Šternberk – H. Benešov 5:4 (kon.)
konec
HC Rebel Havlíčkův Brod
2:3 (1:0, 1:0, 0:3)
HC Olomouc
Středa 23.02.2011, 17:30Play-off Chance ligy
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    48:02
    Úplně zbytečným zákrokem se v kruhu olomouckého brankoviště prezentoval Tesařík (OLO), který neunesl tíhu okamžiku a zbytečným zákrokem sestřelil jednoho z Rebelů, který zůstal otřeesený ležet na ledě. Dostává trest na 5 minut plus do konce utkání za hrubost. Za oplácení dostal dvouminutový trest Knotek (HBR), rovněž za hrubost.
     
    40:08
    Olomouc se nastěhovala do útočného pásma a rychle vytěžila brodský prohřešek. Šenkeřík (HBR) vyhodil puk mimo hrací plochu a dostal 2 minuty za zdržování hry.
     
    39:53
    Rozjetý Vyrůbalík minul z dobré palebné pozice v levém kruhu ostrou ranou vzdálenější tyčku Suchanovy klece a na druhé straně předložil při přečíslení 2 na 1 Holec z levé strany přesnou nahrávku před branku na volného Knotka, který zblízka přehodil bekhendem pruskovu hroní tyčku. Po odpískání Pekr (OLO) usedá na trestnou lavici za sekání.
     
    34:44
    V útočném pásmu se provinil proti hokejovým pravidlům Endál (HBR), jenž vyfasoval 2 minuty za hrubost. Zajímavý výrok rozhodčího, protože situace vypadala spíše naopak. V každém případě se hraje 4 na 4.
     
    33:52
    Již v plném počtu zahrozil střelou z mezikruží Kolouch a tvrdou ranou nastřelil betony připraveného gólmana Suchana, který posunul puk na své spoluhráče. Ti založili kontr, který zastavil ve středním pásmu Kucharczyk (OLO) sekáním.
     
    31:10
    Na lavici hanby usedá Kucharczyk (OLO) za nedovolené bránění.
     
    28:57
    Na konci rychlého protiútoku střílel z prosotru mezi kruhy volný Vondráček, jenže nasměroval ostrou ranou puk jen do Pruskových betonů. Po odpískání Holec (HBR) dostal 2 minuty za sekání. Hosté hráli v šesti, ale vylučovat se na jejich straně nebude.
     
    24:11
    Havlíčkobrodsá útočná snaha nakonec vyústila v přesilovou hru Rebelů. Současně jsou na lavici hanby vykázáni Nedbálek (OLO) za nedovolené bránění a za vysokou hůl Szturc (OLO) na 2 plus 2 minuty.
     
    19:02
    Endál obdržel nahrávku do útočného pásma, jenže kvůli horšímu zpracování ztratil rychlost a dojel ho Vyrůbalík (OLO), který se do něj zaklesnul a znepříjemnil mu zakončení. Brodský bojovný forvard nakonec zakončil, jenže jeho slabá střela netrefila branku. Po odpískání je obránce Olomouce vyloučen za držení protihráče-
     
    14:12
    Rozhodčí udělil dvouminutový trest Ministrovi (OLO) za nedovolené bránění.
     
    09:22
    Na lavici hanby je vykázán M. Ondráček (HBR) za vražení na hrazení.
     
    05:19
    Vošmik (HBR) vyfasoval dvouminutový trest za podražení.
     
    03:58
    Na trestnou lavici jsou současně vykázáni Domin (OLO) za faul loktem a Soldán (HBR) za hrubost. Pokračuje se ve hře 4 na 4.

    Ladislav Vácha

    Branky a nahrávky: 13. Švaňhal, 40. Endál - 47. Zbořil (Šedivý), 54. Černý (Mikel), 56. Zbořil (Ministr)


    HC Rebel Havlíčkův Brod: Suchan (Slipčenko) - Šenkeřík, Morava (C), Sova, Krejčí, Vošmik, Soldán, Pavlík, Kempný - Zábranský, Holec, Knotek, Stromko, Švaňhal, Vondráček (A), Zohorna, Endál, Fiedler, Voj. Němec (A), V. Meidl, M. Ondráček.
    HC Olomouc: Prusek (Žigárdy) - Mikel, Ondrušek, Tesařík, Vyrůbalík (A), Koma, Nedbálek, Bartoň, Janáček - Ministr (A), Szturc, Polodna, Šedivý, M. Černý, Brančík (C), Řípa, Zbořil, Domin, Kolouch, Pekr, Kucharczyk.

    Rozhodčí: René Trombík, Petr Lacina - Pavel Rychlý, Jiří Jureček.
    bahis siteleri