Kometa Brno – Slavia 1:5 (kon.) | Pardubice – Mladá Boleslav 1:0 (kon.) | Vítkovice – Třinec 5:4 (kon.)
Plzeň – Zlín 1:0 (kon.) | Kladno – Litvínov 3:5 (kon.) | K. Vary – Sparta 1:2 (kon.)
Liberec – Motor ČB 5:2 (kon.)
konec
HC Kometa Brno
1:5 (1:2, 0:1, 0:2)
HC Slavia Praha
Neděle 20.02.2011, 18:10 • hala Rondo - Brno, kapacita 7200 diváků • Tipsport extraliga
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    57:29
    Slavia právě vstřelila branku v oslabení při brněnské power play!
    Přes celé kluziště se přesně trefil JIŘÍ JEBAVÝ. V hledišti haly Rondo se ozývá hlasitý pískot. Asistence: Vladimír Roth.
     
    45:35
    Slavia právě vstřelila branku!
    Skákající kotouč před Hovim netrefil Stehlík, takže se jej ujal TOMÁŠ SVOBODA, jenž uspěl na druhý pokus s dorážkou z velkého úhlu. Asistence: Jiří Doležal.
     
    35:06
    Slavia právě vstřelila branku v přesilové hře!
    Tohle byla parádní kombinace. Na jejím konci stál před prázdnou brankou TOMÁŠ POSPÍŠIL, který ťukačku na jeden dotek zakončil klidnou střelou do prázdné brány. Hráč hostující ve Slavii právě z Komety tedy zvyšuje na dvoubrankový rozdíl. Asistence: Vladimír Roth, Tomáš Svoboda.
     
    17:02
    Kometa právě vstřelila branku!
    PETR HUBÁČEK napravuje zaváhání při první inkasované brance. Po Hruškově přihrávce projel celé kluziště, na levém kruhu se kličkou vysmekl Kubošovi mezi kruhy a pohotovou střelou švihem se trefil přesně mezi nohy Furcha. Domácí útočník pak ještě jakoby zlostně sekl holí do tyče jedné z tyčí hostující branky. Asistence: Radim Hruška.
     
    16:33
    Slavia právě vstřelila branku!
    Prosazuje se další junior. Krejříkovu střelu před Hovim tečoval Jaškin, takže brankář Komety puk jen vyrazil k volnému MICHALU POLETÍNOVI, jenž do kotouče bekhendem plácl a se štěstím propálil Hoviho. Asistence: Jakub Krejčík, Dmitrij Jaškin.
     
    12:20
    Slavia právě vstřelila branku!
    Petr Hubáček udělal kiks na vlastní modré čáře, junior PAVEL KLHŮFEK jej obrl o kotouč, zamířil si to z levé strany rovnou k Hovimu a propálil jej mezi nohy. Bez asistence.
    Marken.cz

    Tomáš Čekal

    Branky a nahrávky: 18. Hubáček (Hruška) - 13. Klhůfek, 17. Poletín (Krejčík, Jaškin), 36. Pospíšil (Roth, Svoboda T.), 46. Svoboda T. (Doležal), 58. Jebavý (Roth)


    HC Kometa Brno: Hovi (Trvaj) - Houdek, Malec, Bičánek, Mojžíš, Stehlík, Ostrčil, Protivný - Dlouhý, Koreis, Erat - Balej, Brabenec (C), Kvapil - Veselý, Hruška, Hubáček - Širokovs, Křivohlávek
    HC Slavia Praha: Furch (Meravý J) - Jebavý, Krejčík (J), Kuboš, Doležal, Roth (J), Hertl Jaroslav, Jeník (SD), Špelda - Svoboda Tomáš, Vondrka (C), Jaškin (SD), Pospíšil, Hertl Tomáš (SD), Jelínek, Micka, Doležal, Klhůfek (J), Poletín (J), Sklenář, Švagrovský

    Rozhodčí: Šír, Šindler - Pešek, Jelínek

    Diváci: 7126
    bahis siteleri