Zvolen – Poprad 9:2 (kon.) | Žilina – Trenčín 3:5 (kon.) | Košice – Skalica 5:1 (kon.)
HC Slovan – Banská Bystrica 3:2 (kon.) | Nitra – Martin 7:3 (kon.)
konec
HC Košice
5:1 (1:1, 1:0, 3:0)
HK Skalica
sk Pátek 18.02.2011, 17:30Tipos Extraliga (SR)
Partner:
     
    60:00
    Koniec zápasu. (19:32:31)
     
    56:54
    Košice dali gól!
    FROLÍK si pripisuje ďalší presný zásah, keď útočník košického tímu napodobnil Grona pri treťom góle svojho tímu, Frolík opäť pre dbránou nezaváhal a zvýšil už na celkových 5:1.
     
    48:39
    Košice dali gól!
    Domáci hokejisti pridávajú ďalší gól do siete svojho súpera, keď spoza brány našiel Bartoš pripraveného ZÁLEŠÁKA, ktorý bez zaváhania zvyšuje skóre dnešného duelu.
     
    Prepáčte výpadok internetového spojenia, stav je naďalej 3:1.
     
    42:48
    Košice dali gól!
    Stanislav Gron sa pekne prepracoval do útočného pásma, košický útočník nezaváhal a pekným zakončením zvyšuje na 3:1, asistencia : Tabaček
     
    40:01
    Začala tretia tretina.
     
    40:00
    Druhá tretina skončila.
     
    38:24
    Košičania momentálne držia puk v útočnom pásme, Lakosil však nemá toľko práce ako by si český kouč v službách domáceho tímu predstavoval, skóre však v Steel aréne je na strane oceliarov, preto sa nieje kde ponáhľať.
     
    37:04
    Domáci hokejisti stále bez väčších problémov držia jedno gólové vedenie, hostia sa len s veľkými ťažkostami dostávajú pred bránu a do lepšieho zakončenia.
     
    35:53
    Skalica už hrá v plnom počte, počas tejto presilovej hry sa oceliari opäť veľmi nepredviedli, slabá hra v početnej výhode trápi zverencov Rostislava Čadu permanentne od začiatku sezóny.
     
    Dnešné stretnutie sleduje 6042 platiacich divákov.
     
    33:45
    Vylúčeie hostí, Petr Obdržálek si odchádza sa hákovanie sadnúť na trestnú lavicu.
     
    33:25
    Hrá sa pomerne čisto, zatiaľ len dve vylúčenia na strane hosťujúceho tímu a jeden dvojminútový trest Čadovej družiny, hlavný rozhodca necháva hre voľnejší priebeh a často hru neprerušuje.
     
    32:12
    Košičania bez väčších problémov momentálne držia svojho súpera ďalej od brány, mám pocit, že zverenci Rostislava Čadu zaberú, keď potrebujú a väčšinu stretnutia nehrajú na plný plyn.
     
    30:45
    Domáci hokejisti sa stiahli po svojom druhom góle, úplne zbytočne púšťajú svojho súpera k puku, no aj hra na 60% momentálne stačí oceliarom na svojho dnešného súpera.
     
    29:40
    Vhadzovanie v obrannom pásme domáceho tímu, na buly boli úspešnejší oceliari, ktorí sa momentálne vysúvajú s pukom pred Lakosila.
     
    28:43
    Domáci hokejisti sa ako keby uspokojili so svojim druhým gólom, Skalica je posledné minúty aktívnejšia no bez väčšieho tlaku v útočnom pásme.
     
    27:21
    Hostia sú opäť v útočnom pásme, absolútne sa im však nedarí dostať cez rozum pozornej obrane košického tímu, zlepšená hra záhorákov však môže len prospieť dnešnému stretnutiu.
     
    25:43
    Skalica sa rýchlo oklepala z druhého gólu oceliarov, hostia sú momentálne v útočnom pásme kde však len ťažko bojujú o každý centimeter ľad v obrannom pásme Košíc.
     
    24:54
    Náznak šance Skalice, po zmätku pred Hudáčkom však hostia nedokázali nakoniec puk zasunúť za chrbát košického brankára, skóre sa tak nemení.
     
    24:21
    Košice dali gól!
    Radek Deyl sa pekne prebral do útočného pásma kde našiel pred bránou voľného FROLÍKA, ktorý nezaváhal a presnou dorážkou posiela svoj tím do vedenia.
     
    23:08
    Július Hudáček si musel dať pozor na koncovku Holoviča, ten sa znovu pokúšal o ďalší presný zásah, tentoraz bol košický brankár pripravený.
     
    21:34
    Košice sú opäť aktívnejšie na začiatku tretiny, oceliari sú prakticky od začiatku tejto 20-minútovky v útočnom pásme.
     
    20:54
    Šanca Fabuša v útočnom pásme, keď sa domáci hráč snažil oklamať skalického brankára, ten však zareagoval na jeho strelecký pokus a aj tento pokus skončil v jeho náručí.
     
    20:01
    Začala druhá tretina.
     
    20:00
    Prvá tretina skončila.
     
    18:41
    Košice dali gól!
    Domácim hokejistom sa podarilo nakoniec pred koncom prvej tretiny ešte vyrovnať, keď sa spoza brány dostal pred Lakosila MARCEL HAŠČÁK, ktorý na 2x nakoniec prestrelil skalického brankár a diváci v Steel aréne môžu počas prestávky piť svoje pivko spokojnejšie.
     
    18:12
    Domáci hokejisti nevyužili početnú výhodu, ktorá im mohla pomôcť k potrebnému úvodnému gólu a vyrovnaniu nepriaznivého skóre, presilové hry však v tejto sezóne nie sú veľkou zbranou zverencom Rostislava Čadu.
     
    17:06
    Košiciam sa veľmi nedarí v tejto početnej výhody, oceliari akonáhle sú v útočnom pásme len ťažko sa odlepujú od mantinelu a absentuje početnejšia streľba.
     
    16:23
    Skalica výborne zapracovala v obrannom pásme, domáci hokejisti sa tak musia vrátiť po puk až k Hudáčkovi a založiť ďalšiu útočnú vlnu.
     
    15:54
    Vylúčenie hosťujúceho hráča, na trestnú lavicu si odchádza sadnúť Peter Guľa za hákovanie.
     
    14:40
    Veľká šanca Vladimíra Draveckého, ktorý sa bez väčších problémov dostal do zakončenia pred bránou, skalický brankár však naďalej odoláva a ani táto akcia domáceho tímu ho neprekvapila.
     
    14:10
    Košičania sú pri chuti, po veľmi nepodarom a šťastnom góle hostí zabrali, zverenci Rostislava Čadu musia teraz zabrať aby pomohli aj nahlodanej psychike košického brankára.
     
    13:03
    Košičania sú momentálne v útočnom pásme, oceliari zatiaľ len skúšajú šťastie prihrávkami blízko mantinelu a gumový projektil sa im veľmi nedarí dostať pred bránu.
     
    11:35
    Skalica dala gól!
    Obrovská chyba domáceho brankára otvára skalici cestu k prvého gólu, keď HOLOVIČ z bekbehndu naslepo nahodil puk smerom na bránu, Július Hudáček neodhadol správne skackajúci puk, ktorý nakoniec končí za jeho chrbátom.
     
    10:56
    Veľká šanca hostí, keď sa do šance pred bránou dostal Kutálek, až výborný zákrok košického brankára teraz zmaril šance hráčovi skalického tímu, nechýbalo veľa a mohlo byť už 0:1.
     
    10:07
    Hra nám mierne upadla, domáci hokejisti zmiernili útočné chúťky a momentálne sa len hľadajú na ľadovej ploche, Skalica stále drží tempo s domácimi hokejistami a veľmi sa nemáme ani načo pozerať.
     
    8:34
    Posledné momenty sa hrá väčšinou v strednom pásme, ani jedno mužstvo sa momentálne nevie prepracovať na dlhšie do útočného pásma svojho súpera.
     
    7:09
    Skalica mierne vyrovnala tempo hry, domáci hokejisti sa už tak často pred bránu svojho súpera nedostávajú, diváci v Steel aréne sa však nudiť nemôžu, chýba už len úvodný gól.
     
    6:13
    Frolíkov pokus asi dva metre pred bránou, jeho bekhendove zakončenie však bolo až príliš vysoké a puk smeroval len nad bránu skalického tímu.
     
    5:40
    Košickí hokejisti majú od začiatku stretnutia viacej z hry, darí sa im dostať k puku a ani koncovka im nesmrdí, dôležitejšie je však to, že brankár skalického tímu naďalej odoláva a posledné dve minúty si aj vďaka svojim spoluhráčom mohol vydýchnuť od náporu oceliarov.
     
    4:54
    Skalica sa asi minútu snažila niečo vymyslieť v útočnom pásme, hostia však nenašli recept na pozornú obranu košického tímu, skóre sa ak ani na začiatku šiestej minúty nemení.
     
    4:09
    Na opačnej strane musel zasahovať aj domáci brankár, ktorý nakoniec na 2x zneškodnil pokus jedného z hráčov Skalice.
     
    3:35
    Lakosil sa musel opäť natiahnuť vo svojej bráne, skalický brankár je od začiatku stretnutia v permanencii a má čo robiť s pokusmi košických útočníkov.
     
    2:45
    Košice opäť v šanci, keď sa z bezprostrednej blízkosti dostal do zakončenia Richard Jenčík, jeho strela bola prudká no chýbala jej presnosť aby nakoniec prešla za Lakosilov chrbát.
     
    1:58
    Fabuš vypálil smerom na bránu z dobrej vzdialenosti, ani táto strela však neprekvapila skalického brankára, ktorý však mal čo robiť aby tento projektil košického hráča zastavil.
     
    1:13
    Stanislav Gron v peknej akcii, keď sa košickému útočníkovi podarilo predrať cez dvoch obrancov Skalice, Gron dokázal aj zakončiť no jeho koncovka nemala potrebnú silu aby prekonala skalického brankára.
     
    0:45
    Začalo sa v pohodovom tempe, častejšie majú puk na hokejke domáci hráči no pred Lakosilovu bránu sa ešte nedostali.
     
    00:01
    Stretnutie práve začalo.

    Rastislav Supik

    Branky a nahrávky: 19. Haščák, 25. Frolík (Deyl), 43. Gron (Tabaček), 49. Zálešák (Bartoš), 57. Frolík - 12. Holovič


    HC Košice:
    HK Skalica:

    Rozhodčí: Lokšík Peter, Štefik Miroslav, Tornay Juraj