Česko – Polsko 3:1 (kon.)
konec
Česko
3:1 (1:0, 1:0, 1:1)
Polsko
Pondělí 14.02.2011, 20:30 • Ishall Nipvallen • Mistrovství Evropy ve sledge hokeji
Partner:
     
    43:45
    Flise v brejku fauloval Hrbek a je vyloučen za držení.
     
    43:34
    Berger udržel puk proti několika soupeřům a zleva nahrál ideálně postavenému Fojtíkovi. Tomu zabránila zakončení do odkryté branky Zogova ruka, ale možná také tyčka.
     
    39:45
    Ale jen co stihl Matoušek dojet na střídačku, získali Poláci puk a hra je přerušena. Vyloučen Tomasz Wozny za T.
     
    31:46
    Polsko právě vstřelilo branku!
    A musíme ocenit estetickou stránku polského snížení na 3:1. Najíždějícího Flise pokryl Berger, ale když český obránce skončil na zadním mantinelu, měl Flis volnou cestu. Objel branku a přes osamoceného Hrbka nahrál nepokrytému SYLWESTERU CZYZOVI, jehož práce skórovat do zcela otevřené branky byla jednoduchá. Asistence: Sylwester Flis.
     
    30:33
    Česko právě vstřelilo branku!
    Po spálené Šafránkově tutovce zůstali Češi u puku a nakonec uspěl ZDENĚK HÁBL střelou z levého kruhu. Asistence: Pavel Kubeš, Zdeněk Šafránek.
     
    28:46
    Berger na útočné modré čáře sebral puk a proti polské přesile pronikl až do pásma. Tam se kotouč dostal ke zcela volnému Hrbkovi, ten se v situaci dvou na nikoho rozhodl pro střelu a minul levý horní roh branky!
     
    26:02
    Svou přesilovou hru předvedou i Poláci. Michal Geier je potrestán za nedovolené bránění.
     
    23:30
    Český tým střídá brankáře, místo Vápenky jde do hry Matoušek.
     
    22:35
    Poláci teď ponechali soupeři dost prostoru a málem z toho byl třetí gól. Raul viděl před Zogou nepokrytého Bergera, kterému se ale ani nadvakrát nepodařilo zblízka skórovat.
     
    18:18
    Česko právě vstřelilo branku!
    Využitou početní výhodou odskakuje naše reprezentace do dvougólového vedení. Palát vystřelil/nahodil z dálky a Zogou vyražený puk uklidil za brankovou čáru pomocí rychlé kličky JIŘÍ RAUL. Asistence: David Palát.
     
    17:25
    Maliszak vyloučen za T. Češi rozehrávají svou druhou přesilovku.
     
    17:07
    Z ničeho nic propadli Poláci v obraně a byla z toho jasná šance Šafránka! Ten po Geierově přihrávce šel zcela sám proti Zogovi, kterému ale jen vyprášil lapačku.
     
    9:44
    Fojtík udělal kličku Flisovi a ten jako poslední hráč použil záchranný faul. Guru polského sledge hokeje dostává menší trest za držení a Češi si zahrají první přesilovku.
     
    8:57
    Krásná akce v podání českého týmu skončila na těle brankáře Zogy! Po ose Šafránek - Geier se puk dostal zpoza branky až k Háblovi, který zcela sám zamířil z úhlu do polského brankáře. Následnou opletačku s bránícím hráčem nechal hlavní rozhodčí bez povšimnutí.
     
    6:07
    Česko právě vstřelilo branku!
    Střelou jako víno otevřel z levého kruhu skóre MICHAL GEIER. Měl dostatek prostoru na levém křídle a neomylně rozvlnil síťku za Zogou. Asistence: Zdeněk Hábl, Zdeněk Šafránek.

    Jan Chlubna

    Branky a nahrávky: 7. Geier (Hábl, Šafránek), 19. Raul (Palát), 31. Hábl (Kubeš, Šafránek) - 32. Czyz (Flis)


    Česko: Vápenka (Matoušek) - Kubeš, Kvoch, Berger, Hrbek - Geier, Hábl, Šafránek - Krupička, Fojtík, Palát - Raul, Klíma
    Polsko: Zoga (Mlynarczyk) - Wozny, Flis, Fusiek, Szczygielski, Maliszak, Kempinski, Czyzewski, Czyz, Hebda, Truszkowski, Drapala, Wojcikowski

    Rozhodčí: Hagglund - Toode, Orava

    Diváci: ?
    bahis siteleri