Manchester Utd. – Manchester City 2:1 (kon.)
konec
Manchester United
2:1 (1:0)
Manchester City
Sobota 12.02.2011, 13:45 • Old Trafford, kapacita 76 212 diváků • Anglická Premier League
Předzápasové kurzy
     
    78
    Manchester právě vstřelil branku!
    Tak to bylo neuvěřitelné! WAYNE ROONEY se po centru mezi velkým a malým vápnem opírá do míče nůžkami a trefuje se přesně k tyči! To byla fotbalová paráda. Joe Hart se za míčem jen podíval.
     
    65
    Manchester City právě vstřelil branku! Tak to je příchod na hřiště! Pět minut pobyl na hřišti EDIN DŽEKO a hned střílí důležitou vyrovnávající branku! Wright-Phillips se protáhl do vápna na pravé straně, nastřelil míč před Van der Saara, kde se do něj proti tělu opřed právě Džeko a krásnou střelou na protější (levou) tyč nedal Van der Saarovi sebemenší šanci na zásah.
     
    41
    Manchester právě vstřelil branku!
    Rychlá akce Ďáblů končí první brankou utkání! Dlouhý nákop z vlastní poloviny prodloužil hlavou Rooney, Giggs z první vyslal do běhu NANIHO, kterého jen stínoval Kolarov a šikovný útočník United si míč natáhl na levou stranu a přízemní, technickou střelou do protipohybu Harta se trefil přesně k levé tyči.

    Tomáš Čekal

    Branky: 41. Nani, 78. Rooney - 65. Džeko

    Karty:   88. Giggs (MAN) - 18. Kompany (MAC), 42. Milner (MAC)


    Manchester United: Van der Sar - O'Shea, Vidič, Smalling, Evra - Nani, Fletcher, Scholes, Anderson, Giggs - Rooney, Trenér: sir Alex Ferguson
    Manchester City: Hart - Richards, Kompany, Lescott, Zabaleta - Milner, Barry - Silva, Yaya Toure, Kolarov - Tevez, Trenér: Roberto Mancini

    Rozhodčí: Andre Marriner