Zvolen – Poprad 9:2 (kon.) | Žilina – Trenčín 3:5 (kon.) | Košice – Skalica 5:1 (kon.)
HC Slovan – Banská Bystrica 3:2 (kon.) | Nitra – Martin 7:3 (kon.)
konec
HC Košice
5:1 (1:1, 1:0, 3:0)
HK Skalica
sk Pátek 18.02.2011, 17:30Tipos Extraliga (SR)
Partner:
     
    60:00
    Koniec zápasu. (19:32:31)
     
    56:54
    Košice dali gól!
    FROLÍK si pripisuje ďalší presný zásah, keď útočník košického tímu napodobnil Grona pri treťom góle svojho tímu, Frolík opäť pre dbránou nezaváhal a zvýšil už na celkových 5:1.
     
    48:39
    Košice dali gól!
    Domáci hokejisti pridávajú ďalší gól do siete svojho súpera, keď spoza brány našiel Bartoš pripraveného ZÁLEŠÁKA, ktorý bez zaváhania zvyšuje skóre dnešného duelu.
     
    Prepáčte výpadok internetového spojenia, stav je naďalej 3:1.
     
    42:48
    Košice dali gól!
    Stanislav Gron sa pekne prepracoval do útočného pásma, košický útočník nezaváhal a pekným zakončením zvyšuje na 3:1, asistencia : Tabaček
     
    40:01
    Začala tretia tretina.
     
    40:00
    Druhá tretina skončila.
     
    38:24
    Košičania momentálne držia puk v útočnom pásme, Lakosil však nemá toľko práce ako by si český kouč v službách domáceho tímu predstavoval, skóre však v Steel aréne je na strane oceliarov, preto sa nieje kde ponáhľať.
     
    37:04
    Domáci hokejisti stále bez väčších problémov držia jedno gólové vedenie, hostia sa len s veľkými ťažkostami dostávajú pred bránu a do lepšieho zakončenia.
     
    35:53
    Skalica už hrá v plnom počte, počas tejto presilovej hry sa oceliari opäť veľmi nepredviedli, slabá hra v početnej výhode trápi zverencov Rostislava Čadu permanentne od začiatku sezóny.
     
    Dnešné stretnutie sleduje 6042 platiacich divákov.
     
    33:45
    Vylúčeie hostí, Petr Obdržálek si odchádza sa hákovanie sadnúť na trestnú lavicu.
     
    33:25
    Hrá sa pomerne čisto, zatiaľ len dve vylúčenia na strane hosťujúceho tímu a jeden dvojminútový trest Čadovej družiny, hlavný rozhodca necháva hre voľnejší priebeh a často hru neprerušuje.
     
    32:12
    Košičania bez väčších problémov momentálne držia svojho súpera ďalej od brány, mám pocit, že zverenci Rostislava Čadu zaberú, keď potrebujú a väčšinu stretnutia nehrajú na plný plyn.
     
    30:45
    Domáci hokejisti sa stiahli po svojom druhom góle, úplne zbytočne púšťajú svojho súpera k puku, no aj hra na 60% momentálne stačí oceliarom na svojho dnešného súpera.
     
    29:40
    Vhadzovanie v obrannom pásme domáceho tímu, na buly boli úspešnejší oceliari, ktorí sa momentálne vysúvajú s pukom pred Lakosila.
     
    28:43
    Domáci hokejisti sa ako keby uspokojili so svojim druhým gólom, Skalica je posledné minúty aktívnejšia no bez väčšieho tlaku v útočnom pásme.
     
    27:21
    Hostia sú opäť v útočnom pásme, absolútne sa im však nedarí dostať cez rozum pozornej obrane košického tímu, zlepšená hra záhorákov však môže len prospieť dnešnému stretnutiu.
     
    25:43
    Skalica sa rýchlo oklepala z druhého gólu oceliarov, hostia sú momentálne v útočnom pásme kde však len ťažko bojujú o každý centimeter ľad v obrannom pásme Košíc.
     
    24:54
    Náznak šance Skalice, po zmätku pred Hudáčkom však hostia nedokázali nakoniec puk zasunúť za chrbát košického brankára, skóre sa tak nemení.

    Rastislav Supik

    Branky a nahrávky: 19. Haščák, 25. Frolík (Deyl), 43. Gron (Tabaček), 49. Zálešák (Bartoš), 57. Frolík - 12. Holovič


    HC Košice:
    HK Skalica:

    Rozhodčí: Lokšík Peter, Štefik Miroslav, Tornay Juraj