna), 37. Stehlík, 42. Lintner, 44. Zedník - 39. Mauer


    Slovensko:
    Německo:
    bahis siteleri